ArmA 2 - o hře jako takové

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: ArmA 2

Příspěvek od Vivec »

cha chá,
release note: Extreme precision of AI even from a far distance
takže kdo že to máte stažený, Treku? :roll: :lol:
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Version 1.02 Highlights

* Improved AI driving skills
* Lowered enemy AI skills for regular and recruit difficulty levels
* Improved Micro AI tactics, attack in pairs, path limiting to avoid passing through walls.
* Fixed multiplayer session NAT negotiation
* Improved game stability (various crash opportunities fixed)
* Multiple save slots supported
* Improved terrain shape beyond map borders
* Various campaign and localization fixes and improvements
* Modules (F7) support added in the Mission Editor
* Added option to disable various post-process effects (bloom, blur etc.)
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

A kde stahnu ten patch, hra z DVD ma patch 1.01?!
Chci ten patch.
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

Ten patch byl jen oznámenej ..

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

Jinak doufám, že tu AI vychytaj, už mě začala sr*t stejně jako v Queen´s Gambit. Prostě se proti ní nedá hrát v zarostlý krajině - vidí mě přes keře, vysokou trávu apod .. to moc reálně nevypadá, když se respawnu 100 m vedle AI, mezi náma x keřů, houští a vysoká tráva a jedinný co stihnu, je zalehnout a už sem dead.

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

No zatim ta Arma tak vypada, proste nekde du, nikoho nevidim, najednou bum a lezim.
Nejak nerozumim ovladani jednotek, snad bude neco v manualu.
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

tohle mi poslal kamos

Kód: Vybrat vše

ARMA II - Official Patch 1.02 [ENG/CZ/GE/FR]
Datum vydání: 19.6.2009
Velikost: 120 MB

Info:
- Patch lze instalovat na jakoukoliv originální verzi ARMA 2 1.00 nebo 1.01.
- Po instalaci patche není možný návrat k předchozí verzi.
- Nedoporučuje se používat uložené pozice z verzí 1.00 nebo 1.01.

Změny v patchi 1.02 (Patchlog):
* Zlepšení řízení u umělé inteligence (AI).
* Snížení schopností a odolnosti nepřátelských AI vojáků na nižší obtížnosti.
* Zlepšení taktiky Mikro-AI, útoky podskupin, zamezení procházení překážkami.
* Opravena NAT negociace v multiplayeru.
* Zlepšení stability hry (oprava různých možností pádů).
* Povoleno více uživatelských pozic pro uložení hry.
* Zlepšení tvaru a textur terénu za hranicemi herní mapy.
* Různá zlepšení v kampani, opravy a vylepšení jazykových lokalizací.
* Podpora vkládání Modulů (F7) v Editoru misí. 

Kód: Vybrat vše

http://www.iskladka.cz/download.php?file=1245469335_arma2patch_1_02.zip 
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Tomco
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomco »

Je tam niak solidne reseny multiplayer resp. hrajete to nekdo pres multak? Uvazuji, ze si to poridim jako oddechovku popri raidovani ve WoWku :mrgreen:
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak sem si chvilku hral s editorem a nakonec sem vytvoril celkem slusnou bitvu a rovnou sem ji nahral :-D .
Fps ale otresny na zacatku kolem 4 a pozdeji 10fps...
http://www.youtube.com/watch?v=0yrVBy449cM
Palad1n
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palad1n »

Tomco píše:Je tam niak solidne reseny multiplayer resp. hrajete to nekdo pres multak? Uvazuji, ze si to poridim jako oddechovku popri raidovani ve WoWku :mrgreen:
Multak je skvelej, pokud jsi trpelivej:) Takovy warfare nema konkurenci a pokud se sejde dobrej team, je to fakt sranda... Bohuzel to plati i oboustranne:(
Phenom II X6 1090T @ 3.8 GHZ (1.300V) CM Hyper 212+, MB Gigabyte MA790X-UD4, 4x2GB DDR2 A-DATA extreme 1066 DualChannel(1066MHZ, 5-5-5-15-2T), Western Caviar 640GB SATA2, Asus ENGTX460 DirectCU/2DI/1GD5 (860MHZ core, 2100MHZ memory) 1.037v, SEASONIC SS-650HT 650W , Lenovo l220x, Case: Fractal Design R2
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Tak teď sem zažil docela frustrující úkol kdy sem musel zachránit jednotku která byla sestřelena. Pokaždý jsem se tam nechal vysadit vrtulníkem, ale vzápětí mě hned něco trefilo a v tý trávě se dost težko orientuje navíc jsou AI docela přesný (obtížnost Voják). Mám na tom patch 1,02....misi sem neudělal hned je zabili....
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

