Tak na úvod: Mám Seasonic 400W OEM a tenhle problém:
Dneska ráno jsem zapnul své obstarožní PC (sestava dole) a nic... Nezačal chroupat disk ani nesvítila zelená stavová LEDka na case. Když jsem vyměnil zdroj za svůj původní typu noname, který mi !bez problémů! sloužil cca 5 let až donedávna (nesnese se s novým HDD, proto výměna), tak vše funguje jak má. Z výše uvedeného si opravdu myslím, že je to zdrojem ale: Zdroj jste mi pomohli vybírat v mém příspěvku někdy minulý rok (válí se to někde v sekci zdroje do 1500,-) a já ho následně šel koupit. Běžel asi tak 5 dní a pak najednou bum, PC se vyplo a konec. Se starým zdrojem ok, tak jsem letěl do krámu a reklamace byla uznáná - dostal jsem ten samej. A teď zase. Včera večer jsem PC vypínal a dneska už nenaběhnul. Jenže zatímco v prvním případě PC VŮBEC NEBĚŽELO (HDD, LEDka ani větráky), teď větráky normálně běží, jen nesvítí ta LEDka a nezačne chroupat HDD. Vypadá to podle laického odhadu na hlavní MB konektor nebo ví někdo o něčem lepším?? Ale v každým případě asi reklamace žejo?
Díky moc za všechny rady.
P.S.: Větou "Zdroj jste mi pomohli vybírat..." jsem samozřejmě nemyslel nic špatnýho,
P.S.2: Moje sestava
MB: ECS K7VTA 3 (v.5)
CPU: AMD Athlon XP 2000+
RAM: Kingston 20048 (2x1024)
GPU: ATI Radeon AGP, 128 MB
DVD: DVD-RW LG GSA... a něco...
HDD: Seagate 160GB PATA
To snad není na ten zdroj moc ne?
P.S.3: Mám sice technické vzdělání (alespoň takovou školu jsem vystudoval
Díky moc.