HTC Kaiser - zkušenosti, neoficiální ROM, tipy, triky

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
KoT3
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC Kaiser - zkušenosti, neoficiální ROM, tipy, triky

Příspěvek od KoT3 »

Ahoj, tak jsem tu nová, budoucí majitelka HTC Tilt .. :wink:
No a jak si to tu pročítám, tak jsem totálně mimo :oops
:

No doufám, že se do těch tajů taky někdy dostanu ..protože prozatím si tu příjdu jak Alenka v říši divů..Sice jsem měla chvíli MDA Vario ale nějak jsem ho víc nezkoumala.. 8-)
Co by jste doporučili do začátku nahrát/přehrát/naistalovat :?:

Právě jsem si přečetla pár fór a teď jsem dost zmatená :

např.
"Já například mám KAISER od AT&T TILT z USA proto použiji oficial rom od AT&T"

to znamená že si tam můžu nahrávat jen romky od nich?? :?

"Zdravím koupil jsem americkou verzi TYTN II - HTC TILT oproti TYTN II nemá vpředu cameru má jen zadní foták.. Prosím opravte mě jestli je to jediný a markantní rozdíl oproti Kaiseru?"

myslela jsem si že jsou totožný , stejně jako TYNT II , Kaiser ,HTC P4550

Omlouvám se za stupidní dotazy :)

Bude líp :P
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

TyTN II, HTC Kaiser a P4550 jsou stejné.

Podívej se sem, tady máš jednotlivé verze.

Tady je jednotlivé porovnání oněch verzí.

A abych nezapomněl - vítej v našem koutku HTC Kaisera, místa tu máme dost.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
KoT3
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KoT3 »

Děkuji za přivítání a za linky.. zatím z toho nejsem o moc chytřejší , pořád nevím co je teda lepší koupit :( v podstatě se mi zdá že to je jedno..až na pár maličkostí jsou skoro všechny parametry stejné
Doufám, že to zase neuspěchám, vždycky se pro něco nadchnu, chci to hned a pak to blbě dopadá.
Mám zálusk tady ten ten , sice z krabice jsem se toho moc nedozveděla, tak ještě čekám na fotky a upřesnění modelu po tom co jsem si prohlídla odkazy a zjistila že jsou dva ...
No mám z toho hlavu jak nafukovací balón..
A až budu mít Kaisra,Tytna nebo Tilta doma, tak to začne znovu, tentokrát s tím jak ho co nejlépe předělat k mému obrazu bez toho abych si z něj udělala "těžítko"
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Pokud nevyžaduješ krabičku a máš možnost jet do Prahy, na mobilpohotovosti (mp.cz) mají HTC Kaisera za 4890,- s půlroční zárukou.

Hlavní rozdíl ATT Tilt vs HTC Kaiser je ten, že Tilt neobsahuje přední kamerku (AT&T totiž nepodporuje videohovory, tak jí odebrali pro úsporu ceny) a má jinak barevnou klávesnici.

// btw, já ho kupoval asi takto:
ráno zpoždění busu => odsouhlasili jsme si (tři lidi jezdíme spolu do školy) že první hodinu komplet zrušíme (přišli bychom pozdě), vzal jsem to k bankomatu pro $$. V KFC jsem na notebooku našel kde mají od kolika v MP (po Praze asi 6 poboček), načež jsme si odsouhlasili, že zrušíme i druhou hodinu :D a zajdem do MP pro Kaisera. Vyšlo to akorát 8-) .
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

KoT3
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KoT3 »

To si mi vůbec neměl psát :D vypadá to že si dneska udělám výlet ..protože ty na netu jsou vetšinou bez záruky :(
No jen doufám, že nejsou nějaký moc odřený ..to víš holka :D
Kámoš mi teda pořád říká ať radši šetřím na touch pro ,ale mě nevím proč se víc líbí Kaiser.. možná proto že tamto už je na mě takový moc připomínající iphone..

Jo, ještě jsem se chtěla zeptat, co si k němu všechno dostal? psala jsem tam a přišla mi odpověď že jen nabíječka :( takže zbytek jako dat. kabel,HF,CD se softem atd už bych si musela sehnat někde jinde :(
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Osobne som taktiež uvažoval nad Kaiserom ale iba chvíľku, Touch Pro bola jednoducho láska na prvý pohľad. :inlove:
A ani trocha neľutujem.
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

V MP jsem dostal nabíječku + USB kabel, sluchátka si už koupíš zvlášť (nebo redukci na klasický jack).

Odřené nebývají, teda alespoň můj nebyl, jediný rýpanec jsem si udělal sám (naštěstí není vidět). Doporučuju ale koupit folii na displej.

// TouchPro tam mají taky, nevypadá špatně, ale nemá naklápěcí displej, takže bych to ve škole nejspíš neukecal jako "netbook" :roll: :twisted: . Akorát je o dost dražší.

Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Ja doporucuju tohle pouzdro:
http://cgi.ebay.com/for-HTC-8925-TILT-K ... 7C294%3A50
Zakryje skrabance a chreni kaisera porad. jak muze myom potvrdit tak kaisera moc nezvetsi.

Kazdopadne jak je u nas Kaiseristu zvykem priprav si tak 1000kc na prislusenstvi. (Folie (u nas brat Brando), pouzdro, redukce na 3,5mm, nova baterka...

Jinak Abu skoncil s 6,1. X V8 je posledni.
snad to znamena lepsi 6,5.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Jop, já si teď koupil tohle pouzdro, ale modré, červená moc bije :D.

A baterie příjde na řadu taky, ta, co tam mám, je původní a vydrží už hodně málo, uvažuju o 1600mAh (nechci větší kryt).

KoT3
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KoT3 »

jasný no, ja jsem spíš myslela takový ty cdčka a tak ještě..ale tak to asi nebude problém stáhnout z netu..Právě že třeba na aukru k tomu dávají ještě držák do auta, pouzdro na opasek, autonabíječku atd...
Zrovna ten držák a autonabíječka mi příjde jako podstatná věc, protože nevím kam bych si ho tam pokládala, kdyz bych ho používala jako navigaci.. a zas ta navigace asi hodně žere baterku (?)

BTW: za jak dlouho vám to tak z ebay příjde? A přes co se to platí? Paypal?
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Navigace žere baterku opravdu dost, bohužel já jí mám skoro mrtvou (pár minut wifi a 5% dolu), takže nemůžu říct, jak vydrží, ale pokud podle ní chceš navigovat, tak doporučuju ten držák do auta + autonabíječku.

Z ebaye mi to chodí v rozmezí 5 - 10 dní a platí se Paypalem (tzn je třeba mít kartu s možností platby přes net).

KoT3
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KoT3 »

no zkoušela jsem si zabookovat letenku a to mi nešlo takže předpokládám že to by mi asi nefungovalo..i když od té doby jsem si zařídila IB..no já nevím, nevyznám se v tom :)
to jsem zvědavá, kterej a kde si nakonec koupim ..

Ještě mě napadlo, k čemu všemu svého "miláčka" používáte ? :)
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek Koci »

jak moc je kvalitní tato folie?

http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/110PBA ... -h19a.html

Jinak jsem zděšen kvalitou fotek...nevím jestli je chyba pouze u mě, ale nedá se na to ani koukat...Taková K700i co jsem měl předn 6lety fotila lépe. Za chvilku nahodím screen.
alea iacta est
Sledujte PCTuning na Facebooku a Twitteru.
Obrázek Obrázek
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Tuto folii bych bral, Brando jsou jedny z nejkvalitnějších, měl jsem podobnou na Diamondovi a seděla tak přesně, že ani nebyla vidět.

Ad. fotky: po HTC telefonech toho nemůžeš moc chtít, kdejaká Nokie nebo SE s papírově horším foťákem fotí prostě lépe, to je léty prověřený fakt :)
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Díky, ale není tohle přeci jen trochu moc?

Obrázek

Dobře, ale přijde mi že mám něco s očima, nebo tak něco...s tím se nedá fotit ani v hospodě na akcích, nic prostě..
alea iacta est
Obrázek Obrázek
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Na foceni mam fotak. Ne telefon.
Muzes si vybrat. Svetlejsi barevnejsi a rozmazana nebo tvavsi a ostrejsi. Jako nouzovka staci.
Co bys cekal od mobilniho snimace za par dolaru.
Oproti me K600i se v noci aspon snazi fungovat.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Woyta píše:Na foceni mam fotak. Ne telefon.
Muzes si vybrat. Svetlejsi barevnejsi a rozmazana nebo tvavsi a ostrejsi. Jako nouzovka staci.
Co bys cekal od mobilniho snimace za par dolaru.
Oproti me K600i se v noci aspon snazi fungovat.

Jasně, já jen jetli to není vada mojeho konkrétního kousku. A tahat každý týden v PA a SO foták je mimo jiné nesmysl, ale díky za tip. Vyzkouším. Jinak spokojenost zatím. Arena a iPhone je proti tomu ludra, tedy až na display...ale tak to je WMko no ...

Jinak jaká verze ICQ šlape bez problémů? taky jak dostanu mp3ku jako vyzváněnění ...
alea iacta est
Obrázek Obrázek
KoT3
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KoT3 »

qip pro pda a pak smaper.

dlouze na danou mp3 a nastavit jako vyzvánění
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

KoT3 píše:qip pro pda a pak smaper.

dlouze na danou mp3 a nastavit jako vyzvánění

díky

edit: toho spamera se mi nepodařilo najít
alea iacta est
Obrázek Obrázek
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

mokrejbandita píše: edit: toho spamera se mi nepodařilo najít
Jestli jsi hledal "spamera" tak se nediv. Jinak myslím že ten qip bohatě stačí (pokud se jedná jen o icq protokol).
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“