GTA 4 - o hře jako takové

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Lukike
Začátečník
Začátečník

Re: GTA 4 - o hře jako takové

Příspěvek od Lukike »

Jaaaaj no jasne ,.. :D to ma nenapadlo hned,...
Mne sa stale dookola opakuju trate a nie a nie najst infernus,...asi na neho kaslem..
Nemam co hrat v GTA :P :P :P
NB Acer AS6935G Core 2 duo 2,26Ghz,320GB HDD,RAM 4GB,GeForce 9600 GT 512MB
NB Asus F2HF Celeron 1,8Ghz, 80GB HDD RAM 2GB
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

Jak se tam vlastně dá koupit auto? na herním internetu jsou stránky Autoeroticar, tam je seznam aut ale u Turisma je cena a netuším jak to koupit. U ostatních je tel.číslo ale to když zavolám, tak to jen zapípá a nic se neděje
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
Lukike
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lukike »

Naco kupovat auta,ked sa daju ukradnut??? :D hehehe alebo vyvolat cez chaet :idea:
Lukike
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lukike »

hej hosi na mapyke sa mi objavila garaz (pri dome kde sa uklada game) ale neviem ju nijak otvorit aby som si tam dal napr auto atd atd
Neviete na co sluzi???? hm :?:
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Do ty garaze mas parkovat kradeny auta, na ktery dostavas info pres SMS od Stevieho. Kdyz je tam dovezes, tak dostanes penize. Neni to na parkovani vlastnich aut
http://www.gta.cz/gta4/clanek/mapy-stevieho-auta/
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
Lukike
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lukike »

Heh ja lenze ani Stieveho nemam v zozname,... a zatial mi ziadna sms od neho neprisla... :( :( :( Pozeral som aj na mapke kde by sa mal nachadzat infernus,isiel som aj na to miesto a nic som tam nenasiel,ani v okoli,... hehehhe
Asi musim cakat dalej,na sms :P :P :P
Pitbulls
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pitbulls »

Tak už jsem to konečne rozchodil a házel jsem si nápoje a začli mi hořet gumy :-D :-D
Obrázek
"Snaž se a dokážeš to!" Ing.Pitbulls
Moje pc zde
MB:Asus Maximu​s III Extreme ​- Intel P55,CPU:Intel Core i5​-670,RAM:Corsair DIMM 8192MB DDR III 1600MHz XMS3 DHX ,GPU:PowerColor HD5970 2GB GDDD5, PCI-E,Zdroj:Enermax MODU87+ 600W,Disk:WD Caviar Black - 2TB.
Ace.
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ace. »

Neexistuje na tuhle hru nějakej mod, kterej by ovládání aut ( i motorek a vrtulníků) trošku přiblížil San Andreasu? Neříkám úplně do té arkádovosti, i když ani to by nebylo špatný, ale tak nějak na půl cesty mezi ty dva extrémy... Auta se tu chovají jako by vážily 10 tun a žádná zatáčka se nedá projet rychleji než 20km/h :-/

(RealisticDrivingFlying jsem zkoušel, je to stejný až horší)
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Ace. píše:Auta se tu chovají jako by vážily 10 tun a žádná zatáčka se nedá projet rychleji než 20km/h :-/
Ale dá, len to chce trocha cviku. Naozaj, chovanie dopravných prostriedkov je jedna z najlepších vecí na GTA IV, rozumný kompromis medzi arkádou a simuláciou. Síce si treba chvílu zvykať a učiť sa, ale nieje to nič strašné. O žiadnom "arcade" móde neviem ...
.
Ace.
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ace. »

barco píše:Naozaj, chovanie dopravných prostriedkov je jedna z najlepších vecí na GTA IV
Tak s tímhle zásadně nesouhlasím :( Dovolím si tvrdit že nejsem žádná herní lama, pár hodin jsem v té hře najezdil a všechny mise kde mám sledovat někoho v autě/na motorce mi hrozně kazí herní zážitek, protože zatímco on s extrémní setrvačností řídit umí, já ne :twisted: To stejný s chůzí a během, proč se ten člověk proboha rozbíhá 3 sekundy?? To snad i těhotnej slon je rychlejší :-D

