Nejde mi vypalovat rychlostí 2,4x na DVD+R DL poradte
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Camelleon
- Začátečník

Nejde mi vypalovat rychlostí 2,4x na DVD+R DL poradte
Mám palirnu ASUS DRV-2014L1T
Problem je v tom že nechce palit na dvouvrstvé DVD+R DL rychlostí 2,4x.
I když tutu rychlost v kterémkoliv programu nastavím, vždy začne pálit rychlostí min 4x.
Potřebuji pálit 2,4x pro X-BOX 360 proto je to ptro mne problem.
Da se to nějak řešit? nebo případně poradte jakou pálírnu koupit aby to na 100% umělo 2,4x.
Dík
Problem je v tom že nechce palit na dvouvrstvé DVD+R DL rychlostí 2,4x.
I když tutu rychlost v kterémkoliv programu nastavím, vždy začne pálit rychlostí min 4x.
Potřebuji pálit 2,4x pro X-BOX 360 proto je to ptro mne problem.
Da se to nějak řešit? nebo případně poradte jakou pálírnu koupit aby to na 100% umělo 2,4x.
Dík
CPU: E8200 - - - MB: ASUS P5K-E WiFi-AP - - - RAM: A-DATA 4GB / 800Mhz - - - HDD: 2x WD640GB - - - VGA: Gigabyte 8800GT - - - BEDNA: Thermaltake VB6000BWS Swing - - - - 3x Fan Noctua - - - - REPRO: XoRo 5.1 - - - LCD: HP w2207h - - - - Yamaha RX-V657 Titan - - - - repro: Magnat Quantum
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nejde mi vypalovat rychlostí 2,4x na DVD+R DL poradte
Některý mechaniky prostě nižší rychlostí pálit neumí, je to naprosto normální a nevidím problém v tom, že by jsi to vypálil rychlostí 4x pro cokoliv, nejen X-Box...
Bathory
- Camelleon
- Začátečník

Potřebuju pálit 2,4x jinak to X-BOX nepřečte, která mechanika to umí?Bathory píše:Některý mechaniky prostě nižší rychlostí pálit neumí, je to naprosto normální a nevidím problém v tom, že by jsi to vypálil rychlostí 4x pro cokoliv, nejen X-Box...
CPU: E8200 - - - MB: ASUS P5K-E WiFi-AP - - - RAM: A-DATA 4GB / 800Mhz - - - HDD: 2x WD640GB - - - VGA: Gigabyte 8800GT - - - BEDNA: Thermaltake VB6000BWS Swing - - - - 3x Fan Noctua - - - - REPRO: XoRo 5.1 - - - LCD: HP w2207h - - - - Yamaha RX-V657 Titan - - - - repro: Magnat Quantum
- xxsawer
- Začátečník

-
Jak si prisel na to, ze to musis vypalit rychlosti 2,4x ???
To je uplne jedno jakou rychlosti to palis, maximalne muze mechanika delat pri vyssich rychlostech vic chyb. Jestli si myslis, ze to je problem tvoji mechaniky tak kup kvalitni medium, kvalitni mechaniku a muzes to ozkouset.
Recenze mechanik jsou na cdr...
To je uplne jedno jakou rychlosti to palis, maximalne muze mechanika delat pri vyssich rychlostech vic chyb. Jestli si myslis, ze to je problem tvoji mechaniky tak kup kvalitni medium, kvalitni mechaniku a muzes to ozkouset.
Recenze mechanik jsou na cdr...
- viky58
- Černá karta

-
no tak to se divím mně tento asus pali 2.4 a i jine rychlosti bez caviku !
ale pokud ti Xbox nečte rychle napalená media (nevim nemám konsoli , ale pokud je nakej chip ktery umužnuje čtení palených medii tak bych problém viděl v něm ) a nebo je mechanika v Xboxu zaprašená nebo prostě dodělává , a tím pádem nechce číst rychle napálená media
ale pokud ti Xbox nečte rychle napalená media (nevim nemám konsoli , ale pokud je nakej chip ktery umužnuje čtení palených medii tak bych problém viděl v něm ) a nebo je mechanika v Xboxu zaprašená nebo prostě dodělává , a tím pádem nechce číst rychle napálená media
- Camelleon
- Začátečník

Ach jo, vidím že mi radí samí blbci, kteří jsou asi trochu mimo !!!!!!!!!viky58 píše:no tak to se divím mně tento asus pali 2.4 a i jine rychlosti bez caviku !
dík za radu
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tak to otočíme... jak X-Box pozná, jakou rychlostí bylo médium vypálené, aby vyšší než 2,4x odmítl načíst? 
Bathory
- Camelleon
- Začátečník

Bathory píše:Tak to otočíme... jak X-Box pozná, jakou rychlostí bylo médium vypálené, aby vyšší než 2,4x odmítl načíst?
- Mastodont
- Černá karta

-
Bathory, to je obyčejná srážka s blbcem. On má vždycky pravdu a my tu jsme za idioty.
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Vidím, takže lock, páč na tohle není asi ani vysoká škola dost vysoká 
Bathory