Opera 9 - final

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Lister
Začátečník
Začátečník

Re: Opera 9 - final

Příspěvek od Lister »

OndraSter píše:Vysypat cache?..........
nic nezabralo, verze 10 se chová stejně. Udělal jsem i komplet reinstal, včetně promazávání profilů, ale nic. Škoda je to můj top prohlížeč - přešel jsem po 5 letech používání FF, takže to vypadá na návrat :-(
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
Monitor 24 LCD - Benq FP241W
Wolant Logitech WingMan FF, gamepad Executioner. Windows XP professional SP2
J!P
Nováček
Nováček

Příspěvek od J!P »

Opera 9.64 (build 10487)

Changelog
Download
Axis
Začátečník
Začátečník

V Opere 9.64 zmizli RSS feedy

Příspěvek od Axis »

V Opere zmizlo menu "Novinky" kde som mal všetky svoje RSS feedy, pričom keď dám niekde na lištu tlačitko pre Novinky, a kliknem na neho, nič sa nedeje. Kde môže byť chyba? Nie som si vedomý toho, že by som niečo menil, pričom PC používam sám.... :?

// OndraSter - sloučeno
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Mám Operu 9.64 (build 10487) a zaujímala by ma jedna funkcia :
Po označení nejakej časti textu a pri následnom kliknutí pravým tlačitkom vyskočí okienko s "Kopírovat" atď. a je tam aj funkcia "Prečíst". Táto funkcia vyžaduje stiahnutie nejakého balíku s veľkostou 10,5Mb. Zaujímalo by ma, načo to je, lebo hoci to stiahnem 20x, stále to vyžaduje stiahnúť ten balík.

Ďakujem,
RiCK
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

To bude nějaký bug.

Každopádně "Přečíst": Znáš Opera Voice, aneb ovládání Opery hlasem? (Po chvíli učení se jsem dokázal říct "Opera, go back!" a ona poslechla :D) - tohle "přečíst" ti to přečte s anglickou výslovností označený text.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“