NVIDIA GeForce 3D Vision - vše okolo
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Trek
- Začátečník

Re: NVIDIA GeForce 3D Vision - vše okolo
Ten ghosting je bohužel fíčura. Prudil jsem s tim na fórech nvidie tak dlouho, až jsem tam dostal ban. Tou konvergencí nebo změnou hloubky si neodstraníš ghosting, jen ho posuneš jinam. Ghosting by šel možná zmírnit snížením jasu a kontrastu, to ale nyní nelze, protože monitor je blokován ve stereu.
Jinak převod normálního divx nebo DVD do 3D je z říše sci-fi.
Jinak převod normálního divx nebo DVD do 3D je z říše sci-fi.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ViewSonic launches 120Hz DLP projectors
http://www.fudzilla.com/content/view/14240/1/
bohuzel projektory maji celkem male rozliseni a parametry take nic moc.
http://www.fudzilla.com/content/view/14240/1/
bohuzel projektory maji celkem male rozliseni a parametry take nic moc.
- Trek
- Začátečník

Akorat me zarazilo In case a 26-inch Samsung screen just isn't enough
Nebo jsem si nevsiml, ze se prodava i 26 palcu.
Nebo jsem si nevsiml, ze se prodava i 26 palcu.
- barco
- Středně pokročilý

- V
- Začátečník

-
Mám jeden dotaz ohledně kvality zobrazení...
Ty brýle vypadají jako sluneční, a jak sem dal Trek video - obraz je prostě hrozně tmavý...
Já měl za to, že při hraní je sklo 60x/s černé/čiré a né černé/zatmavené...
To jde ten obraz prostě vidět tak tmavě? Kolik lidí hraje hry se slunečními brýlemi?
Potom je nutné dát jas apod. na maximum? Pomůže to?
Chci si užít krásný 3D obraz v reálných barvách a jasu a né sice 3D, ale jakoby v noci...
Tak jak to s tím přesně je?
Ty brýle vypadají jako sluneční, a jak sem dal Trek video - obraz je prostě hrozně tmavý...
Já měl za to, že při hraní je sklo 60x/s černé/čiré a né černé/zatmavené...
To jde ten obraz prostě vidět tak tmavě? Kolik lidí hraje hry se slunečními brýlemi?
Potom je nutné dát jas apod. na maximum? Pomůže to?
Chci si užít krásný 3D obraz v reálných barvách a jasu a né sice 3D, ale jakoby v noci...
Tak jak to s tím přesně je?
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ano pres bryle vidis jako by pres slunecni. Je to dano tim ze bryle se 60x za vterinu zatmavi tj vysledky efekt je ze sou jakoby slunecni. Jestli ti toto vadi asi by sis mel pockat na jinou technologii 3D zobrazeni.
- krystof007
- Nováček

-
Mam zajimavy postreh, prestala mi zniceho nic fungovat hra GTA4. Instaloval jsem mezi tim nove ovladace na grafarnu, 3d vision, servis pack 2 na visty. Po nabehnuti uvodniho loga byla jen cerna obrazovka, po prepnuti Alt+tab bylo videt samostatne okno, kdy aplikace gta4 chce heslo do soukromeho uloziste dat. Zjousel jsem vsechno, nic nepomohlo, ale jednou zniceho nic naskocilo gta v 3D! Vypada tu uzasne! Ale povedlo se to jen jednou, od te doby zase nic. Skoda ze neumim anglicky, hnef bych napsal na nvidii:)
- barco
- Středně pokročilý

Reinstall GTA si skúšal ? Mne sa presne toto stalo minulý týždeň, normálne zo dňa na deň mi prestala fungovať hra a nakoniec som to vyriešil až reinstall GTA + RGSC.
.
- GulDucat
- Začátečník

-
DLP projektory jsou velmi kvalitni a velmi drahe, je to dva roky co jsem ziskal samostatny projektor Sharp (v teto oblasti patri ke spicce) s nizsim HD rozlisenim, vyrazne zlevneny z puvodnich 80 tisic Kc, kvalita obrazu rovna kvalitnimu kinosalu, a uhlopricka take - az 8 metru - minimalni 2 metry.
DLP projektory vyuzivaji hlinikova mikrozrcatka vychylujici se 50 tisickrat za vterinu, dnes maji bezne plne HD rozliseni, dale maji bezchybnou geometrii, levnejsi varianty jsou DLP TV se zadni projekci, vyhodou je take velka plocha, vice zde - http://www.dlptvreview.com/top10dlptv.html
U jednotlivych modelu se doctete zda jsou 3D ready.
DLP projektory vyuzivaji hlinikova mikrozrcatka vychylujici se 50 tisickrat za vterinu, dnes maji bezne plne HD rozliseni, dale maji bezchybnou geometrii, levnejsi varianty jsou DLP TV se zadni projekci, vyhodou je take velka plocha, vice zde - http://www.dlptvreview.com/top10dlptv.html
U jednotlivych modelu se doctete zda jsou 3D ready.
- krystof007
- Nováček

