Pánové, prosím o radu. HW mi nečiní problémy, ale OS nejsou zrovna moje parketa.
K problému. Po výměně C2D E8500 za Quada Q9400 mi ve Win Vista x64 neustále vyskakuje chybový dialog "Služba Digital Device Cable registration přestala pracovat ...". S C2D nebyl problém.
Dialog se objevuje hned po nabootování do OS a potom v náhodných intervalech. Jedno jestli v 3D aplikaci, při surfování nebo v idle.
Prošel jsem různá fóra včetně fóra MS, a zjistil jsem, že služba je "spřažena" s digitálním tunerem (v mém případě Pinnacle HybridTV 310i). TV tuner funguje v analog. módu bez problémů, digitální vysílání tu ještě nemáme. Někde doporučují vymazat obsah složky DRM, což nepomohlo.
Setkal se s tím někdo z Vás nebo netušíte jak se toho zbavit bez reinstalu OS.
Digital Device Cable registration error
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
- Surgical
- Začátečník

-
Re: Digital Device Cable registration error
Stalo se mi po výměně C2D za Quad nehmlich totéž, navíc se mi nepodařilo obnovit registraci placeného softu k satelitní kartě.
Po reinstalu systému vše O.K., ale to víš, že jsem taky skřípěl tesáky......
P.S. zkoušel jsem odinstal softu, fyzickou odinstalaci karty a reinstalaci, registry cleanery atd. atd., ale až čistý reinstal vše napravil....
Po reinstalu systému vše O.K., ale to víš, že jsem taky skřípěl tesáky......
P.S. zkoušel jsem odinstal softu, fyzickou odinstalaci karty a reinstalaci, registry cleanery atd. atd., ale až čistý reinstal vše napravil....
Naposledy upravil(a) Surgical dne čtv 11. čer 2009, 15:19, celkem upraveno 1 x.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
A sakra, no moc jsi mě nepotěšil 
- Zivan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
UTFG
A podle prvniho odkazu pomohlo promazat DRM adresar(e)
http://www.microsoft.com/communities/ne ... g=en&cr=US
Edit:
Sorry, slepej sem ja
http://www.microsoft.com/communities/ne ... g=en&cr=US
Edit:
Sorry, slepej sem ja
Naposledy upravil(a) Zivan dne čtv 11. čer 2009, 16:23, celkem upraveno 1 x.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Však jsem psal, že to nepomohlo. Zase takovej "zelenáč nejsem
Krteq píše:...Prošel jsem různá fóra včetně fóra MS, a zjistil jsem, že služba je "spřažena" s digitálním tunerem (v mém případě Pinnacle HybridTV 310i). TV tuner funguje v analog. módu bez problémů, digitální vysílání tu ještě nemáme. Někde doporučují vymazat obsah složky DRM, což nepomohlo....
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
A mazal si tu správnou DRM? Ono jich tam je víc, mě to pomohlo (dělalo mi to taky po upgradu E2200 -> E5200).
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Problém vyřešen
Zjistil jsem, že ta chyba souvisí pouze s Media Center aplikací. V services jsem tedy zakázal všechny úlohy (cca. 4), které měly s MCE co do činění, stejně MCE nepoužívám.
TV tuner jede zatím v pohodě. Uvidím jak to bude až přijde DVB-T.
Zjistil jsem, že ta chyba souvisí pouze s Media Center aplikací. V services jsem tedy zakázal všechny úlohy (cca. 4), které měly s MCE co do činění, stejně MCE nepoužívám.
TV tuner jede zatím v pohodě. Uvidím jak to bude až přijde DVB-T.