existuje něco na hd2900Pro 256-bit Edition?
Diky

Taky by mě zajímalo jaký je zhruba technologický postup.Dodo677 píše:Je někde nějakej návod v češtině jak ten pencil mod udělat... kdysi sem o tom něco četl....ale byl sem z toho trochu zmatené... záleží kolikrát to přetáhnu (pří při silnější tloušťce křídy jde víc voltů)....? jakou tužkou? pentelkou? (HB) jediny co vím tak že se to dá vygumovat
aha dikesSatiriasis píše:Ono záleží jak je ten pencilmod řešenej. Pokud se má dělat přes nějakej odpůrek na kartě, tak se to dá poměrně dobře, protože tělo bývá kovový, ale dělat pencilmod přes kus PCB karty je celkem nemožný. Tam pomůže jedině nějakej vodivej lak nebo tak něco, ale to už potom neni "vygumovatelny". Jinak k tomu použiješ normálně nějakou tvrdou tužku a čáráš (čim víc grafitu na odpůrku, tim líp). To chce jich pár vyzkoušet... Odpor na případným odpůrku se dá proměřit.
Lol, maličká vrstvička tuhy a rázem je napětí o 0,11V výš to je masakr zajímalo by mě co by se asi stalo kdyby to někdo přejel stříbrným elektrovodivým lakemKrteq píše:Tenhle Vmod jsem dělal na svém bývalém referenčním Radeonu HD 3870 a bylo to naprosto bez problémů. Vrstvička stačila na 1.44V na jádře oproti defaultním 1.33V (měřeno multimetrem na kontrolních bodech).
Jinak tuhu doporučuju co nejměkčí.