JAKOU HERNÍ KLÁVESNICI ?
- inko1
- Nováček

-
JAKOU HERNÍ KLÁVESNICI ?
Prosím o vaše zkušenosti a názory ohledně herních klávesnic.Mám už léta obyčejnou klávesnici Benq 122,je perfektní na psaní,spolehlivá.Jelikož hraji převážně hry FPS ,chtěl bych zkusit něco s lepším přehledem a komfortem.
Vyzkoušel jsem např.:
G13 - nesedla mi
SideWinder X6 - hlučná
Zboard Merc Stealth - hlučná
Uvažuji o : Lycosa, OCZ Alchemy Elixír II, GeniusSlimStar PRO.
Nebo na FPShry je lepší např. Zboard Fang?
Preferuji především "nízké a TICHÉ klávesy".
Můžete poradit?Možno i jiné!Dík.
Vyzkoušel jsem např.:
G13 - nesedla mi
SideWinder X6 - hlučná
Zboard Merc Stealth - hlučná
Uvažuji o : Lycosa, OCZ Alchemy Elixír II, GeniusSlimStar PRO.
Nebo na FPShry je lepší např. Zboard Fang?
Preferuji především "nízké a TICHÉ klávesy".
Můžete poradit?Možno i jiné!Dík.
- Ryck
- Začátečník

Re: JAKOU HERNÍ KLÁVESNICI ?
Pri pozadavku na tichost muzete vyradit lycosu a pri pozadavku na nizkou stavbu zase G-series klavesnice od logitech. Celkem bych si ve vasem pripade zkusil neco extravagantniho... Vicemene: neznam cire herni klavesnici, ktera by byla nizka a ticha zaroven.
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
- inko1
- Nováček

-
Můze se někdo vyjádřit k těmto klávesnicím ? :
....OCZ Alchemy Elixír
....Revoltec FlightKeyboard Advance
Hlavně z hlediska hlučnosti a hraní her.Dík.
....OCZ Alchemy Elixír
....Revoltec FlightKeyboard Advance
Hlavně z hlediska hlučnosti a hraní her.Dík.
- spasitelko
- Nováček

na hry ja odporucam a pouzivam DiNovo Edge od Logitechu je to pomerne ticha a zaroven nizka klavesnica ide cez BT a myslim ze nema delay, i ked fyzikalne zakony nepustia a samozrejme ze ma
lenze nie badatelnu.Jedina chybicka krasy -NumPad ale pri ktorej hre FPS ho pouzijes?
- inko1
- Nováček

-
Nemůže někdo napsat zkušenosti se ZBOARD ZBD101?Hlavně co se týče tlačítek kláves (jsou vyšší-nižší) a především jaká je HLUČNOST !A jak se hrajou FPShry na té hrací části.Díky.
- yNo
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
no nesplnim sice tvoji pozadavku, protoze herni klavesnice vetsinou nemaji nizke kalvesy... ja sem se take kuli tomu preorientoval na vysoke..je to otazka 2-4 tydnu:)
Pak bych koukal po Logitech G11,15,19, Saitek Cyborg keyboard, nebo neco od razeru...
kdyz chces neco lacnyho kup si A4tech
Pak bych koukal po Logitech G11,15,19, Saitek Cyborg keyboard, nebo neco od razeru...
Nothin´
- !_D1cs0n_!
- Nováček

-
ted si budu kupovat ten zBoard...
takže zkušenosti sem hodím...
))
líbí se mi u ní ty nástavce především na CS a BF
jinak mám u jednoho PC logitech G15 a sem s ní po x letech celkem pořád spokojen...
takže zkušenosti sem hodím...
líbí se mi u ní ty nástavce především na CS a BF
jinak mám u jednoho PC logitech G15 a sem s ní po x letech celkem pořád spokojen...
- GoYa
- Nováček

-
Chicony na hry taky dobrá, fps hry - zejména pro-gaming jsou nutné jiné investice
- Ryck
- Začátečník

Jen bych podotkl, ze "neco od razeru" nebude nic vysokeho, ponevadz tarantule ma prumerne a lycosa nizke klavesy.yNo píše:no nesplnim sice tvoji pozadavku, protoze herni klavesnice vetsinou nemaji nizke kalvesy... ja sem se take kuli tomu preorientoval na vysoke..je to otazka 2-4 tydnu:)
Pri CS vyuzijes numpad na nakup zbranispasitelko píše:na hry ja odporucam a pouzivam DiNovo Edge od Logitechu je to pomerne ticha a zaroven nizka klavesnica ide cez BT a myslim ze nema delay, i ked fyzikalne zakony nepustia a samozrejme ze malenze nie badatelnu.Jedina chybicka krasy -NumPad ale pri ktorej hre FPS ho pouzijes?
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.