Pěkný den. V poslední době dosti pokukuji po Asusu EEE 1000HE (nebo 1000H) a chtěl bych se zeptat, kdo má s těmito netbooky zkušenosti.
1) Je nějak výrazně lepší HE oproti H? Prý má lepší klávesnici, větší výdrž (nejsem si jistý, jestli nemá lepší HW podporu přehrávání videa). Byl bych vděčný za osobní názor.
2) Nikde jsem nenašel výkonnostní porovnání s notebooky, myslím teď zejména procesor a grafika. Vím, že obojí si s dnešními procesory nezadá, ale zajímalo by mě, jak si Atom 1,6 vede třeba proti Pentiu M 1,6 a na něm založených noteboocích?
3) Jaké jsou celkové zkušenosti s EEE, mají smysl, nebo je lepší se podívat po podobných výtvorech třeba od Aceru apod.
Díky.
Asus EEE 1000H(E), zkušenosti
Moderátor: Don
- program
- Nováček
-
- Ondrej1
- Začátečník
-
Re: Asus EEE 1000H(E), zkušenosti
Praktickou zkušenost nemám, taky po něm zatím pokukuji, nicméně jsi-li z Prahy nebo blízkých galaxií, tak Alza má teďka předváděčku, kde je možné si ty netbooky důkladně ošahat. Já jsem se tam v sobotu stavil a stojí to za to.
- program
- Nováček
-
Budu rád i za další příspěvky. Zejména proto, že číselně a benchmarkově vychází Atom dost mizerně, ale co jsem četl od uživatelů, tomu příliš neodpovídá.
- Maxtor
- Začátečník
-
Ja s EEEcky prakticke zkusenosti mam a osobne musim rici, ze nechapu nikoho, kdo si jakykoli podobny (co se specifikaci tyce) notebook koupi.. vykon zde jde stanou, ten se da prezit, resp. na ono bezne brouzdani po netu a klikani na kraviny je to naprosto dostacujici, nicmene!!!
Kdo ale povazuje 600pix na vysku za pouzitelne rozliseni, se asi zblaznil.. diky displeji jsou vsechny tyhle notebooky spise paskvily HW, ktery neni pouzitelny ani pro ony web browsery.. tohle myslim smrtelne vazne.. sirokouhly displej s 600pix na vysku je proste k smichu.. ne k realnemu pouziti..
Pokud potom mam sve nazory ventilovat i nadale, pokladam otazku.. EEEcko za 10k, nebo radeji nadupanou 13" od Fujiny za 15k..? ma volba je jasna.. EEEcko je proste takova sranda, ktera kdyby stala polovinu, dalo by se o ni uvazovat (tim nakousnu myslenku i toho, ze ony levne modely za 6, 7k jeste budiz - vzhledem k cene se to da akceptovat.. kdo za tuhle hracku pro deti da ale vice, je naprosty blazen)..
Mozna drsny, presto muj nazor, za kterym si stojim.. vyzkousel jsem, zdesil jsem se..
Kdo ale povazuje 600pix na vysku za pouzitelne rozliseni, se asi zblaznil.. diky displeji jsou vsechny tyhle notebooky spise paskvily HW, ktery neni pouzitelny ani pro ony web browsery.. tohle myslim smrtelne vazne.. sirokouhly displej s 600pix na vysku je proste k smichu.. ne k realnemu pouziti..
Pokud potom mam sve nazory ventilovat i nadale, pokladam otazku.. EEEcko za 10k, nebo radeji nadupanou 13" od Fujiny za 15k..? ma volba je jasna.. EEEcko je proste takova sranda, ktera kdyby stala polovinu, dalo by se o ni uvazovat (tim nakousnu myslenku i toho, ze ony levne modely za 6, 7k jeste budiz - vzhledem k cene se to da akceptovat.. kdo za tuhle hracku pro deti da ale vice, je naprosty blazen)..
Mozna drsny, presto muj nazor, za kterym si stojim.. vyzkousel jsem, zdesil jsem se..