MP3 Kazeta ???

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
globalkiller
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

MP3 Kazeta ???

Příspěvek od globalkiller »

před třemi lety jsem na Invexu viděl MP3 přehrávač který vypadal jako kazeta a v něm byla vložena pamětová karta a baterky.
Ted když jezdim s firemními auty a ve všech je jen kazetové rádio by se mi tohle udělátko hodilo,ale bohužel už nevím kdo to vyráběl.
Pokud někdo víte kdo to vyrábí nebo prodává tak mi sem napište nějakej ten kontakt.

P.S. Prý existují i jakési kazety které mají vstup na Jack 3,5 a zprostředkovávají jakýsi vstup do rádia a šlo by přes ně připojit jakékoliv audio zařízení,tak pokud někdo víte o tomto tak mi taky prosím napište kontakt.
Main PC: AMD Athlon 2500+@2,31 GHz (11x210),Abit NF7-S,Corsair 2x512MB PC3200 CL2,Barracuda 7200.7+ 160GB,GeForce 2 MX400 64MB,Yamaha CRW-F1
Lite-On SOHW-812S,Zalman CNPS-7000Cu A,Zalman ZM80C-HP,Zalman ZM47-NB,Sun Microsystems 21",IntelliMouse Explorer 2.0
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Tuhle kazetu prodával CC. Stála cca 390kč ale už ji nemají v nabídce. Dá se ale vyrobit. Kámoš to umí. Má to ale háček! Jsou rádia (třeba Blaupunkt cassablanca škoda) která snímají kazetu opticky - jestli je v mechanice - a pak to nefunguje, protože rádio neví, že je v něm kazeta. Je lepší vyřešit vstup zadem třeba přes konektor na měnič nebo tak něco. Já to taky řeším ale zatím bezvýsledně. Kdybys na něco přišel, tak se ozvi na SZ. dík
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Re: MP3 Kazeta ???

Příspěvek od Sentenced »

globalkiller píše:Asi před třemi lety jsem na Invexu viděl MP3 přehrávač který vypadal jako kazeta a v něm byla vložena pamětová karta a baterky.
Ted když jezdim s firemními auty a ve všech je jen kazetové rádio by se mi tohle udělátko hodilo,ale bohužel už nevím kdo to vyráběl.
Pokud někdo víte kdo to vyrábí nebo prodává tak mi sem napište nějakej ten kontakt.

P.S. Prý existují i jakési kazety které mají vstup na Jack 3,5 a zprostředkovávají jakýsi vstup do rádia a šlo by přes ně připojit jakékoliv audio zařízení,tak pokud někdo víte o tomto tak mi taky prosím napište kontakt.
týýýjo, tak to o čem pišeš by se mi taky moc libilo a rad uvitam jakykoliv info... Mel jsem kdysi v aute takovou tu klasickou kazetku pres kterou jsem pripojoval Clatronic MP3 discman, ale nebylo to uplne idealni. MP3 prehravac primo v podobe kazetky by byl fakt super, nikde zadny kabely atd. hmmmm.....
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Mam takový pocit, že MP3 radio nebo rádio na CD bude lepší než tahle kombinace.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
laginoo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od laginoo »

celkem rychlost po 6ti letech :-D
MB: TUF B550M+ CPU: Ryzen 5 5600 RAM: Crucial Ballistix 4X8GB DDR4 3200@3666 VGA: XFX RX 6700XT HDD: SSD 990EVO 1TB, 2xHDD WD 4TB AUDIO:Logitech Z-5500 PSU: Focus GX-750W CASE: NZXT Phantom, Mugen Max, Noctua redux
Fox_25
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fox_25 »

Pokud tu kazetu budeš kupovat můžu doporučit kup něco značkového pokud to bude možné. Přes tuhle kazetu řeším výstup z navigace a značková kazeta má lepší zvuk a havně kvalitnější kabeláž, neznačková vydržela sotva 2 měsíce a značková už mi jede přes půl roku.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

laginoo :-D
nj, novej neměl co dělat tak projel celý forum no...
Ještě se prodávaly nějaký FM vysílače - z MP3 signál, a hned stream do éteru a příjem rádiem v autě. Akorát asi ostatní projíždějící nemaj moc radost :twisted:
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
Bohetour
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bohetour »

jj posesti letech to je fakt dobre :-D

jinak jsi urcite myslel neco takoveho:
http://aukro.cz/item671642235_fm_transm ... sdlcd.html

minuly tyden jsem si to objednal tak cekam jak to bude hrat, jinak kazetu uz pouzivam nejakou dobu a neni to zadna slava, i kdyz jsem koupil Banbridge tak jsou s tim od zacatku problemy - nekdy hraje potichu, nekdy zase jen jedna strana repro atd. takze se to musi porad zastrkavat a vyndavat dokud to tam nejak spravne nepadne :)
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

moje za 40,- z aukra po vykuchani vnitrnich utrob(nejaky kolecka, zrejme aby nevypinal autostop-pred kuchanim blbnul) chodi naprosto OK :)

provozovano na radiu Ford 3000 trafic
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
peerer
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peerer »

Tohleto sem vyděl na ebay za zhruba 10 dolarů vč pošty ;-)

//edit Don: Promaz PH a reklamy
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“