Prototype
Moderátor: Baneshee
- Vacil
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Prototype
Nenašel jsem tu o týhle hře žádný téma, tak zakládám nový.
Můj kámoš má s touhle hrou celkem velkej problém. Pokud se jí pokusí spustit, tak na něj vyskočí dialogový okno (Parental Control) : "You are restricted from playing a game with these ratings". Problém bude asi v tom, že jede na mnou upravený verzi Win 7 7137, ze který sem Parental Control odebral (přes vLite). Já sem zatim na žádnou hru, se kterou by byl tenhle problém ve Vistách (taky upravenejch) nenarazil, tak tak sem Parental Control odebral i ve Win 7. Tohle je jedinná problémová hra.
Existuje jiná možnost než formát a instalace neupravenejch Win 7? Např. doinstalování PC (Jestli je to vůbec možný)?
Hru jsme zkoušeli spustit jako správce, režim kompatibility i úpravy oprávnění, nic nepomohlo.
Můj kámoš má s touhle hrou celkem velkej problém. Pokud se jí pokusí spustit, tak na něj vyskočí dialogový okno (Parental Control) : "You are restricted from playing a game with these ratings". Problém bude asi v tom, že jede na mnou upravený verzi Win 7 7137, ze který sem Parental Control odebral (přes vLite). Já sem zatim na žádnou hru, se kterou by byl tenhle problém ve Vistách (taky upravenejch) nenarazil, tak tak sem Parental Control odebral i ve Win 7. Tohle je jedinná problémová hra.
Existuje jiná možnost než formát a instalace neupravenejch Win 7? Např. doinstalování PC (Jestli je to vůbec možný)?
Hru jsme zkoušeli spustit jako správce, režim kompatibility i úpravy oprávnění, nic nepomohlo.
Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prototype
Jen mi nejde do hlavy, proč Widle ořezávat 
- Mastodont
- Černá karta

-
Už dávno nejsme v době Windows XP, kdy by se muselo něco ořezávat. Za to 1% výkonu navíc nestojí za to si dokurvit tak komplexní systém jako je Vista a nedej bože vývojová verze Win 7.
P.S.: Prototype je úplná blbina.
P.S.: Prototype je úplná blbina.
- Vacil
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mastodont : No me to netrapi, ja za to 1k nedal
.
ok, takze mu nezbejva asi nic jinyho než format.
ok, takze mu nezbejva asi nic jinyho než format.
Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jinak [Prototype] mně úplně dostal... Super hra! Jsem rád že jsem zariskoval a koupil jí, peněz nelituju. Není to hra na jedno odpoledne a "člověk" není nesmrtelný 
Vacil> Aby tě někdo neklepl přes prsty
Vacil> Aby tě někdo neklepl přes prsty
- Wuuduu
- Středně pokročilý

Urcite ju dostal od rodicov ako darcek, alebo od babicky za vysvedcenie, mozno od toho podivneho uja v krikoch pri skole, za "malu sluzbicku".Vacil píše:Mastodont : No me to netrapi, ja za to 1k nedal
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- laginoo
- Začátečník

on taky nerika ze ma problem on ale jeho "kamarad" 
MB: TUF B550M+ CPU: Ryzen 5 5600 RAM: Crucial Ballistix 4X8GB DDR4 3200@3666 VGA: XFX RX 6700XT HDD: SSD 990EVO 1TB, 2xHDD WD 4TB AUDIO:Logitech Z-5500 PSU: Focus GX-750W CASE: NZXT Phantom, Mugen Max, Noctua redux
- Vacil
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
laginoo : Dík, aspoň jeden co to přečet pořádně 
All : Už sem čekal, kdo mě začne dřív bičovat za warez, když sem to tak pročítal
Jinak - asi neexistuje možnost doinstalovat nebo nějak dostat Parental Control do Windows?
All : Už sem čekal, kdo mě začne dřív bičovat za warez, když sem to tak pročítal
Jinak - asi neexistuje možnost doinstalovat nebo nějak dostat Parental Control do Windows?
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Aha, sorry
No nedá, aspon si příště zapamatuješ že nemáš hrabat do Widlí

No nedá, aspon si příště zapamatuješ že nemáš hrabat do Widlí
- zombux
- Odborník PCT

nedá. jak windows jednou zkur*íš nlitem/vlitem, tak máš po ptákách, nehledě k tomu že se na tom extrémně blbě řeší jakejkoliv problém.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Ámen 
- riXo
- Začátečník

