ASUS Xonar DX
Moderátor: CageJ
- notoric
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
ASUS Xonar DX
Zdravíčko
Měl bych dotaz k výše jmenované zvukovce. Pořídil jsem si ji po přečtení několika rezencí a chvalozpěvů od kolegy(bývalého)
. Vlastním sluchátka KOSS-UR 29 a chtěl jsem se optat na optimální nastavení při poslechu ze sluchátek + hraní her. Jelikož bohužel zvuk se mi nezdá omoc lepší než ze zvukovky integrované
. Podotýkam že sluch mám asi v pořádku, jelikož jsem slyšel i výstup z jakési Creative Audio která by měla být dle testů horší, ale výstup byl dle mého názoru na stejných sluchátkách a při stejné skladbě úplně někde jinde. Na ASUS se mi to zdá "nemasný, neslaný". Proto se chci zeptat zdejších odborníků co správně poladit i případně nastavení win nějaká aby to fungovalo správně 
- Fox_25
- Začátečník

-
Re: ASUS Xonar DX
Zkus vyladit basy a výšky, creativ je má občas "přepálené" a zvuk je pak líbivější. Taky samozřejmě záleží na kvalitě nahrávky podle které posuzuješ kvalitu zvuku, hry bych rozhodně nebral vážně, tam zvuk v poslední době stojí za prd. Zkus audio CD, nějakou vážnou hudbu kde je hodně nástrojů, nebo samostatné housle\klavír.
- notoric
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Klavír a housle..popravdě tuhle hudbu zrovna moc extra nemusim a ani tu nic takovýho neveduFox_25 píše:Zkus vyladit basy a výšky, creativ je má občas "přepálené" a zvuk je pak líbivější. Taky samozřejmě záleží na kvalitě nahrávky podle které posuzuješ kvalitu zvuku, hry bych rozhodně nebral vážně, tam zvuk v poslední době stojí za prd. Zkus audio CD, nějakou vážnou hudbu kde je hodně nástrojů, nebo samostatné housle\klavír.
Mam tu Limp Bizkit ve FLAC
Ladění výšek a bass - myslíš v efektech v ekvalizeru?
- Fox_25
- Začátečník

-
Buď v přehrávači nebo vpravo dole na liště windows otevři ovládání hlasitosti, ťukni na možnosti, zaškrtni upřesnit nastavení a pod nastavením hlasitosti by se mělo objevit tlačítko upřesnit, tam mám basy a výšky.
- notoric
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Systray ikonu ovladače hlasitosti nahradil ovládací panel audia centraFox_25 píše:Buď v přehrávači nebo vpravo dole na liště windows otevři ovládání hlasitosti, ťukni na možnosti, zaškrtni upřesnit nastavení a pod nastavením hlasitosti by se mělo objevit tlačítko upřesnit, tam mám basy a výšky.
- Fox_25
- Začátečník

-
Ve vistách nevím. S těmi nemám a v brzké době ani nebudu mít zkušenosti, vyzkoušej přehrávač foobar umožňuje přehrávání přes ASIO a má dobrý ekvalizér.