Nejde mi vypalovat rychlostí 2,4x na DVD+R DL poradte

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Zamčeno
Camelleon
Začátečník
Začátečník

Nejde mi vypalovat rychlostí 2,4x na DVD+R DL poradte

Příspěvek od Camelleon »

Mám palirnu ASUS DRV-2014L1T

Problem je v tom že nechce palit na dvouvrstvé DVD+R DL rychlostí 2,4x.
I když tutu rychlost v kterémkoliv programu nastavím, vždy začne pálit rychlostí min 4x.
Potřebuji pálit 2,4x pro X-BOX 360 proto je to ptro mne problem.

Da se to nějak řešit? nebo případně poradte jakou pálírnu koupit aby to na 100% umělo 2,4x.

Dík
CPU: E8200 - - - MB: ASUS P5K-E WiFi-AP - - - RAM: A-DATA 4GB / 800Mhz - - - HDD: 2x WD640GB - - - VGA: Gigabyte 8800GT - - - BEDNA: Thermaltake VB6000BWS Swing - - - - 3x Fan Noctua - - - - REPRO: XoRo 5.1 - - - LCD: HP w2207h - - - - Yamaha RX-V657 Titan - - - - repro: Magnat Quantum
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejde mi vypalovat rychlostí 2,4x na DVD+R DL poradte

Příspěvek od Bathory »

Některý mechaniky prostě nižší rychlostí pálit neumí, je to naprosto normální a nevidím problém v tom, že by jsi to vypálil rychlostí 4x pro cokoliv, nejen X-Box...
Bathory
Camelleon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Camelleon »

Bathory píše:Některý mechaniky prostě nižší rychlostí pálit neumí, je to naprosto normální a nevidím problém v tom, že by jsi to vypálil rychlostí 4x pro cokoliv, nejen X-Box...
Potřebuju pálit 2,4x jinak to X-BOX nepřečte, která mechanika to umí?
CPU: E8200 - - - MB: ASUS P5K-E WiFi-AP - - - RAM: A-DATA 4GB / 800Mhz - - - HDD: 2x WD640GB - - - VGA: Gigabyte 8800GT - - - BEDNA: Thermaltake VB6000BWS Swing - - - - 3x Fan Noctua - - - - REPRO: XoRo 5.1 - - - LCD: HP w2207h - - - - Yamaha RX-V657 Titan - - - - repro: Magnat Quantum
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xxsawer »

Jak si prisel na to, ze to musis vypalit rychlosti 2,4x ???
To je uplne jedno jakou rychlosti to palis, maximalne muze mechanika delat pri vyssich rychlostech vic chyb. Jestli si myslis, ze to je problem tvoji mechaniky tak kup kvalitni medium, kvalitni mechaniku a muzes to ozkouset.
Recenze mechanik jsou na cdr...
viky58
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od viky58 »

no tak to se divím mně tento asus pali 2.4 a i jine rychlosti bez caviku !

ale pokud ti Xbox nečte rychle napalená media (nevim nemám konsoli , ale pokud je nakej chip ktery umužnuje čtení palených medii tak bych problém viděl v něm ) a nebo je mechanika v Xboxu zaprašená nebo prostě dodělává , a tím pádem nechce číst rychle napálená media :)
Camelleon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Camelleon »

viky58 píše:no tak to se divím mně tento asus pali 2.4 a i jine rychlosti bez caviku !

ale pokud ti Xbox nečte rychle napalená media (nevim nemám konsoli , ale pokud je nakej chip ktery umužnuje čtení palených medii tak bych problém viděl v něm ) a nebo je mechanika v Xboxu zaprašená nebo prostě dodělává , a tím pádem nechce číst rychle napálená media :)
Ach jo, vidím že mi radí samí blbci, kteří jsou asi trochu mimo !!!!!!!!!

dík za radu
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Tak to otočíme... jak X-Box pozná, jakou rychlostí bylo médium vypálené, aby vyšší než 2,4x odmítl načíst? :)
Bathory
Camelleon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Camelleon »

Bathory píše:Tak to otočíme... jak X-Box pozná, jakou rychlostí bylo médium vypálené, aby vyšší než 2,4x odmítl načíst? :)
:stupid:
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Bathory, to je obyčejná srážka s blbcem. On má vždycky pravdu a my tu jsme za idioty.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Vidím, takže lock, páč na tohle není asi ani vysoká škola dost vysoká :)
Bathory
Zamčeno

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“