Windows 7 - vše okolo připravovaného OS - beta i RC

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
login001
Nováček
Nováček

Re: Windows 7; Windows Seven-vše okolo nového připravovaného OS

Příspěvek od login001 »

Doteraz som nikdy nepotreboval nejaku pomoc ohladne pc a povazoval som sa za pocitacovo zdatneho ale teraz mam problem s ktory riesim druhy den a uz neviem co skusit. Mam desktop pc x23800+ hd3850 4gb ram kingston hyperx atd. Pouzivam este notebook taky len na pracu nic extra sempron, 3gb ram, hd3200. Na obidvoch nainstalovany windows 7rc. Ludia prosim vas tieto dva pocitace sa mi nedaju funkcne prepojit. Vytiahnem datovy kabel od internetu a supne jeho konec do pc nastavim adresu 192.168.1.1/2 masky 255.255.255.0. Obidva pocitace s pinguju s pingom <1ms. Vsetko vyzera v poriadku lenze ked dam nieco s laptopu kopirovat do pc siet automaticky padne. proste ziadne odozvy. Vytiahnem kabel s laptopu a dam ho spat znova siet ide akurat kopirovanie bolo prerusene cize efekt ziadny. Ked aj nedam nic kopirovat a chcem si zahrat nhl2009 po sieti tak sa objavi na laptope sekanie trhanie a vobec to nieje vykonom pc pretoze single mi slape jak hodinky ale po sieti to ide ze vystrelim tak 1-2 sekundovy delay. Co stym moze byt ? Firewally vypate, siet som skusal aj public aj home. Do homegroupu mi to nejde neviem preco pretoze ked na jednom pc group vytvorim a s druhym pc sa tam neda pripojit stale hlasi tento windows vadne heslo aj ked ho zmenim na uplne jednoduche. Nemam ziadne ine antivirusove programy ani nic co by malo branit lanke. A este mam problem aj s napojenim sa na pc , s laptopu mi to na moj desktop ide ale spat nie proste mi napise ze nemam povolenie ale povolenia vsade nastavene na full accest for everyone.
bonavox
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bonavox »

Mi se zase Homegroup náhodně odpojuje. Jede, najedou zmizí, pak se po chvilce zase objeví a tak stále dokola. Zajímavé je, že pokud se mi podaří navázat Homegroup, tak ten druhý počítač stejně nevidím v okolních počítačích (nebo v Síti, či jak se to tam jmenuje).
Podpis může být maximálně “50 bodů vysoký”, akorát že už nikdo neřekne, kolik řádků těch 50 bodů je. Tak raději pro jistotu nic … PRAVIDLA VIVAT!
Martin86
Nováček
Nováček

Příspěvek od Martin86 »

Zdravim, presel jsem z XP na zkousebni verzi Win7 x64bit, nez si je koupim. Prvni start winu, probehl ok vse se naistalovalo tak jsem zacal nastavovat gk a potom zvuk, kde sem se zarazil. Protoze v nastavovani repraku z 2/2.1 na 5.1 vubec ale vubec nejde subwoofer ale kdyz dam test tak jede vse vcetne subwoofera. Uz nwm co mam delat zkousel jsem drivery se softwarem, i program KX a libovolne creative console, a kdyz to naistaluju nejaky ten soft ke zvukovce bud to hodi pred instalaci error nebo napise ze nemuze najit zvukovku. Mam SB LIVE 24bit PCI. Dekuju predem za nejake tipy a rady
facility
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od facility »

Martin86 píše:Zdravim, presel jsem z XP na zkousebni verzi Win7 x64bit, nez si je koupim. Prvni start winu, probehl ok vse se naistalovalo tak jsem zacal nastavovat gk a potom zvuk, kde sem se zarazil. Protoze v nastavovani repraku z 2/2.1 na 5.1 vubec ale vubec nejde subwoofer ale kdyz dam test tak jede vse vcetne subwoofera. Uz nwm co mam delat zkousel jsem drivery se softwarem, i program KX a libovolne creative console, a kdyz to naistaluju nejaky ten soft ke zvukovce bud to hodi pred instalaci error nebo napise ze nemuze najit zvukovku. Mam SB LIVE 24bit PCI. Dekuju predem za nejake tipy a rady
A na zakladnej doske mas instalovane ovladace ??realtek?a podobne ?
Abit IP35 pro , e2180@ 3 Ghz, 6GB A-DATA 800MHz @900Mhz, Asus 8800GT 512 MB,Barracuda 11. 500GB,WD 640GB,Noctua NH-U12F,Coollaboratory Liquid Pro,Corsair VX550W,Cooler Master CM690,Win XP SP3 NASA2 & Vista Ultimate 64bit Corporate Edition *Nejen hacking *Andreas Claus Rychlokurz finanční krize *Dolezite.sk *Cosmos Club * Global Economic Dictatorship
Martin86
Nováček
Nováček

Příspěvek od Martin86 »

