Problém s kompabilitou NTB

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
LiftyYy
Začátečník
Začátečník

Problém s kompabilitou NTB

Příspěvek od LiftyYy »

Zdravím, mám problém. Jsem vlastníkem NTB ASUS F5SRseries

Cfg NTB:
CPU:Intel C2D T5900 2,2 Ghz
RAM:3GB DDR2
GPU: ATi Radeon 3470 512MB

A mám menší problém s kompabilitou některých programů, řekněme pro mě důležitých jako jsou Delphi Photoshop CS3 atd. Problém mi dělaly i NOD32 a avast antivirus. Jediný antivirus který se mi podařilo zprovoznit je AVG Free Edition. Ale k věci, programy mi vždy píšou nějakou chybu, buď při instalaci nebo přis spuštění. Kamarád říkal, že budu mít asi spoustu problémů s kompabilitou tak jsem se chtěl zeptat jestli někdo z vás neví co s tím jestli jsou nějaké fixy nebo nějaké aktualizace na tyto problémy.

Abych nezapoměl mám licencovaný Win Vista Home Premium SP1.

Díky moc za vaše odpovědi.
Ryzen 7 5800X ; Dark Rock 4 Pro; MSI B550 MAG Tomahawk ; 2 x 8 GB Crucial Ballistix 3600 MHz ; MSI RTX 2080 Ti Duke ; M.2 MX500 1TB ; Corsair RM750x ; Fractal Design Meshify C DTG ; XF270HU 144Hz IPS 1440p;
nevidany
Začátečník
Začátečník

Re: Problém s kompabilitou NTB

Příspěvek od nevidany »

Možná se pletu, ale obdobný problém jsem řešil u jednoho Aceru (ikdyž skoro vše se dalo nainstalovat, některé věci ne). Předinstalované Visty byly problém- ani obnova ze zálohy nepomohla tak jsem se vydal jinou cestou a přeinstaloval je... Pomohlo to.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“