x3100 a warcraft3(dota) a winXP

Grafické karty s libovolným GPU ostatních firem (např. Xabre, Kyro, Parhelia).

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
Xander
Začátečník
Začátečník

x3100 a warcraft3(dota) a winXP

Příspěvek od Xander »

Ahoj, nevím čeho se to týká více, jestli ovladačů na x3100 či čerstvě nainstalovaných winXP sp3 na můj ntb(použil jsem také ovladače z driverpacks.net). poblém je v tom, že když spustím dotu přes w3l.exe nebo norm wara FrozenThrone.exe tak se mi to spustí, uvidím hlavní obrazovku, kde sjíždí to menu a pak se objeví tlačítka. mě se to ale sekne těsně před objevením těch tlačítek. jen tam sjede modrej panel a prd se děje. notebook najednou nereaguje na nic a po chvilce se restartuje.
mám slabý notebook C2D 1,5, 2gb ram a x3100. když tam mám visty, tka ta dota vůbec nejede, jedu 640x480(centrovaný obraz na monitoru) a jsem rád za pár fps. tedka co jsem nainstaloval winxp, hned v menu se mi myš hýbala perfektně plynule(to se ještě poprvé neseklo tka brzo) a poznal jsem, že s winxp mi to pofrčí velmi hratelně. jestli byste poradili zarytému hráči doty :-)
exHackintosh, nyní Win11 => i9900K, Gigabyte Aorus Z390 Pro WIFI, ASUS TUF Gaming LC II 360 ARGB, 48 Gb DDR4 @3200Mhz, MSI GeForce RTX 5070 Ti Gaming Trio 16Gb, System SSD EVO 970, Cache SSD 980, Data SSD SN850X + 2x 4Tb HDD, BenQ EX2780Q 1440p 144Hz ICC calibrated + woofer, !G400s se spínači HUANO brown silent! + Lemokey P1 Pro(Outemu Silent Peach) + Arctic Nova 5 + 5D Classic + R6ii + M57D30.
nevidany
Začátečník
Začátečník

Re: x3100 a warcraft3(dota) a winXP

Příspěvek od nevidany »

Kamaráde, jakobychom ti neříkali ať to vaio nekupuješ... :-D

Mno, ale co takhle zkusit uplně odinstalit drivery pro x3100 a nechat tam ty woknousácké?
Popř, stáhnul jsi aktualizované drivery ze stránek sony? :-) pokud ne tak ti je pošlu po icq.
Xander
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Xander »

myslíš že to je driverama jo? jako jednou mi to padlo a hodilo hlášku, že nějakej grafickej soubor přestal pracovat a barvičky na monitoru byly fakt divný, jakoby 8bitový, malý barevný rozsah.. nu ten driver je z instalačního cd winxp, kde jsem integroval pomocí nějakýho programu Vlite nebo Nlite(jeden pro xpy jeden pro visty?) ty packy driverů z driverpacks.net a fachá mi uplně všecko, když se stal ten problém tka sem z intelu stáhnul nový grafický drivery a jen tak jsem je přepsal, nic jsem neodinstaloval. problém ale mám stejný, stále se to seká a ntb restartuje.
nu vaio hmm, to jsem si pořizoval kvůli velmi kvalitnímu displayi a výborné klávesnici. spíše bych je hnal kvůli jejich bateriím, mám ntb 1,5 roku a už mi vydrží sotva 45 minut z původních 4h a kousek. a 7k za novou baterii? na facku!(rád píši /ot :)) )

jinak jeslti by jsi teda mohl ty drivery někam upnout na net a poslat mi link? třeba edisk ;) RS prosím ne, jsem na koleji a tady tahá spousta lidí na non-premium, nikdy bych se nedostal k sosnutí.
exHackintosh, nyní Win11 => i9900K, Gigabyte Aorus Z390 Pro WIFI, ASUS TUF Gaming LC II 360 ARGB, 48 Gb DDR4 @3200Mhz, MSI GeForce RTX 5070 Ti Gaming Trio 16Gb, System SSD EVO 970, Cache SSD 980, Data SSD SN850X + 2x 4Tb HDD, BenQ EX2780Q 1440p 144Hz ICC calibrated + woofer, !G400s se spínači HUANO brown silent! + Lemokey P1 Pro(Outemu Silent Peach) + Arctic Nova 5 + 5D Classic + R6ii + M57D30.
nevidany
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nevidany »

Zapni si icq. Už se známe :-D
btw byly to 4bitové barvy :-) víc lidí má podobné problémy.
Xander
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Xander »

Známe? :D Nějak mne nenapadáš, ale všiml jsem si chemických značek v tvém avataru. Také všcht?

ok mé icq je ********, jestli se to fixne bude to super, na svým ntb rvu jenom dotu a na xpčkach mi pujde jedna radost :-)

//Krteq - kontakty apod. řešte prosím po SZ
Odpovědět

Zpět na „Ostatní grafické karty“