parametrově si jsou dosti podobní a cenou též.
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

AM2 K8 procesory

linpackDithius píše:jasně jasně skouším stabilitu v burnu ale protože nevím jak rozjet prime 95 je ještě nějakej dobrej program na tohle ??

Na Linpack je názor, že je to apliakce, která je tak zbytečně brutální, že v běžném provozu se ti nikdy takto PC nepodaří zatížit....Takže dle mého soudu zbytečná, je to jen poro dokázání limitu CPU a max teplot. Proto upřednostňuju PRIME a OCCT.dem0 píše:linpackDithius píše:jasně jasně skouším stabilitu v burnu ale protože nevím jak rozjet prime 95 je ještě nějakej dobrej program na tohle ??

s tím já souhlasim, při testování max OX mi ale příde idealní, jelikož když nevíš jaký má cpu max a chceš to co nejrychleji zjistit, tak je to přes linpack. Když sem to většinou nechal jet 15min stačilo mi to abych zjistit, zda to procák zvláda a nakonec sem to dotestoval primemflanker píše: Na Linpack je názor, že je to apliakce, která je tak zbytečně brutální, že v běžném provozu se ti nikdy takto PC nepodaří zatížit....Takže dle mého soudu zbytečná, je to jen poro dokázání limitu CPU a max teplot. Proto upřednostňuju PRIME a OCCT.