včera se mi na jednu onlajnovku někdo naboural, nebylo to poprvé a napáchal mi dost velké škody, protože je to hra kterou ovlivňuje i real cash(můžete si zakoupit herní měnu za eura koruny atd.) no a když jsem to chtěl napsat na podporu tak jsem zjistil že mi někdo změnil heslo na emailu, který je pro mě velice důležitý. Poradíte mi co s tím mám dělat a taky jestli byste mi nemohli napsat čím to asi je, jestli náhodou nemám keylogger nebo nějaké svinstva a nebo jestli si na mě nezasdl jen nějaký hacker.Předem díky za rady
Odcizení emailu atd.
- DeVlL
- Nováček

-
Odcizení emailu atd.
Ahoj,
včera se mi na jednu onlajnovku někdo naboural, nebylo to poprvé a napáchal mi dost velké škody, protože je to hra kterou ovlivňuje i real cash(můžete si zakoupit herní měnu za eura koruny atd.) no a když jsem to chtěl napsat na podporu tak jsem zjistil že mi někdo změnil heslo na emailu, který je pro mě velice důležitý. Poradíte mi co s tím mám dělat a taky jestli byste mi nemohli napsat čím to asi je, jestli náhodou nemám keylogger nebo nějaké svinstva a nebo jestli si na mě nezasdl jen nějaký hacker.Předem díky za rady
- nevidany
- Začátečník

-
Re: Odcizení emailu atd.
1) máš firewall?
2) byly hesla jiné nebo shodné, popř jak byly dlouhé a jak byly složeny.
pokud jsi o ten mail přišel tak dostat ho z5 bude problém... Pochybuji, že zavolání na podporu bude stačit.
2) byly hesla jiné nebo shodné, popř jak byly dlouhé a jak byly složeny.
pokud jsi o ten mail přišel tak dostat ho z5 bude problém... Pochybuji, že zavolání na podporu bude stačit.
- DeVlL
- Nováček

-
firewall mám a hesla byly velka a malá písmenka, oboje byly jiny, v jednom maly a velky písmenka a ve druhým maly písmenka a čísla, teď mám skombinované vše dohromady, nemohl by se mi někdo dostat na ten mejl? na ztracených heslech mi ho asi nepošlou ale potřebuju ho a nevidím jinou možnost než že se tam někdo nabourá a dá mi heslo
- nevidany
- Začátečník

-
Pochybuji, že hacker byl tak hloupý, a nepoužil pořádné heslo... Takže budeš muset onu podporu zkusit...
dále co je to za firewall? doporučuji nastavit přísný režim a kontrolovat všechny outbound. Dále projet antispyware/antimalaware od lavasoftu popř. raději zformátovat a znovu nainstalit. Do té doby neplať přes ebanking a pokud jsi někdy v době mezi útoky platil přes net tak si zaveď limity na částku a změň hesla. Ale až po tom reinstalu a po instalaci firewallu.
dále co je to za firewall? doporučuji nastavit přísný režim a kontrolovat všechny outbound. Dále projet antispyware/antimalaware od lavasoftu popř. raději zformátovat a znovu nainstalit. Do té doby neplať přes ebanking a pokud jsi někdy v době mezi útoky platil přes net tak si zaveď limity na částku a změň hesla. Ale až po tom reinstalu a po instalaci firewallu.
- DeVlL
- Nováček

-
No, ja už tu podporu zkoušel, ale na zvoleny email mi nic nedošlo 3dny. Bránu mám Windows Firewall a jako antivir používám jen ESET NOD32 Antivirus™ 3.0.621.0 Virová databáze: 4142 (20090609)
- nevidany
- Začátečník

-
hmmm win firewall tě moc neochrání... každopádně to radši naformátuj a data z5 přenes až po instalaci FW... comodo např...
na tu podporu musíš zavolat...
na tu podporu musíš zavolat...
- Jerry19
- Nováček

-
Firewall na XP-ckach je len packetovy filter vlastne a vobec nekontroluje odchadzajuce spojenia a komunikaciu, filtruje len inbound.
Vista ma uz celkom v pohode firewall, len sa dost stupidne nastavuju pravidla v nom.
NOD32 zu davno nie je to co byval. Ked uz tak Eset smart security si nahodit, ked to musi byt Eset.
Vista ma uz celkom v pohode firewall, len sa dost stupidne nastavuju pravidla v nom.
NOD32 zu davno nie je to co byval. Ked uz tak Eset smart security si nahodit, ked to musi byt Eset.