bezdrátová herní myš, má to cenu?

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Reb
Nováček
Nováček

bezdrátová herní myš, má to cenu?

Příspěvek od Reb »

Při pohledu na mou vyhrkanou myšku jsem se rozhodl koupit novou...a protože kabeláže se člověk spíš chce zbavit, poohlédl jsem se po bezdrátech.
Na první pohled mě zaujala samozřejmě ta nejdražší Razer Mamba, která se svou cenu pres 3k je zbytecnym luxusem. Jenomže potom ouha, nic poradneho jsem nenasel, at uz spatna odezva, senzor, spatne kolecko, moc velka a tezka...
Vzhledem k tomu, ze si rad zaparim Quake 3 (klasika) :) a podobné akce...nezbývá než požádat o radu.
Je vůbec možné srovnat kvalitou drátovou a bezdrátovou myš? A když ano, tak jakou z vlastní zkušenosti byste doporučili pro člověka, který ovládá myšku spíše dlaní než prsty a má rád myši spíš lehčí...?

Díky za radu
Reb |S18| Ex Member
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: bezdrátová herní myš, má to cenu?

Příspěvek od Dzin »

Já bych na hrani bezdrát nechtel, ale zkus si to vyzkouser pokud mas tu možnost.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
UncleCz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od UncleCz »

Ja jsem take staromodni, abych se priznal, a nedavno jsem si poridil dratovou Logitech G9.

Ale kazdopadne to neni pravda, ze by dnesni bezdratove mysky nebyly vhodne na hrani. Bohuzel nejakou urcitou ti nedoporucim, jelikoz sam mam rad spise tezke mysky od Logitechu...
Obrázek
Reb
Nováček
Nováček

Příspěvek od Reb »

Dzin píše:Já bych na hrani bezdrát nechtel, ale zkus si to vyzkouser pokud mas tu možnost.
zkusil jsem jen obycejnou Logitech LX6 Cordless Optical Mouse, (ma ji kolegaú ale ta reaguje o poznani pomaleji nez jakakoliv dratovka za 300kc.

Investoval bych tak 2k, ale neni do ceho.

Zrejme mys, ktera by kvalitou odpovidala dratovce nenajdu.
Reb |S18| Ex Member
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Záleží na jaké úrovni toho Quaka hraješ. Soudím, že nějak extra vysoká asi nebude, protože profík by o bezdrát ani nezavadil. V recenzi na PCT tuším celkem vychvalovali Microsoft Sidewinder X8 - http://pctuning.tyden.cz/hardware/klave ... tu?start=1

Co se týká bezdrátu, tak jsem osobně zkoušel maximálně Logitech G7 a oproti MX518 byl kurzor dost znatelně zpomalený. Navíc bezdráty jsou těžší, to znamená pomalejší(pomaleji se s nimi jezdí po podložce). V Quakovi celkem nepříjemná vlastnost.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Reb
Nováček
Nováček

Příspěvek od Reb »

Sobo píše:Záleží na jaké úrovni toho Quaka hraješ. Soudím, že nějak extra vysoká asi nebude, protože profík by o bezdrát ani nezavadil. V recenzi na PCT tuším celkem vychvalovali Microsoft Sidewinder X8 - http://pctuning.tyden.cz/hardware/klave ... tu?start=1

Co se týká bezdrátu, tak jsem osobně zkoušel maximálně Logitech G7 a oproti MX518 byl kurzor dost znatelně zpomalený. Navíc bezdráty jsou těžší, to znamená pomalejší(pomaleji se s nimi jezdí po podložce). V Quakovi celkem nepříjemná vlastnost.
souhlasim s tebou, pred par lety jsem to hral 5-6 hodin denne :) ale ted uz jen velmi rekreacne
bezdrat me zklamal, ale nevim jak zkombinovat pohodli bezdratu a rychlost dratu.
Nejlepsi by bylo mit obe mysi, jak je ale jednoduse menit???
Reb |S18| Ex Member
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Dvě drátovky mi fungovali v pohodě(MX518 a Roccat Kone), ovšem jak je to s bezdrátem, to netuším.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
TommyCZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od TommyCZ »

Jsem uz 1,5roku spokojenym majitelem logitech G7 carbon edition.

Hraju dost casto , co se tyce online hrani tak jsem hral Call of Duty 1 a ted hraju COD 4 , rad hraju i na klanbazi.

S myskou nemam jediny problem a uplne v poho drzim krok s kamosema co maj dratovky Logitech MX518 a Logitech G9.

Senzor mam tak asi 1m od mysky ... jinak zkousel jsem to a pres dve steny z koupelny asi 6m porad reaguje perfektne (zkousely jsme s kamosema) ...

stala me asi 2300 , ale myslim ze ted uz je levnejsi a stoji neco pod 2k.

Rozhodne doporucuji vsem co chteji bezdrat a pritom chtej hrat, a delat dalsi ukony vyzadujici jak rychlost tak presnost mysky!!!
ASUS P5Q-E P45, Q9550@3,4GHz 1,25V,Coolermaster V8,4x1GB A-DATA Viesta Ex 800@1000MHz,GTX280@665/1493/2500 , Chievtec 650W,Thermaltake Armor Jr.,CD/DVD - LG,DVD-RAM-Samsung , WD 640GB black-system , 2x WD 640GB blue- data, LCD 24" Samsung T240HD
Palmr
Nováček
Nováček

Příspěvek od Palmr »

profík by o bezdrát ani nezavadil
je to přesně naopak. Plno profi hráčů dokonce ještě hraje s optickou MX518!
K tématu, špičková herní (vhodná i pro grafiky) myška je jak jinak od Razeru a jedná se o model "Mamba". Momentální cena okolo 3k to je pravda, ale zase si můžeš říkat, že máš "nejlepší" myš na světě :lol: . Pokud neuvažuješ o tomto modelu, tak na bezdrát zapomeň definitivně.
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

heh, takto: pokud mas rad lehci mysky, tak s vetsinou bezdratu spokojen nebudes, baterka neco vazi. Pokud by to byla jedina podminka, rekl bych razer orochi. Sice jsem ji nedrzel, ale teto znacce duveruji :). Avsak tato myska je mala a na drzeni spise prsty (cena by se mela vejit). Kombinace vsech pozadavku me nenapada, ale verze 2 mysek neni problem :) proste pripojis obe, jen nesmis hybat obema najednou :)
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
tmaven
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tmaven »

na hrani bezdrat? zapomen na to..
ASUS ROG STRIX B550-I GAMING ~ AMD Ryzen 7 5800X3D ~ GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G ~ G.SKill Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL17 ~ Corsair SF750W ~ Samsung 980 PRO 1TB ~ Cooler Master MasterBox NR200P ~ Scythe Fuma 2 ~ Dell S2721DGF + BenQ XL2411Z + Samsung 2233RZ ~ www.flyingbbq.cz - Blog o BBQ!
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“