Urobil som si cez nLITE samoinštalačku XP so všetkým čo treba + nastavenie atd...+SATA
Všetko je tak ako má byť až na jednu vec!!!!
a to je i napriek tomu že mám účet chránený heslom systém sa mi prihlási i bez nutnosti zadania hesla !!!!
ale heslo je aktívne -keď sa dám že odhlásiť a potom prihlásiť už to chce heslo ale keď spustím PC alebo reštartujem tak to heslo nechce
poradte mi kde je chyba alebo čo treba v registroch prepísať
problem s nLITE windows naštartuje aj bez hesla užívatela
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- jano101
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Caderom
- Začátečník

Re: problem s nLITE windows naštartuje aj bez hesla užívatela
Ve složce Winlogon změň AutoWinLogon na 0 a odstraň řetězec DefaultPassword
- jano101
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
kde ju nájdem ?
- Caderom
- Začátečník

regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE > Software > Microsoft > Windows NT > CurrentVersion > Winlogon
- jano101
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Takže nakoniec som to urobil ale nie celkom ako si napísal ....
Urobil som to nasledovne porovnal som dva PC s rovnakými údajmi (virtual box) a v tom registry kde si napísal regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE > Software > Microsoft > Windows NT > CurrentVersion > Winlogon
som zistil tieto rozdiely: celkovo tri
1.bol tam AUTOADMINLOGON čo sa v dobrom systéme nenachádza - vymazal som
2.DEAFAULTDOMAINNAME bolo nič normál je meno pc -doplnil som
3.z zlom systéme bolo že DEFAULTPASWORD to som zmazal na prázdne
a už to ide tak ako má!!!!!!!
No lenže pre budúce aby som vedel kde a ako sa polá ta položka v nLITE kde som to zapol? aby som to odstránil na budúce ???? viete mi povedať ???
inak ďakujem za smer resp navigáciu kde to v registoch hľadať
Urobil som to nasledovne porovnal som dva PC s rovnakými údajmi (virtual box) a v tom registry kde si napísal regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE > Software > Microsoft > Windows NT > CurrentVersion > Winlogon
som zistil tieto rozdiely: celkovo tri
1.bol tam AUTOADMINLOGON čo sa v dobrom systéme nenachádza - vymazal som
2.DEAFAULTDOMAINNAME bolo nič normál je meno pc -doplnil som
3.z zlom systéme bolo že DEFAULTPASWORD to som zmazal na prázdne
a už to ide tak ako má!!!!!!!
No lenže pre budúce aby som vedel kde a ako sa polá ta položka v nLITE kde som to zapol? aby som to odstránil na budúce ???? viete mi povedať ???
inak ďakujem za smer resp navigáciu kde to v registoch hľadať
- armina
- Nováček

-
Udělal jsi někde v nastavení chybu,já pro svůj počítač používám přihlašování bez hesla,protože ho nikdo jiný nepoužívá. Na netu máš hodně kuchařek jak na Nlite,myslím si,že i tady ve fóru,jinak je dobré http://www.msfn.org
a docela dobrý návod,včetně obrázků je zde http://wiki.eeeuser.com/howto:nlitexp.Já používám Nlite jak na XP tak na Win2000 k plné spokojenosti své i mých přátel.
a docela dobrý návod,včetně obrázků je zde http://wiki.eeeuser.com/howto:nlitexp.Já používám Nlite jak na XP tak na Win2000 k plné spokojenosti své i mých přátel.