Sekce novinek pod Firefoxem 3.5

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Odpovědět
Aros
Začátečník
Začátečník

Sekce novinek pod Firefoxem 3.5

Příspěvek od Aros »

Zdravím, zajímá, mne kde je chyba, ale v novém Firefoxu mám rozsypanou sekci novinky, rámečky se různě překrývají a lezou ven ze sloupce...
Řekl, bych, že to máte optimalizované pro jednotlivé verze firefoxu podle čísla verze, a tohle jste ještě nestihli... Je to ještě u někoho jiného?
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Sekce novinek pod Firefoxem 3.5

Příspěvek od bubanek »

Ano, taky hlásím problém pod FF 3.5
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

jj.. mate recht..
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

Mohu také potvrdit ...
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Skim
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skim »

hmm.. to jsou věci, říkal jsem si, že ji také testnu, ale vypadá to, že dokud nevydaj finálku, tak stále pojedu na staré dobré trojce :P
btw, když jsme u to, máte někdo nějak odzkoušenu zpětnou kompatabilitu s "tojkovými" doplňky?
Zajímá mě hlavně Adblock plus (1.0.2) , Stylish (1.0.3)/ ColorZilla), DownloadHelper (4.5) a Firebug (1.3.3)
Díkes
O'old PC MB MSI 865PE Neo2-P CPU Intel P4 Prescott 2.8 GHz (800/1MB/1.35V) Spire SP450B0 RAM DDR 2GB PC3200 A-DATA CL3, VGA Leadtek Winfast A7600 GT TDH 256MB DDR3 (G73,128 bit,560/1400)+Primecooler PC-VGAHG2 AL (5V) Audio Sblive! 5.1 HDD Hitachi HDS722516VLAT80 (164,7 GB), DVD LG 4160B Case E-case BT C808 PSU Seasonic SS-400ET LCD NEC MultiSync EA191M (19"/PVA)
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

FireFox 3.5 je finálka (nemá status BETA). Mozilla už vydala první patch (Firefox 3.5.1), tak zkuste updatovat. (Nebo přejděte na bezproblémovou Operu 10 :) )
Skim
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skim »

Krteq píše:FireFox 3.5 je finálka (nemá status BETA). Mozilla už vydala první patch (Firefox 3.5.1), tak zkuste updatovat.
Díkes, testnu na druhým kopíku, tam zatím nemám ani tu trojku, takže případné napáchané škody budou
minimální :-)
Krteq píše:Nebo přejděte na bezproblémovou Operu 10 :)
Najdi mi do Opery něco na způsob AdBlocku (toho hlavně, bez něj už na zpravodajské servery skoro nelezu) Firebugu, Barviček (+element selectoru) pro tvorbu webu + utilitku na předělání horní lišty do vzhledu původní IE-6ky s využitím víceoken a přejdu třeba hned :)
O'old PC MB MSI 865PE Neo2-P CPU Intel P4 Prescott 2.8 GHz (800/1MB/1.35V) Spire SP450B0 RAM DDR 2GB PC3200 A-DATA CL3, VGA Leadtek Winfast A7600 GT TDH 256MB DDR3 (G73,128 bit,560/1400)+Primecooler PC-VGAHG2 AL (5V) Audio Sblive! 5.1 HDD Hitachi HDS722516VLAT80 (164,7 GB), DVD LG 4160B Case E-case BT C808 PSU Seasonic SS-400ET LCD NEC MultiSync EA191M (19"/PVA)
Aros
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Aros »

Krteq píše:FireFox 3.5 je finálka (nemá status BETA). Mozilla už vydala první patch (Firefox 3.5.1), tak zkuste updatovat. (Nebo přejděte na bezproblémovou Operu 10 :) )
Ne, nevydala, jen ohlásila... Ale abych řekl pravdu, mám to rozsypané i na 3.1, kterou mám na druhém OS. Ta teď mě to docela zmátlo. Nedělali jste tu zase nějakou převratnou změnu?
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
blaxo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od blaxo »

Aros píše:Ne, nevydala, jen ohlásila... Ale abych řekl pravdu, mám to rozsypané i na 3.1, kterou mám na druhém OS. Ta teď mě to docela zmátlo. Nedělali jste tu zase nějakou převratnou změnu?
Jj, taky mám 3.1 a občas se to rozpadne, stalo se mi to asi 2x, ale nebude to problém jenom 3.5 :)
Sony VAIO CS11S\W + Logitech V470
Aros
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Aros »

No, tak Teuzz má zase co dělat...
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Mno a máte nějaký screen? Protože já jsem asi slepej... Pokud to neni problém, který se probírá v jinym topicu a dělá to jen občas, teď už snad vůbec.
Burn in hell.
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

teď už mi to nedělá ... ale v některých recenzích se mi to rozhasí fakt solidně :lol: (teď už taky ne ...)
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

Teď už je to v pohodě.
Šlo o to, že se ten <fieldset> ve kterém jsou v podstatě všechny novinky rozlízal až za okraj toho bílého pole.
Aros
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Aros »

Jo, už je to v pohodě. Akorát je to pořád to samé s automatickým přihlášením... Myslím, to že, zůstat přihlášený i po shození prohlížeče (asi to máte přes sušenku) je úplně nanic, protože stejně nemůžu vkládat přízpěvky. Na to se musím vždy odhlásit a zase přihlásit...
DEVastor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEVastor »

Skim píše:Najdi mi do Opery něco na způsob AdBlocku ...
Opera je z prohlížečů, které umí filtrování reklamy už v základu, to naopak do Firefoxu je potřeba doinstalovávat pro aspoň nějakou funkčnost řadu doplňků.
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“