ArmA 2 - o hře jako takové

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Re: ArmA 2

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Nemam, ale tak poslouchaš ten projev, pak pujdeš do te mistnosti a poslechnes si briefing a pujdes za pilotem vrtulniku a promuvis s nim.
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

sawyer193 píše:Nemáte někdo návod? Já se sekl hned na začátku na lodi :(
njn neni to COD co? :-D

pardon :-D musel sem si rejpnout :-D

Nevíte někdo více o multiplayeru co v něm bude za možnosti a pro kolik hráčů to bude?!
kubamk
Nováček
Nováček

Příspěvek od kubamk »

tedy přítelé, ted jsem se v JRC dozvěděl, že vydání české verze je odloženo o cca měsíc!!!!
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

No na stránkách JRC u základní hry píšou 30.6 (cca 2 tejdny, u sběratelský maj jen červen), na Xzone zase, že by měla dorazit někdy tenhle tejden.

Tak by mě zajímalo kdy to opravdu vyjde ..

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
kubamk
Nováček
Nováček

Příspěvek od kubamk »

No 30.6. ale 08, a JRC...
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

Novinarum dneska chodila tiskovka, ze kvuli prodlevam pri baleni hry bude odlozeno jen o jeden, maximalne dva dny. Coz by znamenalo, ze do patku by to vyjit melo.
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Kamikadze píše:Novinarum dneska chodila tiskovka, ze kvuli prodlevam pri baleni hry bude odlozeno jen o jeden, maximalne dva dny. Coz by znamenalo, ze do patku by to vyjit melo.
Ano nejspis to tak vyjde.

Citace Martina Schovance z XZONE.CZ:
"Je pravda, ze dneska hra jeste nebude, ale vypada to na zitra. Dneska vecer by to mohli mit zkompletovane a zitra dopoledne distribuovat.
Jak zas budu neco vedet, hned sem napisu.
Kazdopadne zadne 26-30.6. jak nize uvadeji neni pravda. Vydani je uz jen otazkou 1-2 dnu."
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

Navečer hra dorazila do JRC, takže zejtra by měla dorazit i do zbejvajících obchodů.

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

Takže už mam doma SE. Celkem mě překvapilo, že mapa se tváří jako skutečná turistická mapa (rozkládací + popisky). Jinak hra je ve verzi 1.01 a jestli někoho štve DVD v mechanice, tak bez problémů funguje

Kód: Vybrat vše

Genesis crack na GE verzi 1.01 final
E: Foto SE :Obrázek

HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Takze se vlastne vubec nic nezmenilo proti nemecky verzi?Jen titulky?Zadny opravy nic? :?
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

No já neměl s bugama problém ani v GE verzi ... takže sem žádnou změnu nezaznamenal.
Jinak je to prostě GE verze s patchem 1.01 a češtinou.

HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

LOL...Tak to je teda hodne spatny :evil: .Ja doufal v opravu bugu a aspon nakou optimalizaci. :sad: Co tam teda delali tech 20 dni?
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Makaj na demu a patchi, a pak dalším patchi, a pak dalších patchi....

Jinak ta SE verze vypadá luxusně! stát 650 jako stála Collectorka Far Cry 2, šel bych do ní : ).
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
smoula
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od smoula »

Ten batoh je luxusní.Budeš prodávat?
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

jdu to isntalovat....an vecer sem to vyzvedl..pak sel do kina s mladou an Terminatora a ted sem se konecne dostal k tomu abych ji rozbalil...jinak ta helma je fakt Luxus :D jeste napisu jak mi to "nejede" :D
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

Uz to mam taky koupeny.
Jsem zvedavej na cesky hlasy, to budou ty samy co ve vsech hrach urcite, takze asi pruda.
PersonalComputer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PersonalComputer »

Musím říci že jsem docela spokojen. Pokud vypnete FRAPS tak vám aní nepříjde že by hra jela nějak divně... Ovšem s čím jsem velmi nespokojen je umělá demence. I když nastavím inteligenci spojenců na expert a AI nepřítele na nováček tak mi bohužel asi ve druhé misi velitel padne - do jedné minuty. Vzhledem k tomu že NIKDO nesmí padnou tak je to OPRUZ,OPRUZ,OPRUZ. Co to je ? Na AI nováček by měl být nepřítel hluchý a slepý a naopak na AI expert by měl být spojenec zabíjácká mašina...
Case: Be Quiet "Dark Base" 900 CPU: i7 7700K 4.0GHz MB: MSi Z170M3 Gaming RAM: Crucial Ballistix Sport 2400Mhz GPU:MSi GTX 1070 Gaming X 8GB HDD: Seagate Desktop 2TB PSU: Corsair RMx 750W OS: Windows 10 Home 64bit Keyboard: Cherry MX Board 6.0 Mouse: Razer DeathAdder Chroma
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Potýkal jsem se s tím samým než jsem to vzdal a čekám, jestli to spraví. :roll:
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

PersonalComputer píše:Musím říci že jsem docela spokojen. Pokud vypnete FRAPS tak vám aní nepříjde že by hra jela nějak divně... Ovšem s čím jsem velmi nespokojen je umělá demence. I když nastavím inteligenci spojenců na expert a AI nepřítele na nováček tak mi bohužel asi ve druhé misi velitel padne - do jedné minuty. Vzhledem k tomu že NIKDO nesmí padnou tak je to OPRUZ,OPRUZ,OPRUZ. Co to je ? Na AI nováček by měl být nepřítel hluchý a slepý a naopak na AI expert by měl být spojenec zabíjácká mašina...
Citace z obalu:
Perfektní AI - Umělou inteligenci v ARMA II neřídí žádné skripty nebo připravené příkazy! Rozhoduje se pouze na základě aktuální situace v okolním prostředí.

To proto se nechaj spolubojovníci tak snadno odbachnout a nepřítel střílí dříve než já ho uvidím. A Střílej s neuvěřitelnou přesností i když mám nízkou obtížnost.
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

Kamikadze píše:Nejvhodnejsi procesor dle BIS?
To zni jako kdyby ceska tajna sluzba vysetrovala optimalizovanost her :-D..
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“