Ventrilo mi slo ve WIN XP krasne (mala odezva, bez problemu), ale ve Win7 se me po urcitem case "bugne" a nastane ticho ikdyz ostatni mluvi. Kdyz kliknu na disconnect tak se najednou ventrilo "probere" a rekne mi vsechno za tu dobu kdy bylo ticho
ventrilo a win7
- showE
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ventrilo a win7
Zdravim,
Ventrilo mi slo ve WIN XP krasne (mala odezva, bez problemu), ale ve Win7 se me po urcitem case "bugne" a nastane ticho ikdyz ostatni mluvi. Kdyz kliknu na disconnect tak se najednou ventrilo "probere" a rekne mi vsechno za tu dobu kdy bylo ticho
. Vubec nevim co s tim, poradi nekdo? Diky moc
CPU: AMD Athlon X2 5200+ EE 2.7 GHz, MB: Gigabyte P3B.. , RAM: 2 x 1GB RAM KINGSTON 800 MHz, HDD: Seagate 160 GB, ZK: Gigabyte... , GK: Gigabyte ATi Radeon 4850, CASE:KME Midi, Monitor: Acer 17" LCD
- Icy_DeaD
- Černá karta

-
Re: ventrilo a win7
nejsi sam komu to dela, a bohuzel jsem na tohle jeste nenasel reseni. ani nevim jestli to je problem vtcka + win 7 a nebo lagu sitovky pri vetsim zatizeni cpu zpusobenej blbejma win 7 driverama, coz by ale nevysvetlovalo to ze ve wow pri stejnym okamziku kdyz lagne vt, zadnej lag nemam...fakt nevim 
- kuchi
- Nováček

showE: pošli mail na micro$oft, a možná v ostré verzi 7ček nebude problém 
Notebook: Dell XPS 15 9560, 15,6" IPS 1920x1080, Core i5-7300HQ, 8GB RAM DDR4, NVIDIA GeForce GTX 1050 4GB GDDR5, 128GB SSD a 1TB HDD, Pioneer DDJ-RB nejen jako zvukovka
Piditěžič a server: AMD E-350, 4GB RAM, ATI Radeon R9 280x 3GB GDDR5, 2TB HDD
Mobil: Honor 8, 32 GB
Kamera: Niceboy VEGA 5 Pop
Piditěžič a server: AMD E-350, 4GB RAM, ATI Radeon R9 280x 3GB GDDR5, 2TB HDD
Mobil: Honor 8, 32 GB
Kamera: Niceboy VEGA 5 Pop
- liquidfunk
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mel jsem stejny problem, je docela zajimavy byt nastvany ze kolega v arene mlci, a o pet minut pozdeji se dovis ze fearuje a podobne
however, nevim jak to resit, tsko mi to na win7 nedelalo. VT at sem delal co sem delal tak to provadelo furt..
7800x3d@6800XT
Mé články na Vašem serveru Mé články na Vašem serveru 2
Právě poslouchám http://www.last.fm/user/liquidphunk
Mé články na Vašem serveru Mé články na Vašem serveru 2
Právě poslouchám http://www.last.fm/user/liquidphunk
- Mastodont
- Černá karta

-
Tohle jsem řešil když jsem hrál UO. Nakonec to dopadlo tak, že jsem VT pouštěl přes VmWare ve WXP...
- Atapi
- Začátečník

Mě vnt běhá v pohodě, jen bylo potřeba ho spouštět jako správce, jinak mi na pozadí nešly bindy na mluvení. (build 7100)
- Mastodont
- Černá karta

-
S vypnutým UAC toto není potřeba.
- Ocelka
- Nováček

-
Vyřešil někdo tenhle problém? Dělá mi to uplně to samé..:/showE píše:Zdravim,
Ventrilo mi slo ve WIN XP krasne (mala odezva, bez problemu), ale ve Win7 se me po urcitem case "bugne" a nastane ticho ikdyz ostatni mluvi. Kdyz kliknu na disconnect tak se najednou ventrilo "probere" a rekne mi vsechno za tu dobu kdy bylo ticho. Vubec nevim co s tim, poradi nekdo? Diky moc
- Prochy_
- Nováček

-
naprosto stejny problem sem mel... nebyl jedinej takze su zpatky na vistach
- T1NK3R
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zkuste VT pouštět v režimu kompatibility a v procesech přiřadit úloze prioritu na reálný čas
CPU Intel Core2 Duo E7400 2,8GHz @4,0GHz (CM Hyper 212)MB Gigabyte GA-EP45-DS3L RAM A-Data DIMM 4096MB DDR II 800MHz Extreme Edition GPU MSI R5850 Twin Frozr II 1GB HDD 2x Samsung F3 0,5TB Audio Asus Xense set PSU Seasonic SS-500ET-T3 500W Case CM Elite 330
- Ocelka
- Nováček

-
TO jsem taky zkoušel, a nicT1NK3R píše:Zkuste VT pouštět v režimu kompatibility a v procesech přiřadit úloze prioritu na reálný čas
- Butch
- Středně pokročilý

idelani je nepouzivat interni realtek zvukovku tam jsou obrovske problemy s latencemi na VT
Pouzivame ventrilo 2.4.1 a s externi zvukovkou bez problemu pod win7.
Pod Win7 mi ale zase wowko hazi wow errory(treba 2x tydne), takze stejne nakonec jedu opet na win xp kde jsem dostal posledni wow error nekdy pred rokem a pul.
Pod Win7 mi ale zase wowko hazi wow errory(treba 2x tydne), takze stejne nakonec jedu opet na win xp kde jsem dostal posledni wow error nekdy pred rokem a pul.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Ocelka
- Nováček

-
mám X-fi titanium externí a stejně mi to dělá.Butch píše:idelani je nepouzivat interni realtek zvukovku tam jsou obrovske problemy s latencemi na VT
- Butch
- Středně pokročilý

Tak to je divne, ja mam Soundblaster ext 24 bit live starou a je to v pohode.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Ocelka
- Nováček

-
Teda pardon.. myslel jsme interníButch píše:Tak to je divne, ja mam Soundblaster ext 24 bit live starou a je to v pohode.
- Pajiiikkk
- Nováček

-
uz jste na to nekdo prisel jak to spravit?