MSI Master Overclocking Arena 2009 - Kvalifikace

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Návštěvník

Re: MSI Master Overclocking Arena 2009 - Kvalifikace

Příspěvek od Návštěvník »

sorry, prehledl jsem se tady byly 2 rano ... A2C se radovat nemusi stejne nevyhral, tohle je jen predbezna tabulka z cisel na foru ... v mailu jsou dalsi vysledky a poradi se bude jeste hybat! Vydrzte +/- tyden udelame clanek, kde vse bude ... sorry A2C nechcel som ti kazit radost ... ale je to tak.
Návštěvník

Obrázek

Updated, ale ne final! Ve hre jsou jeste manici se zajimavymi cisly z 3d01 za pouziti ruznych low-end grafik se zajimavymi procentualnimi cisly, pockejte na finalni vyhlaseni v clanku. ted nemam casek to zkoumat podrobne.
A2C
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od A2C »

Nechcem upierať šancu českým účastníkom, ktorý by sa vám zrejme viac páčili aby súťažili za naše krajiny avšak v pravidlách bolo jasne napísané, citujem pravidlá:
"Kam posílat výsledky? Na email MSI2009@pctuning.cz a do tohoto vlákna na našem fóru."
čiže ak niekto nemá výsledky v tomto vlákne je diskvalifikovaný nakoľko ich tu neuviedol tak ako bolo uvedené v pravidlách. v Každom prípade výsledky majú určite pekné ale nesplnili pravidlá pre kvalifikáciu kde toto bolo jasne napísané.

Edit: naviac som našiel ďaľšiu zaujímavú vec: citujem: "Screen musí být ve formátu JPG a nebo PNG, v rozumném stupni komprese. Také musí být stále k dosažení uložen na našem fóru, v příslušném vlákně."

Výsledky môžu mať určite pekné avšak to im nepomôže. Ak však chcete jednať proti pravidlám ktoré ste sami vypísali a ktorých sa všetci v tabuľke pevne držali, nech sa páči.
Myslím že sa im to nebude páčiť.
Naposledy upravil(a) A2C dne ned 14. čer 2009, 15:45, celkem upraveno 1 x.
E8600, E8500 @ (6,243GHz), E8400 @ (5,823GHz), Core i7 920 D0 @ (4,66GHz)
Biostar T-Power I45, Asus Rampage Extreme, Gigabyte EP45-Extreme, Gigabyte EX58-UD5.
Super Pí 1M 7,875s
Godzzila
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godzzila »

Můj názor je, že toto vlánko bylo vytvořené jen pro průběžné výsledky, protože na mail se mohl poslat právě jen jeden, ten finální výsledek.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Když budeme brát pravidla doslova, tak ...
Screen musí být ve formátu JPG a nebo PNG, v rozumném stupni komprese. Také musí být stále k dosažení uložen na našem fóru, v příslušném vlákně.
Otázka je, co je vlastně příslušně vlákno, zda thread v sekci Benchmarky a nebo tento. Nicméně i bez toho lze vyvodit závěr, že kdo nemá screen na fóru, tak by neměl mít možnost soutěžit.
Goldnoob team proud member!
mr.biker
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.biker »

No každopadně tu žadne vysledky s lowend grafikama nevidim. Takže jasně vyhral A2C. V pravidlech je napsano ze vysledky musi byt dosazitelne na foru. Sou to vaše pravidla tak je snad budete dodržovat ne?
bagr_001
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bagr_001 »

No, já do toho nechci nějak rejpat, ale pravidla by se dodržovat měla... od toho přece jsou :-)
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Bohužel do kvalifikace se počítají POUZE výsledky poslané na mail, sem je učastníci mohli postovat ale nemuseli ... bohužel několik jich také bude diskvalifikováno pro neposlání všech potřebných dat, někdo neměl třeba foto sestavy, někdo validaci, někdo je na mail neposlal vůbec!
Výsledků je celkem hodně, a vyhodnocení bude nějakou chvíli trvat ... bohužel ale máme jiného průběžného vítěze než Ac2 (nejsem to já aby bylo jasno) ... toť zatím vše a víc se dozvíte v oficiálním článku.
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

