Audigy extreme music problem

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Infernal
Začátečník
Začátečník

Audigy extreme music problem

Příspěvek od Infernal »

Dobrý deň , mám novú zvukovú kartu SB Audigy Extreme gamer, bulk pre PCI express, Windows Vista Ultimate 64bit a po jej zapojeni do slotu mi ju vobec system nedetekuje, ovladace nejdu nainstalovat lebo ze nemam zvukovú kartu. V čom može byť problém?
Core 2 Quad Q9550, 4 GB Kingston HyperX DDR2 1066 MHZ, ASUS GTX275, Xaser VI MX, Samsung spinpoint 1000 GB, Audigy extreme music
Surgical
Začátečník
Začátečník

Re: Audigy extreme music problem

Příspěvek od Surgical »

No, všechno jsi o sestavě napsal, jaký máš prkno ale nikoli (což je v daném případě nejdůležitější). Ale pokud karta není detekována v žádném z PCI express slotů, může být prostě nefunkční karta, i to se stává. Takže, buď ji vyzkoušet v jiném kompu nebo prostě rovnou reklamovat (píšeš, že je nová).
Infernal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Infernal »

No dosku mam Gigabyte UD3R- P45.vsetko je nove, zvukovku som skusal dat do ineho PCI-express slotu a nenajde ju ani tam. No moze byt nefunkcna. skoda..len som nevedel ci nemoze byt iny problem
Core 2 Quad Q9550, 4 GB Kingston HyperX DDR2 1066 MHZ, ASUS GTX275, Xaser VI MX, Samsung spinpoint 1000 GB, Audigy extreme music
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Když se ti ve Windows karta nedetekuje a BIOS máš nastavený dobře (ještě bych ho zkusil vyresetovat), tak je vadná karta.
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Infernal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Infernal »

A co by mohlo byt v Biose nastavené zle? Po poskladaní PC som dal Load optimized settings, vypol som codec pre integrovanú zvukovú kartu- na nej všetko ide len zvuk je o ničom, a zapol podporu pre 64- bit. Nič iné som tam nerobil. Tam sa dá nastaviť niečo o PCI-express slotoch? Lebo podľa manuálu ani nie. Som tam teraz dal PCI Audigy SE ta ide v pohode.
Infernal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Infernal »

Este mi neda napisat o mojom probleme. Mam teda zapojenu zvukovu kartu SB Audigy ES a reproduktory Genius HF 5005. OS Windows Vista 64-bit ultimate. Konektory apojene odla farby do zvukovky. Na windows XP mi vsetko hralo OK ale vo Viste bol vzdy problem. V hrach mi ide 5 reproduktorov ale nie basak, takisto vo windowse pri prehravani hudby.A hlasitost reprakov je velmi mala. oproti win XP Driver mam najnovsi. KDe moze byt problem?

Test vo WIN prebehne OK...zvuky sedia..vtedy aj basak zaduni...ale potom uz nie je pouzivany nikde.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“