Tak a je to tady - za týden vyjde ručně překreslená verze prvního dílu Monkey Island v 1080i HD, s remasterovaným audiem (skutečné nástroje, žádné midi), s novým dabingem, s parádním ovládáním a docela zajímavou featurou - na 1 klik klávesy se dostanete do původní hry z roku 1990 (stará grafika, ovládací panel, titulky..)
na steamu se objevily vsechny stare hry od LucasArts. chtelo by je to predelat vsechny
takovej Loom bych si teda skoro po 20ti letech dal ale koukat na pidi okno nebo kosticky roztazeny pres celej monitor se mi moc nechce.
pak uz jen vsechny stary hry od Sierry predelat a budu spokojen
Veru tak jasna kupa len si dovolim troska zavrtat do grafiky. Ku grafike pozadi nemam vyhrady ale grafika postav a hlavne tvari je otrasna . Na tvarach je na tom lepsie stary original . Co uz ale narobime znova prerabat to asi nebudu
u Tales mi vadi dabing. vsechny postavy zni trosku divne a celkove se mi moc 3D provedeni nelibi
a mohlo by to by vtipnejsi, ale tak na par hodin me to zabavilo.
stahni si demo a uvidis
hra byla prave uvolnena na steamu za 9EUR. teda na to ze puvodni hra byla na diskete tak tato ma pres 2GB
//neco pres 4 hodky a dohrano. dokonce jsem si na vetsinu veci vzpomel a prace s inventarem byla pohodlnejsi po prenuti na origo verzi. ale teda na 24" monitoru to byla slusna hromada pixelu
já teprve nějakých 20%, dabing super, jednou jsem už musel zmáčknout H (jak toho racka dostat od ryby?:).. velmi pěkné a kvůli Hčku snad i hratelné pro mladší generaci (co umí anglicky)
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300)MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||