XP není připojen k internetu

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Aros
Začátečník
Začátečník

XP není připojen k internetu

Příspěvek od Aros »

Zdravím, nepoužívám antivirové programy. Používám Mozillu a nikdy jsem nic nechytil. Minulý týden si jeden chytrák na browsování na mém PC pustil explorer, a hned se tam chytlo mdm.exe Našel jsem si to na process search, odstranil, zrušil. To je pěkné, ale už předtím mne ten virus trojan nebo whatever, odstřihl od netu, prostě přesto, že jsem připojen k síti, tak nemám přístup na internet. Připojení se neobnovilo. Jsou to XP - nevíte někdo co s tím? Pakety chodí(sice málo, ale chodí) přpojení je "vyníkající 54mbps."
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
Maranov
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: XP není připojen k internetu

Příspěvek od Maranov »

Je poskákané TCP/IP, měl jsem zkušenost s podobným/stejným svinstvem, je potřeba opravit.
Zkus : http://www.snapfiles.com/get/winsockxpfix.html
http://www.cexx.org/lspfix.htm
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k

"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
Aros
Začátečník
Začátečník

Re: XP není připojen k internetu

Příspěvek od Aros »

Jo díky. Hned jak se dostanu do Brna tak to zkusím, kdyžtak se sem ještě ozvu. Zatím moc díky...
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“