Trek píše:To s me nepotesil, dneska si to chci chvili zahrat s novym patchem, sakra. Co je porad blbyho? Je aspon to AI skutecne lepsi?
co? vsechno ..mam pocit, ze ta hra je jeden velkej bug :x
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Zajímavý..co tak čtu zahraniční fóra, spousta lidí je naprosto nadšenejch.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

To sou pravdepodobne ti velci fanousci, co nedaji na armu dopustit. Staci zahrat a budes mit jasno. :(
Palad1n
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palad1n »

Ja jsem ARMU 1 nainstaloval a hned odinstaloval, to byla fakt sracka, ktera delala OFP akorad ostudu, ale ARMA 2 je uplne o necem jinym... Presne tak, staci zahrat a mit jasno.. Kazdymu ta hra nesedne, to je jasny, hra ma chyby, ale rozhodne to neni tak strasny, to rikaji akorad warezaci...
Phenom II X6 1090T @ 3.8 GHZ (1.300V) CM Hyper 212+, MB Gigabyte MA790X-UD4, 4x2GB DDR2 A-DATA extreme 1066 DualChannel(1066MHZ, 5-5-5-15-2T), Western Caviar 640GB SATA2, Asus ENGTX460 DirectCU/2DI/1GD5 (860MHZ core, 2100MHZ memory) 1.037v, SEASONIC SS-650HT 650W , Lenovo l220x, Case: Fractal Design R2
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Demo ArmA 2 odloženo na začátek příštího týdne (22.-24.6.). Podle tiscali.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Vsimli ste si, ze hra neni moc realisticka co se tyce techniky?S tankem T72 jsem v pohode znicil M1A2 a stejny je to s vrtulnikem.Treba znicit tank s MI24 je o hubu a tank vas sejme i na kilak.To je proste uplna kravina.Nejenom, ze trefit kulometem pilota pohybujciho se vrtulniku je nemozny, ale samozrejme maj vrtulniky neprustrelny skla a kulometem to proste nejde prostrelit.A v arma 2 vas v pohode sejmou na kilak s kulometem....
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Sem se zasekl v misi Manhatan kde sem mel zatknout jednu zenskou. Nasel jsem ji a rozkaz znel najit, zajmout a zavolat o dalsi instukce......nasel jsem ji ...zajal jsem ji...ale jak mam azvolat pro dalsi instrukce?!
flamb
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od flamb »

To by se mělo stát automaticky. Jestli ne, tak chyba - načíst -> případně misi znova.
Další instrukce pak jsou - odvézt na místo, kde si ji vyzvednou Černarusáci.
PersonalComputer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PersonalComputer »

Hele mě nefunguje mise Zdivočelá země, mám dobýt nějakou ves ale ať dávám vojclům rozkazy jak chci tak nic nedělají a ani se do nich nejde přepnout klávesou T.... Černorusové také jen stojí a nic se neděje... Restarty nepomáhají...
Case: Be Quiet "Dark Base" 900 CPU: i7 7700K 4.0GHz MB: MSi Z170M3 Gaming RAM: Crucial Ballistix Sport 2400Mhz GPU:MSi GTX 1070 Gaming X 8GB HDD: Seagate Desktop 2TB PSU: Corsair RMx 750W OS: Windows 10 Home 64bit Keyboard: Cherry MX Board 6.0 Mouse: Razer DeathAdder Chroma
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“