Zdravím,
mám AVG 8.5 Free a pravděpodobně "zešílel".
Bere za viry jednoduché c++ programy které mají např. vypsat nějakou hlášku, nebo se zeptat na čísla, a ty pak vynásobit atd.
Dokonce mu vadí i Lineage "l2.exe" soubor z části "Gracia part 2". A podobně.
Vše označuje jako "Trojan horse Generic13.BESN", ale ostatní antiviry nic.
Máte s tím někdo skušenosti?
Díky za každou radu protože mě to ****.
AVG zešílel?
- Saphire
- Začátečník

AVG zešílel?
MB: Fujistu-Siemens D1961 CPU: Intel P4HT 521 2.8Ghz GPU: ATI Radeon 9600 Atlantis 128MB RAM: 2x1GB DDR400 ADATA PREMIER HDD: 2x 40GB Samsung SP0411c, 250GB WD Caviar D2500AAJB-00J3A0 OS: Windows XP/Linux Mndriva 2010.2
Airsoft archivements: Bloody BB, Amphibious operations, Calm under fire, Sugar rush, Dance, F**ker Dance!, Speedy Gonzales, 1 of 300
Airsoft archivements: Bloody BB, Amphibious operations, Calm under fire, Sugar rush, Dance, F**ker Dance!, Speedy Gonzales, 1 of 300
- zombux
- Odborník PCT

Re: AVG zešílel?
AVG nezešílel, ona je to taková sračka pořád. vyhodit a nainstalovat cokoli jiného (jinak je malá šance žes chytil delikátního vira, který se cpe do všech spustitelných souborů a pak to takhle dopadá, za to samozřejmě nelze vinit AVG)
ignorelist: kremrole a dezoláti
- S.h.I.t.
- Začátečník

-
mášli platnou licenci tak se obrať na technickou podporu. Určitě se to bude řešit a soubory budou analyzovány a výsledek poslán zpět na email.
Myslím, že by nás to docela zajímalo...
Myslím, že by nás to docela zajímalo...
- Shit
- Odborník PCT

Saphire píše:AVG 8.5 Free
Na free-verzi mít platnou licenci a zároveň mít nárok na podporu u free verze? To snad ani ne...S.h.I.t. píše:mášli platnou licenci tak se obrať na technickou podporu
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
To je divny, tohle mi nikdy AVG nedetekoval, spiš bych hledal chybu jinde. Zkus o odinstalovat a naistalovat znovu ale spis log z hiijackthis...