Problem s rozlisenim
Moderátor: maXXmilian
- 666pounder
- Nováček

-
Problem s rozlisenim
Zdravim
Mam monitor s rozlisenim 1440x900..
Vsetko slapalo okej, az kym som nepreinstaloval widnows.. vtedy sa mi zo sekcie Nastavenia monitoru stratilo rozlisenie 1440x900.. su tam vselijake ine, no ziadne mi nepasuje, vzdy je obraz zdefermovany (roztaihnuty, zuzeny a tak)..
Neviem cim to moze byt, pretoze preddtym, ked som preinstalovaval widnows, vsetko slo okej, rozlisenie 1440x900 tam bolo aj preddtym.. teraz som robil vsetko tak isto a nejde to..
Skusal som ist aj na stranku Nvidie a vyhladat novy ovladac, ale ked som stiahol to co mi pre moj typ grafiky naslo, cela grafika sa zmenila na 4bitovu a neslo to upravit.
Skusal som uz aj vypojit monitor, napojit druhy a zase napojit tento, no stale nic..
Najvyssie rozlisenie co mam je 1360x768, kde je obraz znacne zderofmovany.
Mam monitor s rozlisenim 1440x900..
Vsetko slapalo okej, az kym som nepreinstaloval widnows.. vtedy sa mi zo sekcie Nastavenia monitoru stratilo rozlisenie 1440x900.. su tam vselijake ine, no ziadne mi nepasuje, vzdy je obraz zdefermovany (roztaihnuty, zuzeny a tak)..
Neviem cim to moze byt, pretoze preddtym, ked som preinstalovaval widnows, vsetko slo okej, rozlisenie 1440x900 tam bolo aj preddtym.. teraz som robil vsetko tak isto a nejde to..
Skusal som ist aj na stranku Nvidie a vyhladat novy ovladac, ale ked som stiahol to co mi pre moj typ grafiky naslo, cela grafika sa zmenila na 4bitovu a neslo to upravit.
Skusal som uz aj vypojit monitor, napojit druhy a zase napojit tento, no stale nic..
Najvyssie rozlisenie co mam je 1360x768, kde je obraz znacne zderofmovany.
- beardie
- Středně pokročilý

- 666pounder
- Nováček

-
Re: Problem s rozlisenim
Bohuzial, taku funkciu tam nemam 
Z ovladania ovladaca ma to hodi do sekcie Vlastnosti, takze mi to nic nemopoze
Z ovladania ovladaca ma to hodi do sekcie Vlastnosti, takze mi to nic nemopoze
- 666pounder
- Nováček

-
Uz som to vyriesil, stiahol som starsi typ ovladaca a slo to
- pute
- Začátečník

Na takovýhle případy pomáhají i programy typu Powerstrip atp - dá se tam natvrdo nastavit rozlišení.
Casio SF-4300R, 32kB + PANASONIC CR2032 3V Lithium
- zombux
- Odborník PCT

ano, ale to není normální, musí to fungovat samo od sebe i bez pomoci těchle utilitpute píše:Na takovýhle případy pomáhají i programy typu Powerstrip atp - dá se tam natvrdo nastavit rozlišení.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- pute
- Začátečník

To je pravda, ale občas jsou potentononcovaný ovladače pro grafiku, eventuelně nějakej špatnej ovladač monitoru. Mě se tohle stávalo když jsem dal jiný ovladače grafiky.
Casio SF-4300R, 32kB + PANASONIC CR2032 3V Lithium