Ahoj, mám takový dotaz, pracuji s programem VirtualDub a potřeboval bych poradit jestli neexistuje nějaký způsob jak zpracovat více souborů najednou.
Konkrétně převádím nějaké ty seriály nahrané z TV a používám dvojprůchodovou kompresi. To znamená, že musím každý soubor nejprve nechat projet analýzou, pak se vrátit k PC provést druhý průchod kompresí. V případě že mám takto komprimovat třeba 20 souborů, je to strašně zdlouhavé.
Neexistuje nějaký způsob jak bych zadal všechny soubory a ono by už to jelo samo automaticky?
VirtualDub a zpracování více souborů najednou
- Derec
- Začátečník

VirtualDub a zpracování více souborů najednou
GigaByte Z97X-Gaming Core i5-4570 2×4GB DDR3 Corsair Asus GeForce GTX 760 (2GB) Zdroj Fortron AURUM 80+Gold 600W Transcend SSD 370 128GB, HDD Seagate 2GB + WD 1GB Windows 8.1
- Aigor
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: VirtualDub a zpracování více souborů najednou
Při ukládání souboru si všimni toho malýho zaškrtávátka dole "don't run thist job now,...", zaškrtni ho a nastav si souborů a průchodů kolik potřebuješ. Nasází se ti to do fronty a tu pak spustíš najednou File - Job Control [F4] a Start 
- Derec
- Začátečník

Re: VirtualDub a zpracování více souborů najednou
Super, díky. A celou dobu jsem to měl přímo pod nosem.
GigaByte Z97X-Gaming Core i5-4570 2×4GB DDR3 Corsair Asus GeForce GTX 760 (2GB) Zdroj Fortron AURUM 80+Gold 600W Transcend SSD 370 128GB, HDD Seagate 2GB + WD 1GB Windows 8.1