Všechny zdravim,
mám dvě mechaniky LG a tu druhou si nevzpomenu ( ) Dlouhou dobu všechno jelo v pohodě ale pak sem je pár měsíců nepoužíval a teď, když něco potřebuju tak jsem si všim že je počítač nevidí. Mechaniky se otevřou, cd/dvd vezmou a roztočí se. Ale po chvilce zas utichnou. Řekl bych i modely ale nevzpomenu si :/ Byl jsem se podívat do BIOSu ale tam taky nic nevidim. MB viz podpis - Gigabyte P35-DS3.
Předem díky za rady.
Přetaktovaný to nemáš? Mě to dělalo to samý, když sem to trošku přetaktoval (E2140 1,6@3,2GHz), stačilo to stáhnout o 100 MHz a už to běhá všechno jak má.
Zdravim vas,
nevim jestli jsem to sem trefil ale problem mam trosku podobny.Mam zakladni desku Zotac GF 9300,v ni zapojeny dva HDD prez SATA konektory a jelikoz ma deska jen dva pripojil jsem mechaniku Sony Optiarc AD-7590S takto:do zakladni desky vede klasicky usb bracket (zaslepka pci),do bracketu je zapichnuty AXAGO - ADSA-50 USB2.0 - eSATA adapter,z nej vede kabel na jedne strane s eSATA koncem a na druhe SATA ktery jde do mechaniky.V biosu mechaniku vidim,po nejeti do windows ale mechanika nikde,kdyz ji odpojim napajeni a hned zase zapojim mechanika se ukaze-nevi nekdo o nejakem jednodusim reseni nebo vyreseni tohoto stavajiciho problemu ??