V tématech níže jsem to nenašel a docela mě to zajímá.
Jedná se mi o hlučnost mechaniky, když je uvnitř CD. Osobně vlastním Samsung SH-S223 se kterou když kopíruji, tak je jako vysavač.
A právě zde přichází kámen úrazu, když bych chtěl poslouchat hudbu z CD v mechanice, protože ta stále hučí a hučí. Máte tip na nějakou CDRomku, která je tichá, že o ni člověk neví?
Poslech hudby bude proveden přes SPDIF a ASIO.
Hlučnost mechaniky
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- jeronim77
- Nováček

-
Hlučnost mechaniky
Core Ultra 7 265K + Asus ROG Strix Z890-E Gaming + RTX 3080 Gaming X + watercooling (cpu, gpu, gpu backplate, ssd, ram)
- nevidany
- Začátečník

-
- jeronim77
- Nováček

-
Re: Hlučnost mechaniky
Tento program jsem zkoušel již dřív. Jenže pracuje na principu snížení rychlosti. Samozřejmě že tohle je možný způsob řešení snížení hlučnosti, ale přeci jenom hardwarové řešení problému, kdy CDRomka bude již tichá i při vysokých rychlostech je lepší.
Core Ultra 7 265K + Asus ROG Strix Z890-E Gaming + RTX 3080 Gaming X + watercooling (cpu, gpu, gpu backplate, ssd, ram)
- nevidany
- Začátečník

-
Re: Hlučnost mechaniky
každá CDromka vydává zvuk, při vysokých rychlostech uplně každá
)
Kdysi jsem si taky snažil koupit tichou CDromku, procházel jsem testy a vzal jednu z nejtišších (2. nejtišší) test cca 100 mechanik na CDR(tuším) objednal- přišla domu a hučela stejně co předchozí. Tak jsem stahnul výše zmíněný program a na 8x(4x) je každá mechanika tichá. Na přehrávání CD a DVD to stačí a pro případ že čtyřikrát za rok něco nainstaluju z CD si můžu rychlost zvýšit.
Kdysi jsem si taky snažil koupit tichou CDromku, procházel jsem testy a vzal jednu z nejtišších (2. nejtišší) test cca 100 mechanik na CDR(tuším) objednal- přišla domu a hučela stejně co předchozí. Tak jsem stahnul výše zmíněný program a na 8x(4x) je každá mechanika tichá. Na přehrávání CD a DVD to stačí a pro případ že čtyřikrát za rok něco nainstaluju z CD si můžu rychlost zvýšit.