Skrytí ikonky v trai
- spike18
- Černá karta

-
Skrytí ikonky v trai
Existuje nějaký soft, se kterým by se daly napevno skrýt ikonky v trai? Vím, že to jde přímo ve Windows skrýt za šipku, to mi ale nevyhovuje.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Skrytí ikonky v trai
Ano ve vlastnostech panelu dej vlastni a tam uvidis je tam roleka skrýt vzdy, nebo když není aktivny.... v XP to tak jde.spike18 píše:Existuje nějaký soft, se kterým by se daly napevno skrýt ikonky v trai? Vím, že to jde přímo ve Windows skrýt za šipku, to mi ale nevyhovuje.
- spike18
- Černá karta

-
prosimtě, přečti si to ještě jednou (nebo vícekrát, tomu nerozumíš)
Vím, že to jde přímo ve Windows skrýt za šipku, to mi ale nevyhovuje.
- zombux
- Odborník PCT

nemáme tu věštecký koule abysme věděli co to je za operační systém. ve Windows 7 to jde krásně nastavovat přímo, ve starších windows to je problém a bez utility třetí strany (žádnou takovou neznám) nemožné.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jeden takový soft jsem měl ale neuměl tamto tak jsem ho přestal používat - nevyhovoval mi.spike18 píše:...to mi ale nevyhovuje.
btw: nebylo by špatný napsat v čem ti nevyhovuje...
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- spike18
- Černá karta

-
Mám W7, jo máš pravdu, ikonky jde krásně skrývat přes Panel nástorjů, ale jen ty systémové. Já bych právě potřeboval skrýt ty nesystemové.

Překvapivě potřebuji skrýt ikonku programu, aby méně nadaní uživatelé nevěděli že běží a nemohli ho vypnout. Stačí?karf píše:jeden takový soft jsem měl ale neuměl tamto tak jsem ho přestal používat - nevyhovoval mi.![]()
btw: nebylo by špatný napsat v čem ti nevyhovuje...
- zombux
- Odborník PCT

nene, jde nastavit všechny - zrovna na to koukám.spike18 píše:Mám W7, jo máš pravdu, ikonky jde krásně skrývat přes Panel nástorjů, ale jen ty systémové. Já bych právě potřeboval skrýt ty nesystemové.
- spike18
- Černá karta

-
Myslíš tohle?
Kód: Vybrat vše
Control Panel\All Control Panel Items\Notification Area Icons- zombux
- Odborník PCT

přesně to, vidím tam ikony všech programů které se kdy pustily v trayi, takže by to mělo dělat přesně to co chcešspike18 píše:Myslíš tohle?
Kód: Vybrat vše
Control Panel\All Control Panel Items\Notification Area Icons
- spike18
- Černá karta

-
Jo, ale můžu je schovat jen za ŠIPKU, to nechci
Napevno jdou vypnout jen ty systémové.
Kolikrát to budu muset ještě zopakovat? mám pocit, že na česká fóra chodí z 95% naprostí idioti
Kolikrát to budu muset ještě zopakovat? mám pocit, že na česká fóra chodí z 95% naprostí idioti
- xxsawer
- Začátečník

-
To spike18
A já mám dojem, že idiot si ty...
Určitě chceš instalovat nějakej monitorovací program, máš se poohlídnout po něčem co přímo umožňuje skrytej běh a ne tady brečet na foru že ti někdo nerozumí když to stejně nejsi schopnej pořádně vysvětlit...
A já mám dojem, že idiot si ty...
Určitě chceš instalovat nějakej monitorovací program, máš se poohlídnout po něčem co přímo umožňuje skrytej běh a ne tady brečet na foru že ti někdo nerozumí když to stejně nejsi schopnej pořádně vysvětlit...
- spike18
- Černá karta

-
Nikolivěk
a předmětem topicu neni "který program chci nainstalovat", předmětem topicu je "skrytí ikonky v trai"
- xxsawer
- Začátečník

-
To je úplně jedno co je předmětem topicu...sorry ale nějak nevidim důvod proč ti v něčem pomáhat...
- spike18
- Černá karta

-
Tak proč sem píšeš?