Samsung D103UJ - Pomoc!!! firmware

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Ler0
Nováček
Nováček

Samsung D103UJ - Pomoc!!! firmware

Příspěvek od Ler0 »

Zdavím, koupil jsem si už čtvrtý tento disk. Bohužel ten poslední má špatně fungující firmware 1aa01118. Ostatí 3 disky mají 1aa01113 a fungují suprově. Ten špatný je strašně pomalej. Kopíruju data max 30Mb/s což je hrůza. Nevíte kde se dá stáhnout ten starší firmware nebo jestli se dá nějak uložit z těch disků co mám doma a pak naflashnout na ten špatnej...
viky58
Černá karta
Černá karta

Re: Samsung D103UJ - Pomoc!!! firmware

Příspěvek od viky58 »

bud to na strankách vyrobce nebo google a pokud neni na strankách výrobce tak tomu FW moc šanci nedávám :)
Ler0
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ler0 »

Na stránkách Samsungu jsem to nenašel a na Googlu jsem hledal 6hodin a nic jsem nenašel, proto pokud by existoval program na zálohu firmware z HDD a následovný flash na jinej, tak budu rád. Pokud někdo o nějakým vím ať napíše. Nejsem jediný co má stejný problém. Jsou to skoro všichni co mají stejnou verzi 1aa01118.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Já taky koupil tenhle disk, mám 2 s tím 13 a jedou skvěle, jeden s 18 a jede na hovno..tak ho používám jenom jako zálohu dat a je venku z PC.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Ler0
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ler0 »

Pokud to dobře dopadne ,možná budu mít ten firmware. Dozvím se to příští týden...
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Reklamace? Nebo co tím myslíš?
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Ler0
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ler0 »

možná budu mít ten starší firmware a program na flash.
viky58
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od viky58 »

Ještě jedna možnost je , a to bud někoho kdo má vybaveni na to aby firmware vatahnul přímo z flešpamněti nebo jsou fyrmy co to dělaji (ale ty jsou sa*kra darahé ) myšleno tak jeden HDD ze starým FW a druhy z novým FW a vytáhnout FW ze starého a dát je na nový :)
Petrenka
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Petrenka »

Ler0 píše:možná budu mít ten starší firmware a program na flash.
Čau, vyřešil jsi to s tím FW - poku ano, můžeš mi ho prosím poslat do mailu ?
p.safra(zavinac)centrum.cz
dík
Ler0
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ler0 »

Petrenka píše:
Ler0 píše:možná budu mít ten starší firmware a program na flash.
Čau, vyřešil jsi to s tím FW - poku ano, můžeš mi ho prosím poslat do mailu ?
p.safra(zavinac)centrum.cz
dík
Nakonec to vyřešil ten obchod.Naléhal jsem tak dlouho,že ho přehráli přímo oni...Poslali mě ještě ten firmware mailem i s nějakým programem,ale těm co jsem ho přeposlal,neměli dobrý ohlasy. pošli mě email na můj soukr (lukasorel@seznam.cz) a zítra ti to pošlu z práce...
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“