Zdravím všechny potřeboval bych vědět jak mam zapnout tuto katodu. Nevím si rady, dostal jsem je, ale, jak jsem koukal tak nemají konvertor a tak nevím jakým způsobem je mám zprovoznit.
Předem všem děkuji za radu..

Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj

Jak už jsem psal tak jsem je dostal..srna píše:a proc teda nekoupis normalni kit? jinak osobne bych taky vzal ten AC ryan, nebo nejakej z GME

Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Vždyť to tam jde zapojit jen jedním způsobem, nevím co řešíšTrinom píše:Jo a bacha na polaritu. Řeknu woytovi, ať se sem taky koukne.

Ahoj tak jsem to zkoušel zapojit přes doma udělanou redukci(předem upozornuji že nejsem žadný umělec).Zapojil jsem to do zdroje.Zapl, rosvitily se na chvíli a pak zase zhasly.Tak jsem to vypl,znovu zkusil zapnout a obdobný problém.Woyta píše:A ten druhej ti odpali pojistku a tranzistory.
Jastli koukam dobre na fotky tak + by melo byt blize stredu. - u kraje.
http://uloz.to/1827554/xxx.rar
Pripadne jak opravit invertor zde:
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &sk=t&sd=a

Tak to nevím objednal jsem tento:Woyta píše:AC ryan ma vratnou pojistku. Proto sviti jen chvilku a pak zhasne. Nemas ten invertor nahodou pro 10cm vybojky? Protoze to vypada, ze je pretizenej.

Tak mam úplně to samé co jsi mi posílal:Zde jsou foto. Píšeš o výměně pojistky v tom se vůbec nevyznám ,nevím jestli bych to zvládl.Woyta píše:Kouknout co je uvnitr za soucastky a pripadne poupravit. Ono by asi stacilo dat jen jinou pojistku ale radeji to chce zkontrolovat zda to ty dily uvnitr vydrzi. Zapojeni je vetsinou shodne. Jen u par dilu jsou trochu jine parametry. Takze je pripadne vymenit.
Spis koukni co je napsano na obalu invertoru. V tom obchode neni zadne info a na fotce maji invertor Sunbeam.

Tak takto to mám označené:Woyta píše:Pojistka je F1. Invertor si obvykle rekne o 10w cili 1a pojistka Invertory se obvykle lisi jen kondiky na konci. C3 a C4 Co tu mam na stole revoltec/sharkoon tak na vystupu maj kondiky N25 3KV. Nevidim na oznaceni jednotlivejch dilu takze takze nevim co tam je presne za dily.
Po uprave par hodin po dozorem zkouset mimo pc.