Tahle pomalost hry mě pomalu ale jistě začíná štvát a asi se vrátím k SA :|
No nic, tak jsem si postěžoval, jdu hledat ten mod:))
zhor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zhor »

Neexistuje na tuhle hru nějakej mod, kterej by ovládání aut ( i motorek a vrtulníků) trošku přiblížil San Andreasu?...
Zkus -> tohle. Zkopirujes <handling.dat> do adresare \GTA4\common\data\ a <xlive.dll> do hlavniho adresare hry (xlive musi bejt pro danou verzi hry - v tomhle pripade 1.04). Je to jednoduchy a funguje to vyborne...
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 990Pro 1T+870EVO 2T | SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
marek16
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marek16 »

zhor: Díky, nepomohlo to sice s těžkopádností auta, ale aspoň už nedělá smyky při sebemenší otáčce :wink:
Ryzen 9800X3D | RTX 5080 16GB | 64GB DDR5 6000 CL30 | Gigabyte B650 Aero G | Samsung 990 PRO 2TB | LG BX 4K

Quis custodiet ipsos custodes?
zhor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zhor »

Me to prijde uplne perfektni pro ovladani z klavesnice (ridim jen sipkama). Jde o A-C-D handling mod (ale ten prvni, ne v2). V readme je napsany:

Features
""""""""
all!!!cars have
25-40% of higher max. speed
15-30% higher acceleration
30-40% improve brake strength

the most important change is however the much more direct steering
and the changed handling, which kontroled drift makes simpler.
that tilt with the SUV´s have I also finally reduced.
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 990Pro 1T+870EVO 2T | SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Chlapci jak je to s češtinou? Je nějaká nová verze která pofičí s poslední patchem? Našel jsem starou češtinu z února, která má běžet pouze s druhým patchem 1.0.2.0.

//Thellwin - promaz, SP3 už stejně řešíš ve vedlejším tématu
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

ohledne ovladatelnosti bych napsal: kup si xbox 360 like ovladac, auta motorky ovladej pres analog packy, ale je zase lepsi pri strelbe mirit mysi nez tezkopadne analog packama, pro me to tak bylo idealni
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Zdarec, chtěl bych se zeptat jaká je zhruba odhadována herní doba gta 4. Dělám docela hodně nepovinných questů, hlavně pro Jacoba, Dwayne, Brucie či Francis. Ve statistikách mám 33 % game progress a nedávno jsem dělal questy s helikoptérou. Hře jsem již věnoval docela hodin. Nevíte někdo zhruba kde se pohybuje herní doba na dojetí příběhu? Dík za odpověď
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
DoomCZE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DoomCZE »

fiLL-kiLL: Hodně to záleží na stylu hraní. Já jsem to hrál 2x - jednou za 42 hodin a podruhé za 15.
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

GTA IV: Lost and Damned na PC

Obrázek
bonusweb.idnes.cz píše:Rozšiřující obsah The Lost and Damned k městské akci Grand Theft Auto IV, který pořídil Microsoft exkluzivně pro svoji konzoli Xbox 360 konečně míří na PC.

Poté, co se začátkem listopadu objevila zpráva, že mezi achievmenty na Windows Live jsou i ty pro The Lost and Damned i The Ballad of Gay Tony, spekulace rostly. Více se dozvíme brzy díky francouzskému magazínu PC Jeux.

Ten totiž na titulní stránce GTA IV: The Lost and Damned zmiňuje. Jelikož jde o časopis, zabývající se pouze PC hrami, těžko čekat, že by pitval až nyní xboxové DLC, nebo lamentoval nad tím, že na PC nevyjde. Jásat zatím nebudeme, uvidíme, co Rockstar. Ale tipli bychom, že je celkem jasno a PC verze bude. Patrně časem i Ballad of Gay Tony.
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Kto ešte nemá GTA IV zakúpené (ak tu taký vôbec niekto je), tak sa neoplatí váhať. Neuveriteľná cena @steam holiday sale, pozor, časovo obmedzená.
.
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Tak tomu hovorím "ponuka ktorá sa nedá odmietnuť". Aj keď osobne preferujem krabicovú verziu, v tedy ešte za cca 40€.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“