2OBR:nejsou pravidla náhodou od toho, aby se dodržovala? potom mi tedy vysvětli, proč bylo v článku o kvalifikaci jasně napsáno, že výsledky musí být dostupné na fóru...to, že sis pravidla upravil částečně podle toho, jak ti to vyhovovalo, jsem ještě přežil, ale tohle už je moc
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
A2C
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od A2C »

No mám pocit že ORB (viem skomolil som ti ho a je mi to u riti, mne a ostatným to robíš stále máš problém si zapamätať poradie písmen? )
Takže OBR nepozná pravidlá ktoré sám dal na stránku, prešiel som ich veľmi dôkladne a nie je tam ani jedna zmienka o fotografii ktorú by som musel odoslať, je tam zmienka že na požiadanie ju musím poskytnúť, avšak mňa ani nikoho čo poznám a zúčastnil sa tejto súťaže, nikto nežiadal o fotografiu zostáv.

Skutočne by si mal začať študovať pravidlá OBR bude to tak lepšie pre úroveň tohto webu, všetky pravidlá ktoré boli na stránke do polnoco 13.6.2009, my ktorý sme v tabuľke splnili do bodky. takže sa už prestaň vykrúcať a vymíšlať ako upraviť výsledky súťaže. Viem nepáči sa ti to, chcel by si tam ísť ale nauč sa občas aj prehrávať, už je na to ten správny čas!
Biostar T-Power I45, Asus Rampage Extreme, Gigabyte EP45-Extreme, Gigabyte EX58-UD5.
Super Pí 1M 7,875s
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

Laskave se tady pretante obvinovat a pockejte na vysvetleni. Tim, ze se tady (zejmena A2C) budete chovat jako ukrivdene deti nic nespravite (cimz ani nikoho nehajim, na soutezi se nijak nepodilim)...
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
Návštěvník

Do této soutěže jsem se zapojil nepřímo, i přesto jsem zděšen průběhem akce.

To co se dělá mistr ORB je moc. . pct by mělo zapracovat na této soutěži. A naučit ORBA prohrávat. Protože ono není moc dobré měnit pravidla pokaždé když pořadatel prohráva.

ORBE smiř se s tím že asi nebudeš nejlepší.

Ale přece nejde o to vyhrát, ale zúčastnit se.

Proto tě žádám dodržuj První,tebou stanovená pravidla a nepřekrucuj je ve prospěch tebe!!
sharker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharker »

A2C píše:No mám pocit že ORB (viem skomolil som ti ho a je mi to u riti, mne a ostatným to robíš stále máš problém si zapamätať poradie písmen? )
Takže OBR nepozná pravidlá ktoré sám dal na stránku, prešiel som ich veľmi dôkladne a nie je tam ani jedna zmienka o fotografii ktorú by som musel odoslať, je tam zmienka že na požiadanie ju musím poskytnúť, avšak mňa ani nikoho čo poznám a zúčastnil sa tejto súťaže, nikto nežiadal o fotografiu zostáv.

Skutočne by si mal začať študovať pravidlá OBR bude to tak lepšie pre úroveň tohto webu, všetky pravidlá ktoré boli na stránke do polnoco 13.6.2009, my ktorý sme v tabuľke splnili do bodky. takže sa už prestaň vykrúcať a vymíšlať ako upraviť výsledky súťaže. Viem nepáči sa ti to, chcel by si tam ísť ale nauč sa občas aj prehrávať, už je na to ten správny čas!
Ale je... cital som pravidla a v sekcii Podmínky testu SuperPi je napisane toto:
Na obrázku vidíte požadovaný screen. Musí obsahovat tři okna CPUz 1.50 a vyšší, kde bude vidět deska, CPU a nastavení pamětí. Také požadujeme obrázek z Everestu, kde zkontrolujeme všechny komponenty. V okně SuperPi musí být jasně a zřetelně vidět výsledek včetně závěrečného okna "Finish". Kromě screenu, vyžadujeme i fotografii sestavy. Další podmínky jsou následující...

