Race Driver GRID

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Trek
Začátečník
Začátečník

Re: Race Driver GRID

Příspěvek od Trek »

Krteq píše:Mám taky MOMO Racing Force. Nutností je poslední patch 1.2, utilitka Logitech Profiler a hlavně si před spuštěním hry nakalibrovat osy.

Jezdí se to s ním skvěle, jen nedoporučuju pohled vně auta. Jedině z kokpitu nebo z nárazníku jinak se to auto nedá pořádně navézt k apexu a nemáš odhad kdy přidávat.
Dekuji ti zlaty Krtecku, uz sosam, vsiml jsem si v nastavenich, ze tam maj blbe osu.
Jak si nakalibruju osy.
Hraju v 3d vision tak uvidim jaky pohled bude nejlepsi.

------------

Tak jsem zjistil ze uz mam verzi 1.2 (tak jsem ji koupil), ale nejede to sakra prace.

----------------------

Uz to jede musel jsem pustit utilitu na vycisteni konfigurace. 3d vision dobry, trosky litajici z monitoru skvely.
Z pohledu kokpitu kterej je nezbytnej s volantem je ale videt dost ghosting (ten Samsung je fakt sracka).
Eandril
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eandril »

Zdravím, vyskytl se mi takový menší problém. Přešel jsem na Win7 RC 7100 (tedy ta volně stažitelná verze z MS stránek), po reinstallu Gridu v 1.2 mi to háže při pokusu o vstupu do multiplayeru, že nebylo nalezeno žádné připojení, přičemž pod XP mulťák běhal jak z praku :-(
I have come, to bring him back with me. The whole world mourns his death. Please set Balder free, give him back his breath! \m/
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

FireWall?
Eandril
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eandril »

umm, nevypada to tak, zkousel jsem to jak s vypnutym comodem tak se zapnutym (na zaklade zkusenosti ze v UT3 byl stejne problem, po zapnuti Comoda a povoleni komunikace to bezelo v pohode), u Gridu porad stejny problem:-/
I have come, to bring him back with me. The whole world mourns his death. Please set Balder free, give him back his breath! \m/
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Windows FireWall?
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Eandril
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eandril »

ted si pripadam jako blbec heh, sem byl zvyklej z XP ze kdyz se nainstaluje 3rd party firewall ze windowsackej se automaticky vypne, nebylo tak, uz to de:-)
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Hraje někdo GRID na betě W7? Nainstaloval jsem všechno v pohodě, ale jak začne závod, tak automaticky zpátečka a šlus :angry2:
EDIT: Existuje prý nějaký šílený postup jak to v nějakém INI souboru opravit, ale nemám tucha kde by se to dalo najít..
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Still.Lord píše:Hraje někdo GRID na betě W7? Nainstaloval jsem všechno v pohodě, ale jak začne závod, tak automaticky zpátečka a šlus :angry2:
EDIT: Existuje prý nějaký šílený postup jak to v nějakém INI souboru opravit, ale nemám tucha kde by se to dalo najít..
Hraju a naprosto bez problemu.
0118 999 881 999 119 7253
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Dřív jsem to hrával úplně bez problemu a teď s tím mám zase obrovský problemy.. Jde nějak přenést nastavení ovládání? Od někoho kdo by měl taky G25 volant?
Hra si totiž normálně přehodila spojku za plyn.. Se asi naštvu a ty XP tam fakt hodím :evil:
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

U MOMO jsem to vyresil vycistenim kalibracnich dat, je na to utilita, stahni a pust.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

No, tak jsem zjistil že to samé mi dělá i u Replayu.. Musím držet tlačítko aby mi šly dopředu, když to pustím tak jsou zas na začátek,, Nechápu co to má znamenat
EDIT: Zajimavé, všechno co jsem zde popisoval se dělo jen u prvního závodu.. Pak cajk... Jen pořád nevím jak přenastavit že spojkový pedál bude plyn... v Logitech Profileru jsem přenastavil, ale žádný efekt, ve hře to natvrdo nejde?
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

Vo cem tady pisu?! :evil:
Vycistit kalibraci takovym programkem stahni z Logitechu nebo pohledej. A nainstaluj si nejnovejsi Profiler. A neser mi.

