Notebook MSI GX720-CZ

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
zebedEE
Nováček
Nováček

Notebook MSI GX720-CZ

Příspěvek od zebedEE »

Zdravím všechny a obracím se k vám.

Mám tento notebook zhruba půl roku. Včera u něj seděla moje mamka a chvíli na něm nedělala a tak se notebook hodil nejspíše do režimu spánku... poté si chtěla k němu sednout tak ho pustila, ale někam musela odběhnout a mezitím asi naběhl ale protože to byla očividně delší chvíle, tak se notebook asi opět uložil ke spánku. Jenže od té doby notebook na nic nereaguje, nic nikde nesvití, nechce se pustit ani tlačíkem na spouštění... vůbec si nevím rady, tak zkouším psát tady a doufám že mi někdo poradí než ho odvezu k reklamaci.

Děkuji.
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Notebook MSI GX720-CZ

Příspěvek od OndraSter »

Vyndat-zandat baterii a odpojit napájení?
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
zebedEE
Nováček
Nováček

Příspěvek od zebedEE »

to bohužel nezabralo :(
Boroxman
Nováček
Nováček

Příspěvek od Boroxman »

No asi můj post bude k ničemu, ale nevybil se ten notebook?
zebedEE
Nováček
Nováček

Příspěvek od zebedEE »

děkuju, snaha se cení.... když ho strčím do sítě tak taky nic neudělá... ten notebook maj rodice na stole a je vicemene porad v zasuvce... :( opravdu nevim... asi ho budu muset dat reklamovat
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“