Je to tam cierne na bielom... :!:
Tak a kto ma teraz pravdu..
*Zeny ,vino, auta, zpev to je moje :-D
Pc1: * C2D E6600 @ 3600~1.35v & 3900~1.5v ~ WaterCooled * D-Tek FuZion & Eheim1048 & 2x Swiftech MCR320-QP * Asus P5K Deluxe * CORSAIR DOMINATOR CM2X2048-8500C5D * Samsung F3 1TB * 7K250 120GB * T7K250 250GB * HIS X1900XTX IceQ3 Turbo ~ WaterCooled * Asus DRW-2014L1T * Logitech Z-5500 Digital & X-Fi XtremeMusic * HP LP2475w * ASUS TVFM-7135 * Thermaltake Armor & Corsair HX520W *
WorkStation1: * iMac 7.1 * Intel C2D T7300 * 3GB DDR2 1066 * 22" iMAC 1680 x 1050 * ATI Radeon HD2600 256 * WD 3200 AAJS * OPTIARC AD-5630A *
WorkStation2: * C2D E8400 * Asus P5E3-WS-Pro * 4x1GB DDR2 1066 * nV Quadro FX 570 * WDC WD2500AAJS * HL-DT-ST GSA-H58N * FSP 400-60HLN *
A2C
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od A2C »

Pozeral si to teraz čo je takmer 24 hodín po ukončení súťaže, asi vieš kam tým mierim, v každom prípade ja mám fotky v poriadku
Super Pí 1M 7,875s
mr.biker
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.biker »

A2C píše:Pozeral si to teraz čo je takmer 24 hodín po ukončení súťaže, asi vieš kam tým mierim, v každom prípade ja mám fotky v poriadku

Ja su na tve strane ale pro objektivitu musim rict ze to tam bylo i predtim ja osobne sem fotku sestavy do emailu pridal
A2C
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od A2C »

Máš pravdu, keď sme sa popozerali na screeny čo sme urobili dávnejšie tak to tam je, šťastie že sme poslali aj fotky. Ospravedlňujem sa že som tvrdil že to tam nebolo, moja chyba nebolo to tam zvýraznené čo bola chyba lebo je to jedna z troch dôležitých vecí, ale to neospravelňuje :oops: . V Každom prípade ostatné pravidlá hovoria tiež jasne a myslím že to tu už môžme uzavrieť lebo sa mi zdá že sa všetko už dalo do poriadku.
Super Pí 1M 7,875s
Wlkus
Šéfredaktor PCT
Šéfredaktor PCT

Příspěvek od Wlkus »

Panove panove, kdyby jste venovali mene casu hadkam a osocovani navzajem. To ze nekdo neposlal vysledky na forum a jiny zas nedodal fotku sestavy, snad se nemusime chytat za kazdy nesmysl a preklep v pravidlech. Nebo to tak opravdu chcete? Uznaval jsem vysledky i kdyz byly jen v mailu nebo jen na forech, pokud nekdo neposlal fotku sestavy tak jsem ho o ni dodatecne pozadal a on ji dodal. Vsechno jde resit v klidu a pohode. Oficialni vyhlaseni dame na web casem, tady jsou vysledky co jsem dal dohromady po 2h praci s prepisovanim a overovanim a pocitanim. Doufam,ze tam neni nejaka chyba.

Obrázek

Pro jistotu prikladam i archiv se vsemi vysledky a XLS tabulky, podle kterych se to pocitalo. Muzete si to sami jeste prepocitat, overit sve protivniky a potrapit se u excelu, misto nejake prinosnejsi prace :-)

http://pctuning.tyden.cz/ilustrace3/!pr ... MSI2009.7z
PCT BOSS
mr.biker
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.biker »

Heh zas su posledni musim poridit pot :)
bagr_001
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bagr_001 »

Výborně! Blahopřeju A2Cmu za skvělý výsledek v SPi. Stále nechápu, jak to mohl dokázat :-D klobouk dolů.. :wink:
A2C
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od A2C »

ďakujem,
Na super pi som použil orezanú Vistu tzv Tiny Vista, inštalačka má cca 650MB, ďalej som už len odladil systém a použil triky čo ma naučil Hipro5 na GOOC v Prahe, kombinoval som to s OCX Super Pi tweaker a výsledok je taký aký je :wink:

Ja by som chcel pogratulovať všekým zúčastnením, som rád že sa komunita OCečkácrov každou chvíľkou zväčšuje čoho dôkazom je aj stále vyššia účasť v kvalifikáciach
Super Pí 1M 7,875s
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“