add. sam bych pro 1920x1200 doporucil 9800gtx a lehce si pohrat s OC by nemel byt sebemensi problem, hodne stesti pri vyberu
Minimální GK pro hraní v 1920x1200
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO
- raym0n
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Minimální GK pro hraní v 1920x1200
uf, tohle fakt nesnasim, jen se procist tim, jak si lidi davaji praci umlatit stratose argumenty, zabere 90% casu, ktery jsem vlaknu hodlal venovat
DEMENCE, doufam, ze tu zlutou kartu ma za tohle :-X
add. sam bych pro 1920x1200 doporucil 9800gtx a lehce si pohrat s OC by nemel byt sebemensi problem, hodne stesti pri vyberu
timemachine in Cooler Master ATCS 840: Intel Core i5-2500K, ASUS Maximus V GENE - Intel Z77, Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL10 Ballistix Sport Series, GIGABYTE GTX 660 Ti OC 2GB 1032/6008[MHz], Kingston HyperX 3K SATA III - 120GB, Corsair HX750 - 750W.
- rodier
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
To je holt klasickej ATIsta - sazi vsecko na jedny ovladace
Ati bych si nikdy nekoupil uz prave kvuli pochybnejm ovladacum ktery meli vzdy a vzdy mit budou. [nerikam ze to casem neopravi..ale to uz je pozde]. [mje prvni ati byl mach64.. mel jsem i R9550 a x1950pro takze vim o cem mluvim]
Ati bych si nikdy nekoupil uz prave kvuli pochybnejm ovladacum ktery meli vzdy a vzdy mit budou. [nerikam ze to casem neopravi..ale to uz je pozde]. [mje prvni ati byl mach64.. mel jsem i R9550 a x1950pro takze vim o cem mluvim]
- Thellwin
- Administrátor

A jaký smysl měl tenhle příspěvek ? K tématu nic a thread o kvalitě ovladačů je jinde. A navíc ještě plácáš blbosti.
Goldnoob team proud member!
- Korka
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Ahojte,
právě kupuju nový 24 palcový monitor a chtěl jsem se zeptat, kterou grafickou kartu byste doporučili v dnešní době na těch 1920.
Momentálně mám 9800GT (myslím že bez x) a přijde mi, že do budoucna už by to chtělo upgrade. Uvažuji o gtx275, myslím že za ty peníze je to výborná koupě, ale váhám, jestli to nevydržet přes prázdniny s 9800 a pak koupit nějakou dx11 kartu. Ale zase si říkám, že první modely budou stát za prd a než slevní, tak bude zase jaro příštího roku a můžu upgradnout znova
Upřednostňuji nvidia, s ati mám špatné zkušnosti a ten jejich kravinec co se installuje s driverama nesnáším.
Děkuji za všechny možné rady a tipy.
právě kupuju nový 24 palcový monitor a chtěl jsem se zeptat, kterou grafickou kartu byste doporučili v dnešní době na těch 1920.
Momentálně mám 9800GT (myslím že bez x) a přijde mi, že do budoucna už by to chtělo upgrade. Uvažuji o gtx275, myslím že za ty peníze je to výborná koupě, ale váhám, jestli to nevydržet přes prázdniny s 9800 a pak koupit nějakou dx11 kartu. Ale zase si říkám, že první modely budou stát za prd a než slevní, tak bude zase jaro příštího roku a můžu upgradnout znova
Upřednostňuji nvidia, s ati mám špatné zkušnosti a ten jejich kravinec co se installuje s driverama nesnáším.
Děkuji za všechny možné rady a tipy.
- beardie
- Středně pokročilý

gtx275 bude pre teba imho vhodna
to s tym DX11, s tym musim suhlasit
to s tym DX11, s tym musim suhlasit
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
- Korka
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak update: Zjistil jsem(tedy já ne, ale kamarád po ICQ
), že moje deska ASUS P5Q Gb LAN, iP45, DDR2, IEEE, RAID podporuje crossfire, takže když bych koupil ati 4890, teoreticky bych v budoucnu mohl dokoupit jinou (či snad zapojit dx 11 ati) a bylo by.
Je pravda, že poslední ati jsem měl tak před 6ti lety, takže v dnešní době už bude situace asi jiná.
Ještě se zeptám, i větráky u 4890 jsou hlasité tak, jako byly 4870?
Je pravda, že poslední ati jsem měl tak před 6ti lety, takže v dnešní době už bude situace asi jiná.
Ještě se zeptám, i větráky u 4890 jsou hlasité tak, jako byly 4870?
- zombux
- Odborník PCT

nesmysl, vždy je nainstalovat čistý driver bez jakéhokoli balastu. jinak ohledně "čekání" - v IT můžeš pořád na něco čekat. nejlepší je koupit hned něco za nějakou rozumnou cenu, a když je potřeba tak zase takhle upgradovat.Korka píše:Upřednostňuji nvidia, s ati mám špatné zkušnosti a ten jejich kravinec co se installuje s driverama nesnáším.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
dobra volba je dnes i HD4870 1GB za 3400,- s DPH 
- Krteq
- Středně pokročilý

-
V CrossFire nemůžeš provozovat 2 karty jiné generace, buď 2x HD 4890 nebo počkat na další generaci DX11 karet.Korka píše:...takže když bych koupil ati 4890, teoreticky bych v budoucnu mohl dokoupit jinou (či snad zapojit dx 11 ati) a bylo by...
...Ještě se zeptám, i větráky u 4890 jsou hlasité tak, jako byly 4870?
Větrák na HD 4870 nebyl zas až tak hlasitý a vzhledem k tomu, že HD 4890 má o krapet nižší spotřebu a přepracovaný chladič nebál bych se tvrdit, že bude i tižší.
- Korka
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
A nějaké aktualnější informace o tom, že win 7 podporují dx 10.1 nejsou? Já jen jestli tam ATi bude mít nějakou výhodu.
Nakonec se více přikláním na stranu ATi kvůli dx 10.1, ale zase gtx275 má mírně lepší výkon a žere míň energie v idle. (na druhou stranu na internety mám i ntb
) xfire jsem zavrhl, musel bych měnit zdroj.
Vím, že to vyjde skoro na stejno, karty jsou víceméně stejné, ale stejně je tak těžké se rozdhonout
edit: 4870 mě taky napadla, ale momentálně mám nějaké peníze navíc, takže si dopřeju
Nakonec se více přikláním na stranu ATi kvůli dx 10.1, ale zase gtx275 má mírně lepší výkon a žere míň energie v idle. (na druhou stranu na internety mám i ntb
Vím, že to vyjde skoro na stejno, karty jsou víceméně stejné, ale stejně je tak těžké se rozdhonout
edit: 4870 mě taky napadla, ale momentálně mám nějaké peníze navíc, takže si dopřeju
- Krteq
- Středně pokročilý

-
GPU café píše:Windows 7 will be the real differentiator between Nvidia and ATI products as the WWDM (Windows Display Driver Model) 1.1 is heavily based on the DirectX 10.1 API.

Snad to jako odpověď stačí.
//Více o DX 10.1 -> DirectX 10.1 - Info, diskuze a vše okolo
- Korka
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Díky! Topic o dx10.1 jsem sice moc nepochopil (už moc složité
), ale 50% memory consuption per window je docela cool!
Teď už jen, jestli se to vyplatí oproti o něco menšímu výkonu a větší spotřebě, že... (a taky 4890 je tedy hlasitější než 275)
Teď už jen, jestli se to vyplatí oproti o něco menšímu výkonu a větší spotřebě, že... (a taky 4890 je tedy hlasitější než 275)