Ahoj, jsem celkem velký laik, co se tíče počítačů.
Včera, když jsem zapojoval opět bedýnky a mikrofon do zdířek jack, tak jsem si všiml, že do mikrofoní jdou jacky zandat s meší silou a vyndat jdou také bez vyvynutí jakékoliv námahy, ale do vedlejšího stereo jacku se musí nějaká vůle vyvynout na zandavání a i na vyndavání ! Zkoušel jsem i další a v jednom mi dokonce ten jeden z konektorů, když jsem ho vytahoval, tak jakoby tam úplně něco vyrvával, ale s jiným jackem to bylo v pohodě. Je něco s deskou ? Může na to mít vliv, že jsem už konektory hodně používal ? Hodněkrát jsem je už zandaval i vyndaval, ikdyž dle mého názoru bÿ to na to mít vliv nemělo nebo snad ano ? Deska je cca třičtvrtě roku stará.
Díky za odpověď.
Vůle jack konektoru
Moderátor: CageJ
- Newim
- Nováček

-
- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
Re: Vůle jack konektoru
Jo ty konektroy nejsou stavene na caste vyjimani a zapojovani, se pak to perko osoupe proste, ale pokud tam je ejste aspon nejaky pritlak tak by mely fungovat. (ale divim se ,ze se ti to stalo na PC, spis se s tim setkavam na MP3..atd)
- crashPC
- Mírně pokročilý

Re: Vůle jack konektoru
Ty konektory nejsou stavěný vůbec na nic, a protikusy taky ne. Na některý přístroje musím Jacky i OBROUSIT aby tam šly bezpečně zandat, a konektory na tom jsou stejně bídně. Dnes se na tomhle šetří. Vždyť se to zapojí a vodí to, tak co by se kdo sral s precizníma konektorama.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- srna
- Středně pokročilý