Ja hram na Win7 bez problemov(aspon 1. level). Zatial sa mi to paci, rubacka jak vysita, sice grafika nie je dokonala, ale aspon to dobre beha. Uvidime, ako to dopadne.
//No ta grafika je naozaj dost priemerna. A cele mi to pripomina Spider-Man, takeho brutalnejsieho.
//No ta grafika je naozaj dost priemerna. A cele mi to pripomina Spider-Man, takeho brutalnejsieho.
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Je to celkom prijemna hra na vyblbnutie, ovladanie na klavesnici a mysi celkom ujde, optimalizacia a grafika je vzhladom na velke mnozstva objektov, postav, vybuchov na scene celkom fajn. Ale musim povedat ze som od tej hry cakal nieco viac, pribeh je Becko a ingame filmiky su tiez nic moc.
Trufam si tvrdit ze graficky je na tom v plasticnosti postav a celkovej uhladenosti okolia posobivejsie niekolko rokov stary Spiderman 3 aj ked ta optimalizacia nebola bohvieco, oproti Spidermanovi 3 ktoreho hodnotenia sa hybali nejak okolo 50-70% je Prototype so svojim priemerom 86% vo svete velmi nadhodnoteny. Je to presne ten isty typ hier ako Spiderman alebo Hulk, len s tym rozdielom ze hlavna postava nie je podla nejakeho komixu ale je pôvodná, vymyslena autormi. Tyranie a krajanie chodcov na ulici po chvili zial omrzi.
Trufam si tvrdit ze graficky je na tom v plasticnosti postav a celkovej uhladenosti okolia posobivejsie niekolko rokov stary Spiderman 3 aj ked ta optimalizacia nebola bohvieco, oproti Spidermanovi 3 ktoreho hodnotenia sa hybali nejak okolo 50-70% je Prototype so svojim priemerom 86% vo svete velmi nadhodnoteny. Je to presne ten isty typ hier ako Spiderman alebo Hulk, len s tym rozdielom ze hlavna postava nie je podla nejakeho komixu ale je pôvodná, vymyslena autormi. Tyranie a krajanie chodcov na ulici po chvili zial omrzi.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Řekl bych že nejde o stíny, ale Bump/normal mapy pro "terén" - Bump-mapping
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Stejně tak je očesaná x360 verze...
Líní programátoři..
Líní programátoři..
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Ace.
- Nováček

Tahle hra je snad joke... na 2.5GHz procesoru a HD4850 jede 19fps v low-medium 1280x1024
na medium-high potom úžasných 13fps. To si mám jako kupovat quad na 4Ghz a tři grafiky ve sli abych to rozjel aspoň trochu solidně? Klidně, beru, ale za předpokladu že hra nabídne úžasnou grafiku jaká tu ještě nebyla a super hratelnost. Faktem je, že graficky není o nic lepší než CoD4, která mi jede 60-80fps, takže si to pan vydavatel může strčit za klobouk:)
na medium-high potom úžasných 13fps. To si mám jako kupovat quad na 4Ghz a tři grafiky ve sli abych to rozjel aspoň trochu solidně? Klidně, beru, ale za předpokladu že hra nabídne úžasnou grafiku jaká tu ještě nebyla a super hratelnost. Faktem je, že graficky není o nic lepší než CoD4, která mi jede 60-80fps, takže si to pan vydavatel může strčit za klobouk:)
- HentaiRush
- Začátečník

Mě to naozaj jede plynule..
1360x1024 medium-high s x2900xt.. nevím kolik fps, ale vzhledem k absolutní plynulosti typuju klasických 60fps..
Wannabe dickface... :]
- Ace.
- Nováček

eh? že by mi tam něco blblo? ještě si s tím pohraju a postnu info, zatím to předchozí berte s rezervou 
i když teda nevím, catalysty mám 9.6...
i když teda nevím, catalysty mám 9.6...
- Carlson007
- Nováček

-
Mám C2D, 3Ghz a 4870, win Xp.Po prvním spuštění hry se objevila oranžová obrazovka s pár stíny a plynulost 1-2 fps.Říkám si ok nainstaluji Drect který je se hrou a nahodím nové ovladače.Spustím hru 1920x1200 textury low stíny low, obraz drží ale opět 1-2 fps.Tak snížím rozlišení a jede to na 60 fps, dám opět 1920x1200 a 35-40 fps, říkám si docela divný.Tak tam naperu všechno na high a všude chybí textury, na všech objektech je jen černobílá šachovnice.Nakonec to hraji 1920x1200 a vše na low protože pokud nastavím texury a stíny jinak tak budto se objeví ta šachovnice nebo to spadne na 14 fps,ale jinak dobrá hra i když jsem se ted sekl na jednom místě
.Na zádech mám nějakou hrču a mám sežrat velitele APC tanku dojet na určité místo a zničit tanky a najít nějakého velitele,jenže ty když zlikviduji tak přijíždějí stále nové a nové.Mise se jmenuje Locate patient zero.Nevíte někdo jak na to?
Edit: tu misi jsem už dal
Edit: tu misi jsem už dal