Logitech Driving Force Pro
- MaxSand
- Nováček

-
Logitech Driving Force Pro
Zdravím. Mám tento volant už nejaký pátek a asi před půl rokem mi odešel. Respektive se nechce nakalibrovat(tady fungovala automatická kalibrace díky FF) a win ho sice vezme, že je připojený,ale už nevezme, že s ním točím. Co bylo zvláštní je, že na 12V trafu (origo je 24V) měl aspoň snahu se nakalibrovat. Dostal se ale jen na jednu stranu a dal už nemoh
Tak jsem myslel, že stare trafo odešlo i když měřák trdil opak a koupil nové trafo. No měřák nelhal a s novým trafem ani snaha se pohnout. Takže už jsem se celkem smířil s tím, že budu muset koupit nový, ale předtím bych se v tom mohl trochu pohrabat podle zásady: "Jede to, nešahej na to. Nejede to, dělej si s tím co chceš"
. Jen bych potřeboval vědět pokud jste podobný problém někdo neřešil, nebo nemáte nápad v čem by to mohlo být.
- Ollie
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Logitech Driving Force Pro
To je hodně divná závada. Pokud se otáčí jenom jedním směrem, chyba by mohla být v H-můstku.
Každopádně pro začátek vyčisti vnitřnosti, hlavně optický snímač polohy volantu. Nebo by mohla být zaseknutá taková zábrana, která se aktivuje v režimu otáčení 200°.
Každopádně pro začátek vyčisti vnitřnosti, hlavně optický snímač polohy volantu. Nebo by mohla být zaseknutá taková zábrana, která se aktivuje v režimu otáčení 200°.
- MaxSand
- Nováček

-
No na co jsem přišel po tom co jsem ho zase po dlouhe dobe zapojil je to, že FF má sílu a nakalibruje se, ale asi tak do 2-3 min tu sílu pomalu ztrácí, po chvíli se přestane centrovat a po vypnutí a zapnutí, už to je výše popisovaný stav. Takže problém asi bude v motoru pokud nemáte někdo jiný názor. 900st. se taky nechce zapnout, ale pokud se schozený kryt tak se tu blokádu dá posunout manuálně.
- Ollie
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Motor vyzkoušíš jednoduše, připojíš ho na zlomek sekundy přímo na zdroj, pochybuju že to bude tím.
- MaxSand
- Nováček

-
Nevím no. Každopádně něco způsobuje, že force feedback slábne a to potom způsobí, že se nenakalibruje. Teď jen přijít na to co to způsobuje, i když ze servisu mi napsali, že by oprava stála víc než uplně nový volant, takže si nejsem jistý jestli to dokážu opravit.