-
zkoušel jsem úplně všechno, reinstal hry, rgsc, zkoušel jsem fakt všechno a nepomohlo
je mi to jedno, zkusim odinstalovat ovladače na grafarnu, odpojit vision a nainstalovat cisty ovladace a uvidim. Holt se neda nic delat. A tobe to funguje normalneve 3D?
//barco - nie v 3D Vision, klasické zobrazenie
//barco - nie v 3D Vision, klasické zobrazenie
- krystof007
- Nováček

-
Ahoj, poradíte mi někdo? Chtěl bych vytípnout obrázek ze hry a pak ho zobrazit v 3D. Pře printscreen to jde, ale nevím jak ho uložit, abych ho mohl zobrazit v nvidia 3D Photo Viewer. Dík za radu
Jinak gta4 přeinstalováno, zkoušel jsem nový login na Social club, zatím mi nefunguje nový login, není autorizováno, ale pokud dám přeskočit login, tak mi to funguje v 3D.
Jinak gta4 přeinstalováno, zkoušel jsem nový login na Social club, zatím mi nefunguje nový login, není autorizováno, ale pokud dám přeskočit login, tak mi to funguje v 3D.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Jen malá vsuvka pro ty, jež se nechaly "zpracovat" opravdu masivní reklamní kampaní a považují GeForce 3D Vision za úplně novou technologii.
Léta Páně 1999 (10 let zpět) - Riva TNT2 Ultra - stejná technologie, jen o synchronizační signál se stará kablík namísto drahého IR vysílače/přijímače

(Klikněte pro zvětšení)
Léta Páně 1999 (10 let zpět) - Riva TNT2 Ultra - stejná technologie, jen o synchronizační signál se stará kablík namísto drahého IR vysílače/přijímače

(Klikněte pro zvětšení)
- MaximusCZECH
- Začátečník

-
Chtěl bych poprosit uživatele, kteří mají tento komplet, jestli by mi mohli poradit, jestli do toho mám jit.
Moje součásná sestava je: Procesor Intel Core duo 2 E6700, základní deska MSI P6N Sli-Platinum, nF650i SLI, Paměť: DDR II 800+ 2x1024 MB + 2x512 MB, grafická karta Gigabite Nvidia 8800 GT 512 MB a zdroj ATX 560W CHIEFTEC, dále mechanika DVD-RW, zvuková karta Audigy 2 ZS, 2x HDD. Monitor mám momentálně Samsung T220. Nákup budu provádět zřejmě v září.
Akorát se obávám, že má stávájící grafická karta a procesor neutáhne generovat obraz dvakrát pro každé oko zvlášt, tak budu muset zřejmě zainvestovat i tam. Moje základní deska zvládne procesor max. E8600. Limit na pořízení nového procesoru a grafiky je kolem 10.000 Kč s DPH. Kdyby mi stačilo zainvestovat jen do grafické karty, tak tím líp. Nejsem náruživý hráč a z časového hlediska moc nehraji, ale když už si zahraji, tak chci, aby to za to stálo.
Myslíte, že se dají používat 3d brýle i s dioptrickými brýlemi? Případně, jestli stačí zajít k optikovi, který by mi udělal speciálně brýle pod ty od Nvidie?
Je výsledek opravdu dobrý? Stojí za to do toho jít. Vždycky jsem toužil po 3d hrách a tak by se mi splnil sen. Byl jsem několikrát v Norinbergu v IMAXu, kde mají obrovské plátno a nikdy mě z toho oči neboleli, tak si myslím, že by mi z toho oči taky bolet nemuseli. Zkuste se prosím někdo podělit o zkušenosti. Lákají mě na tom hrát hry hlavně střílečky z vlastního pohledu.
Děkuji všem za případnou odpověď.
Moje součásná sestava je: Procesor Intel Core duo 2 E6700, základní deska MSI P6N Sli-Platinum, nF650i SLI, Paměť: DDR II 800+ 2x1024 MB + 2x512 MB, grafická karta Gigabite Nvidia 8800 GT 512 MB a zdroj ATX 560W CHIEFTEC, dále mechanika DVD-RW, zvuková karta Audigy 2 ZS, 2x HDD. Monitor mám momentálně Samsung T220. Nákup budu provádět zřejmě v září.
Akorát se obávám, že má stávájící grafická karta a procesor neutáhne generovat obraz dvakrát pro každé oko zvlášt, tak budu muset zřejmě zainvestovat i tam. Moje základní deska zvládne procesor max. E8600. Limit na pořízení nového procesoru a grafiky je kolem 10.000 Kč s DPH. Kdyby mi stačilo zainvestovat jen do grafické karty, tak tím líp. Nejsem náruživý hráč a z časového hlediska moc nehraji, ale když už si zahraji, tak chci, aby to za to stálo.
Myslíte, že se dají používat 3d brýle i s dioptrickými brýlemi? Případně, jestli stačí zajít k optikovi, který by mi udělal speciálně brýle pod ty od Nvidie?
Je výsledek opravdu dobrý? Stojí za to do toho jít. Vždycky jsem toužil po 3d hrách a tak by se mi splnil sen. Byl jsem několikrát v Norinbergu v IMAXu, kde mají obrovské plátno a nikdy mě z toho oči neboleli, tak si myslím, že by mi z toho oči taky bolet nemuseli. Zkuste se prosím někdo podělit o zkušenosti. Lákají mě na tom hrát hry hlavně střílečky z vlastního pohledu.
Děkuji všem za případnou odpověď.
- Tomco
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
http://www.guru3d.com/article/nvidia-ge ... -review/10
Jak je videt ledva to dava 8800GTS 512 coz je +- o 20% rychlejsi karta jako 8800GT, takze imho ti to moc zvladat nebude.
I opted to test not with a GeForce GTX 295 or anything, as NVIDIA states that you can use a GeForce 9600 GT, which I'm afraid is a joke unless you stick to 800x600 or something low, or gaming wise something really old.
You already have been able to read that we recommend a GeForce GTX 260 or faster graphics card if you decide to take the 3D stereo route.
Jak je videt ledva to dava 8800GTS 512 coz je +- o 20% rychlejsi karta jako 8800GT, takze imho ti to moc zvladat nebude.
I opted to test not with a GeForce GTX 295 or anything, as NVIDIA states that you can use a GeForce 9600 GT, which I'm afraid is a joke unless you stick to 800x600 or something low, or gaming wise something really old.
You already have been able to read that we recommend a GeForce GTX 260 or faster graphics card if you decide to take the 3D stereo route.
- krystof007
- Nováček

