Me to teda na win 7 funguje jen v dx9 modu.Pokud nastavim dx10, tak pri loadingu na konci zustane cerna obrazovka s kurzorem...
Rozchodil to nekdo na win 7 v dx10??
Pod Win7 som to neskusal ale na Viste hra normalne v DX10 mode fungovala.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300)MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
asi blba otazka, ale instalovali jste rucne directx a nebo jedete na tom, co je ve win7? zkusil bych updatenout pres dxwebsetup.exe, jestli to nepomuze.
Nesetkali jste se někdo s problémem zdvojení obrazu po zapnutí DX10 a nainstalovaném Datastor Modpacku? Obraz je pak zdvojený, viz obrázek (2x oheň atd...) http://blog.mynameisearl.cz/wp-content/stcs.jpg
Zdarec, mam takovy problem s touto hrou a rad byhc se zeptal jestli nekdo neresi neco podobneho, mam tuto sestavu: Asus Rampage II Extreme, Core i7 920@3,78Ghz, 6GB Ram 1866Mhz, Geforce GTX 285 1GB, Win. Vista 64bit SP2. Vzhledem k me konfiguraci jsem vehre nastavil max detaily 8xAA a dx9 pri zapnuti dx10 nejde spustit hra jak je tu jiz psano. Hra s ebohuzel seka a to takovym zpusobem ze se skoro nejde hybat ani v zakladnim tabore trochu hratelne to je az pri strednich detailech to mi ale pride dost silene na tomhle pc pritom si pamatuji ze na starem pc s C2D a Radeonem 4870 512MB to slo na max celkem bezproblemu, vim ze na radeonech beha hra oneco lepe ale tohle je torchu moc:) Nestalo se nekomu neco podobneho? Nebo nezkousel nekdo napr vliv patchu drive jsem hral bez patche ted hraju s poslednim cz patchem. Jinak windows jsou ciste reinstalovane dx10 aktualizovany nevim v cem by mohl byt problem.
MB: Asus Rampage II Extreme, CPU: Core i7 920@4,2Ghz D0 (Thermalright 120 Extreme Black Edition), OCZ 1866Mhz 8-8-8-24, BFG Geforce GTX 285 1GB OC (Accelero Extreme GTX280), Asus Xonar DX PCIe, CM HAF 922, Corsair 850W, SSD A-data 32GB, WD Caviar Black 1TB, 3DMark Vantage 16973 Marks.
To už sem zkoušel AA nato nema prakticky zadnej vliv FPS jdou nahoru cca o 2 snimky za sekundu kdy sho vypnu to znamena z 10 na 12 a jak rikam i na stredni detaily furt to same.
MB: Asus Rampage II Extreme, CPU: Core i7 920@4,2Ghz D0 (Thermalright 120 Extreme Black Edition), OCZ 1866Mhz 8-8-8-24, BFG Geforce GTX 285 1GB OC (Accelero Extreme GTX280), Asus Xonar DX PCIe, CM HAF 922, Corsair 850W, SSD A-data 32GB, WD Caviar Black 1TB, 3DMark Vantage 16973 Marks.
Konečně jsem si po roce od vydání rozjel Clear Sky.Mám orig. EN verzi, patch 1.5.10.Hra šlape dokonale, vše na max kromě sun rays a ssao (ty na low).Jen by mne zajímalo, existuje mód co by přidal spací pytel a byl 100% kompatibilní s 1.5.10 ? ty noci jsou extrémně temný (temnější než v SoC) a baterka slabá...a nightvision nikde.Noci mám ve Stalkeru rád, ale občas by se možnost vyspat se šikla.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Taky sem nainstaloval posledni patch a hra konecne funguje v DX10 pod win 7 64 ,ale mam problem s vykonem...
1280x1024 vse na max bez AA v DX10 a mam 15fps??? Co to jako ma byt?Je to normalni a nebo je problme nekde u me?Grafiku sem mel pretaktovanou(je zhruba stejne vykona jako gtx 285..).
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Co to je za složku n tom edisku? je njaká malá ne? když kouknu na stránku, odkud modpack pochází, je tam odkaz na celej modpack (gamedata), a má to asi 470MB, ne jenom 70 nechápu?
Pro jistotu sem to stáhnul teda od nich od scorpions v plný velikosti 470MB..
Verzí Datastor modpacku vyšlo už několik, tak každá byla o něco větší zřejmě.. Ten můj odkaz byl asi zřejmě uplně první verze modpacku, přeci jen první post byl upravován již asi 36x