Prenastavit to nejde, zkousel jsem to. Muzes si max premenit ten druhej konfig co jsou v nem klavesy, to bude fungovat (priradis tam volantovy akce).
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Mejnovější Profiler samozřejmě mám. Už je to všechno v pohodě, a žádné čištění kalibrace to nepotřebuje. Mi stačí volant jen odpojit a zapojit a zkalibruje se znova..
Tomekkk
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tomekkk »

Můžu se zeptat,kde ve hře zjistím,jakou mam právě verzi?A ktery patch je nej pro online hraní?Kde je nejvíce lidí?Nyní mam verzi 1.2,vyplati se upgade na v 1.3?
MB: MSI KT 4V CPU: AMD Athlon XP 2500+ BOX RAM: 2* 256MB DDR PC3200 CL2.5 HDD: 60GB Western Digital CaviarXL 8MB cache 7200 RPM VGA: LEADTEK WinFast A6600 GT TDH (AGP) 500/900@550/1100 DVD-RW: TEAC DV-W516G DL 4x16x16x CD-RW: TEAC CD-W552E 52x24x52 Monitor: LG 19" F900P 30 - 111[kHz] Mouse: Logitech MX510 Optical Mouse, USB/PS2 Power: Fortron 300W/LN/12fan/PFC/P4/24PIN, FSP300-60THN OS: Win XP Pro CZ SP2
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Ve hře to asi nezjistíš, nikde jsem to tam neviděl, ale když klikneš na exáč, měl bys ve status baru vidět co to je za verzi.

Já teda skoro nemůžu uvěřit že to fakt vydali, trvalo jim to jenom ROK!
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
freEDelL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od freEDelL »

Zdravím, chtěl jsem se zeptat, proč se mi po vypnutí hry GRID rozjede Windows Media Center, nevíte to někdo? Docela mě to štve.
AMD Ryzen 5 1600X @3,9GHz @ 1,2V + SilentiumPC Fera3, ADATA XPG Z1 16GB DDR4 2400MHz @3066MHz 16-18-18-38 @1,36V, MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6G OCV1, SSD WD Green 120GB & SSD WD Green 240GB, 1TB WD Blue, Fortron Hydro 500W

DELL XPS 13, Intel Core i5-8250U, 8 GB RAM, 256GB SSD + 2x DELL Ultrasharp U2414H & docking station
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

Dnes jsem po dlouhé době zapl grid a nestačim se divit - na startu reklama na Avatar a český nápis : v kinech od prosince :) Sakra ty reklamy mají prsty všude, aby tam někde v klesajícím useku nebyla reklama na viagru :D
freEDelL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od freEDelL »

jj taky jsem si toho všiml :-D

Jinak dotaz, ničeho nic mi grid včera přestal fungovat. Normálně jel až když jsem ho znovu pustil, tak intro najede normálně a jak se dostanu do menu, tak zvuk menu je slyšet, i nějaké ty pohyby na display jsou patrné, ale jde o to, že nejde skoro nic vidět. Jsou tam takové příčky přes display, převážně šedé, tvořící velké trojúhelníky skrz display.

Nevíte někdo co s tím, přeinstaloval jsem ovladače grafiky, přeinstaloval jsem hru samotnou. Jedná se o Grid s patchem 1.3. Díky za odpovědi.

PS: jen mě tak napadá, jestli to nemůže být nějakým červem nebo virem. Něco jsem tam měl, ale snad se mi to podařilo odstranit. NOD, Avast, Spybot ani Microsoft Security Essentials nic nenašli. Takže PC by mělo být čisté.
AMD Ryzen 5 1600X @3,9GHz @ 1,2V + SilentiumPC Fera3, ADATA XPG Z1 16GB DDR4 2400MHz @3066MHz 16-18-18-38 @1,36V, MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6G OCV1, SSD WD Green 120GB & SSD WD Green 240GB, 1TB WD Blue, Fortron Hydro 500W

DELL XPS 13, Intel Core i5-8250U, 8 GB RAM, 256GB SSD + 2x DELL Ultrasharp U2414H & docking station
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

zdarec neřešel někdo problém proč se nejde nikam připojit? vždycky to hodí lost connection, mám originálku a zkoušel sem všechny patche a nic, samozřejmě windows firewall sem uplně vypnul i firewall v nodu.. mám windows 7 a pokud vím, na vistách mě to šlo bez problémů, díky za rady.
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

icebosss píše:zdarec neřešel někdo problém proč se nejde nikam připojit? vždycky to hodí lost connection, mám originálku a zkoušel sem všechny patche a nic, samozřejmě windows firewall sem uplně vypnul i firewall v nodu.. mám windows 7 a pokud vím, na vistách mě to šlo bez problémů, díky za rady.
co já vim, tak nejvíc lidí hraje na základní hře bez patche..
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“