-
tak po dlouhe dobe pridavek
Tak jsem zjistil, ze 3D je i na hry, ktere nemaji oficialni podporu nvidie. Zkousel jsem GTA4-pecka, nutno dat stiny na minimum, ale uplne nejvetsi zazitek Silent Hill 5. Miluju horory a tohle je proste bozi. A notabene vse funguje na jednicku i bez podpory.
- dzefo
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
tak paradne ide aj clutch je to pecka
Intel core i9 14900K Corsair iCUE H150i RGB ELITE Pamet:Kingston FURY 64 GB KIT DDR5 6 400 MHz CL32 Renegade MB:ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO VGA:ASUS TUF Gaming RTX 4090 OC Edition Hdd:Samsung 990 Pro + 2x Seagate SSHD 4TB 8GB SSD Zdroj CORSAIR RM1000 Monitor:Dell Alienware AW3821DW+Htc Vive Keyboard+mouse:Corsair K100 + iCUE NEXUS Logitech G502 Hero:Logitech G29 Driving Force Win 11 x64 Pro
- Fable
- Nováček

-
CPU: AMD Phenom II X6 1055T Pamet: ZEPPELIN 8GB KIT DDR3 1600MHz CL11 GOLD MB: Asus Crosshair IV Formula VGA: Sapphire Tri-X R9 290X PSU: SEASONIC M12-700, 700W Monitor: 28" Samsung U28D590 UHD 4K Skrin: Thermaltake Kandalf Supertower VA9003BWS
- dzefo
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
kua blbne mi skratka ctrl -t zamrzne mi pc robi to aj vam? mam najnovsie ovladace nvidia 3D vision 190.62 WHQL aj na starsich to robilo 
Intel core i9 14900K Corsair iCUE H150i RGB ELITE Pamet:Kingston FURY 64 GB KIT DDR5 6 400 MHz CL32 Renegade MB:ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO VGA:ASUS TUF Gaming RTX 4090 OC Edition Hdd:Samsung 990 Pro + 2x Seagate SSHD 4TB 8GB SSD Zdroj CORSAIR RM1000 Monitor:Dell Alienware AW3821DW+Htc Vive Keyboard+mouse:Corsair K100 + iCUE NEXUS Logitech G502 Hero:Logitech G29 Driving Force Win 11 x64 Pro
- Trek
- Začátečník

Nee, mě to CTRL-T funguje a fungovalo dobře.
Možná máš nějakou nestabilitu v přetaktu, nebo se třeba bijou ovladače.
Možná máš nějakou nestabilitu v přetaktu, nebo se třeba bijou ovladače.
- dzefo
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
jedny ovladace mi isli asi tak dvoje do zadu a zamrzne to aj ked to nemam pretaktovane stym to nema nic spolocne.a inyc stymito novymi sa da hrat aj novy wolf ako tak