Lenovo R400 - Počkat, nebo koupit hned

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Dirty
Začátečník
Začátečník

Lenovo R400 - Počkat, nebo koupit hned

Příspěvek od Dirty »

Zdravím. Mám takové menší dilema nad koupí notebooku R400.
Notebook budu potřebovat, ale přecijen by se to bez něj dalo ještě pár měsíců přežít. Nemá někdo informace o tom, jestli Lenovo v blízké době plánuje upgrade své R serie?
Aktuálně se dá model R400 sehnat na CZC za 20 tisíc včetně DPH a na oficiálních stránkách Lenova vyskočila novinka, že 3 letá záruka NBD + Protection (z 1 Carry-in) bude jen za cca 4500 včetně DPH, což je skvělé.
Na jednu stranu bych rád počkal, jestli nebude něco lepšího. Ale na druhou stranu bych byl nerad, kdyby ceny najednou vyletěly nahoru, nebo Lenovo vydalo nový model s horší konstrukcí než má R400.
Také by mě zajímalo, jestli můžu zakoupit notebook zvlášt a záruku dokoupit třeba po týdnu, či dvou týdnech.
Díky za odpovědi.
So Say We All!
jenda.69
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Lenovo R400 - Počkat, nebo koupit hned

Příspěvek od jenda.69 »

Já bych měl možná podobnej dotaz. R400 se mi líbí. Chtěl bych to na vysokou.
Myslíte, že když počkám do července, tak k němu bude ten kupón k bezplatnýmu upgrade na Windows 7?
MB: Gigabyte EP45-DS3; CPU: Intel Pentium Dual-Core E5200 (2,5GHz -> 3GHz); RAM: A-data 2x2 GB DDR2; GPU: Gainward Bliss 9800GTX+ 512MB; Zvuk: Creative SB X-Fi Xtreme Audio; Case: Thermaltake WingRS; PSU: Corsair VX550W;
Monitor: Samsung T240 (24" 16:10 LCD);
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Lenovo R400 - Počkat, nebo koupit hned

Příspěvek od Don Martinez »

Nevím, jestli Microsoft už vydal podrobnosti toho upgrade programu, ke konci července, nevím, ty kupóny bych čekal až na podzim skoro...

K prvnímu dotazu: o těchhle plánech ví asi jenom lidi v Lenovu a asi o nich nesmí moc mluvit :) - takže tohle je klasický dilema, koupit něbo počkat - být tebou kupuju teď a pak přestávám sledova e-shopy :) ... Záruku (aspoň u HP) jde doukoupit do 14 dní od koupě laptopu, myslím... U Lenova to bude podobný...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“