GF 8600GT - monitor bez signalu pri starte

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Taibr
Nováček
Nováček

GF 8600GT - monitor bez signalu pri starte

Příspěvek od Taibr »

Vlastnim GF Asus EN 8600 GT Silent, 256MB DDR3 (takmer 2 roky). Vecer som vypol pocitac beznym sposobom z WIN XP no rano uz pri starte nieje ziadny signal. Aby som zistil kde je chyba zapojil som iny monitor a tiez bez signalu, tak som si pozical bratovu GF, ktora fungovala, co ma priviedlo k tomu ze chyba je asi v GF.

Isiel som teda kartu reklamovat a kedze potrebujem pocitac k praci hned som si kupil najlacnejsiu GF co mali na sklade kym sa reklamacia vybavi. Po tyzdni mi zavolali ze karta funguje spravne a vsetky zatazove testy su v poriadku co ma dost prekvapilo. Vcera som si teda skocil po nu a zapojil. Opat som PC vecer vypol a dnes rano znovu ziadny signal (win pravdepodobne staruje normalne po logon screen, cas prace disku zodpoveda beznemu startu)

Prosim o akukolvek radu ako by som mal postupovat pri hladani problemu, resp. ako zdokumentovat problem aby som uspel na reklamacii. Ponukli mi ze sa pozru na PC ale to si nemozem dovolit, potrebujem ho na pracu. Okrem toho pochybujem ze je problem niekde inde, pretoze ine GF funguju bezproblemovo okamzite po zapojeni.

Moja zostava :
Skrinka : Thermaltake 2 ventilatory ( v predu a v zadu)
Zdroj : Fortron ATX-400W (s horizontalnym ventilatorom, fuka na procesor a taktiez na GF)
MB : Asus M2N4-SLI
Procesor : AMD 4200+ dual core
RAM : Kingston 4GB
GF : Asus EN 8600 GT Silent, 256MB DDR3 (pasivny chladic)
zvukova karta, sietova karta, 2 alebo 3 disky, 1-2 CD, DVD rom (podla nalady a potreby)

//Thellwin - upraven název threadu
nevidany
Začátečník
Začátečník

Re: GF Asus EN 8600 GT Silent, monitor bez signalu pri starte

Příspěvek od nevidany »

dost možná ti v obchodě kecali, je to často reklamovaná GK. Ona GF8600 je jedna z řady s poruchovými jádry. Před tím jsi žádné problémy s grafikou neměl? (restarty PC, artefakty...?)
Taibr
Nováček
Nováček

Příspěvek od Taibr »

Pred tym vobec nic, len z nicoho nic vypadla. Predtym (cca 2 roky dozadu) som mal Asus 7400 v inom pocitaci ktora robila to co popisujes, ale toto je ine, z nicoho nic prestala pracovat normalne. Skusim ju zase zajtra zopojit co urobi
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

zkusil bych ji vyndat a zandat... vyfoukat slot stlacenym vzduchem jestli se tam neco nedostalo a nezpusobilo nekontakt... pak uz me napadaji jen bezne veci... zdroj, OC, zakladni deska... tyhle veci bych zkontroloval
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
Taibr
Nováček
Nováček

Příspěvek od Taibr »

No menil som ju asi 3x a nepomaha, ale uz som sa s nimi dohodol ze si pozru cele PC, nech sa trapia oni, mozno na nieco pridu.

P.S. Netusim co je OC :D
greckyn
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Re: GF 8600GT - monitor bez signalu pri starte

Příspěvek od greckyn »

OC -- OverClocking .. :)
Lokomotiva
Začátečník
Začátečník

Re: GF 8600GT - monitor bez signalu pri starte

Příspěvek od Lokomotiva »

Taibr píše:Zdroj : Fortron ATX-400W (s horizontalnym ventilatorom, fuka na procesor a taktiez na GF)
Tobě zdroj opravdu fouká dovnitř skříně místo ven?

Vyzkoušej jiný zdroj, pokud je GK v pořádku.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“