Serious Sam II - chyba při spuštění

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
COle
Nováček
Nováček

Serious Sam II - chyba při spuštění

Příspěvek od COle »

Zdar, tunéři. Možná jstu to tu už někdy řešili. Když sem měl starý komp, tahle hra mě tikala na 6600GT uplně v pohodě a plynule a taky je nutne podotknout - neměl jsem se spuštěním žádné problémy.

V současné době vlastním PC s Low End dvoujádrem (AMD X2 5200+) a zakladní desku z integrovanů grafiků. HD3200. MNo a teď k problému. Když to zapnu tak mě to vyhodí něco ve stylu že nemám dostatečnou grafickou kartu a že mě chybí GfXD3D.DLL knihovna. Tak jako fakt nevím co stím je. Na googlu jsem nenasel zadnou zaplatu nebo tak. Proto se obracím na vás vsechny.

neco ke grafice: HD3200 700MB video memory
memory bus: 128 BIT
a dale dnes vsechny podporované softwarové technologie vcetne HDR a PS 4.0.

//Thellwin - upraven název
reifik
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Re: Serious Sam II - chyba

Příspěvek od reifik »

Typoval bych to na problém s druhým jádrem CPU.
Najdi způsob,jak ho po spuštění hry vypneš.
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Re: Serious Sam II - chyba

Příspěvek od Bez_n1ck »

Zpusob vypnuti jadra je jednoduchej - ve spravci uloh k procesu vypnes sprazeni, ale tydlety veci mi nikdy nefungovaly ...

Jinak k tvemu problemu - chybi ti dynamicka knihovna na Direct3D, takze reinstall aplikace
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Re: Serious Sam II - chyba při spuštění

Příspěvek od Thellwin »

Zkusil bych i reinstal ovladačů ke grafárně a případně DX.
Goldnoob team proud member!
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

dvoujadrem to neni, ja na svem PC to rozchodil, jen to chce nejnovejsi patch. alespon mne to pomohlo :)
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
COle
Nováček
Nováček

Příspěvek od COle »

zda se ze jeden problem jsem vyřešil, a to tím že jsem si stahnul patch 2.70 a reinstaloval jsem Direct X9c. Ale pri spusteni me nabehl dalsi problem viz. obrazek.

Obrázek
COle
Nováček
Nováček

Příspěvek od COle »

tak uz asi nic.....No tal LOCK!
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“