No deskou to nebude mam Asus P5E ( http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=c ... templete=2 ) v Biosu mam ji zakazanu a pouzivam svoji SB Live sice staru ale v pohode v XPeckach behala vklidu. No a zte desky neni co tam instalovat krom chipsetu ten sem stahl jinak lan atd ... si to naslo samo
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Martin86 píše:Zdravim, presel jsem z XP na zkousebni verzi Win7 x64bit, nez si je koupim. Prvni start winu, probehl ok vse se naistalovalo tak jsem zacal nastavovat gk a potom zvuk, kde sem se zarazil. Protoze v nastavovani repraku z 2/2.1 na 5.1 vubec ale vubec nejde subwoofer ale kdyz dam test tak jede vse vcetne subwoofera. Uz nwm co mam delat zkousel jsem drivery se softwarem, i program KX a libovolne creative console, a kdyz to naistaluju nejaky ten soft ke zvukovce bud to hodi pred instalaci error nebo napise ze nemuze najit zvukovku. Mam SB LIVE 24bit PCI. Dekuju predem za nejake tipy a rady
Jestli mas SB Live, tak na ni rovnou zapomen. Tyhle karty se nepodarilo rozbehat ani pod Vistama. A nerozbehali se ani jejich nastupkyne.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
facility
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od facility »

Mal som podobny problem z konfigom 5.1 ..z win neslo aktivovat subwofer...az z realtek panela som to spustil inak tam nepouzivam center...

Obrázek
Abit IP35 pro , e2180@ 3 Ghz, 6GB A-DATA 800MHz @900Mhz, Asus 8800GT 512 MB,Barracuda 11. 500GB,WD 640GB,Noctua NH-U12F,Coollaboratory Liquid Pro,Corsair VX550W,Cooler Master CM690,Win XP SP3 NASA2 & Vista Ultimate 64bit Corporate Edition *Nejen hacking *Andreas Claus Rychlokurz finanční krize *Dolezite.sk *Cosmos Club * Global Economic Dictatorship
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

LiveBomb píše:Jestli mas SB Live, tak na ni rovnou zapomen. Tyhle karty se nepodarilo rozbehat ani pod Vistama. A nerozbehali se ani jejich nastupkyne.
Nesouhlasím. Pod Win Vista SB Live! 24 běhá. Instaloval jsem Win Vista na desktop právě s touto kartou a žádný problém jsem nezpozoroval.
Martin86
Nováček
Nováček

Příspěvek od Martin86 »

ehmm nic proti :D ale zvuk mi jde ale nejdou 5.1 soustava :D chci sprovoznit Subwoofera :)) potrebuju nejake rady :P na soft nejlepe by to bylo kdo ma Vistu x64 ci Win7 x64 :)
facility
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od facility »

Martin86 píše:ehmm nic proti :D ale zvuk mi jde ale nejdou 5.1 soustava :D chci sprovoznit Subwoofera :)) potrebuju nejake rady :P na soft nejlepe by to bylo kdo ma Vistu x64 ci Win7 x64 :)
Sak povol v biosu tu zvukovku na zakladke..nainstaluj ovladac ....a rozchodis to uvidis ...ja ten realtek instaloval len kvoli tomu subwoferu....vo win mi ide test 5.1 jak si pisal ale pri prehravani hudby nejde ...mozna ze ide ale len pri AC3 5.1 formatu ale som to neskusal....islo mi oto aby stereo fachcilo v 5.1surround...
D00M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D00M »

MS prý konečně vydal opravdový RTM... už se těším, až se mi v rámci MSDN dostane do drápků :-)
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM

Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Sinofski potvrdil, že build 7600.16385 je RTM. Uvidíme jestli bude ještě nějaký recompile s RTM EULA.
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Krteq píše:
LiveBomb píše:Jestli mas SB Live, tak na ni rovnou zapomen. Tyhle karty se nepodarilo rozbehat ani pod Vistama. A nerozbehali se ani jejich nastupkyne.
Nesouhlasím. Pod Win Vista SB Live! 24 běhá. Instaloval jsem Win Vista na desktop právě s touto kartou a žádný problém jsem nezpozoroval.
Jo karta "funguje" v 2.0 a sem tam hodi BSOD. Takhle funguje.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Video z "podpisu" W7 (silverlight plugin je nutný) @ neboli typická americká show Steva Ballmera & spol.:

Kód: Vybrat vše

http://windowsteamblog.com/blogs/windows7/archive/2009/07/22/sneak-peek-at-the-rtm-announcement.aspx
a fotka:

Kód: Vybrat vše

http://www.redmondpie.com/wp-content/uploads/2009/07/189156801.png
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

Krteq píše:

Tak dají se sehnat ovladače které fungují bez problému, ale nikdo tady nedefinoval slovíčko "problém"
Někomu stačí když zvuk hraje, někdo chce mít svou 5.1 plně pod kontrolou a se zvukem nijak nezkresleným.
Já jsem na Audigy 2 ZS našel ovladač, bylo docela složité ho do systému narvat pač se tam stále vracel ten jejich šlendriánskej ovladač, který sice hrál ale opravdu pouze hrál.
Doslova jsem tam narval ovladač který byl včetně těch všemohoucích creative nastavení, vše fungovalo ale zvuk byl stále kovový jako z roury. Bohužel lepší sem nenašel ale alespon fungovala 5.1
Malfis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Malfis »

Tak sem právě nainstaloval Windows 7 x64 Ultimate RTM a samá spokojenost. Doinstalovaný cz balík... Jsem taky vlastník Creative Audigy SE 7.1 takže budou problémy se subwooferem, ale na creative fóru je chlapík jménem daniel_k, který dělá specialní ovladače, kde jsou utility dostupné pouze pro X-Fi zvukovky, ale fungují právě i s těmito starými kartami... takže jen počkat až je uděla a subwoofer pofrčí.
Naposledy upravil(a) Malfis dne pon 27. črc 2009, 21:39, celkem upraveno 1 x.
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.51Ghz@1.4V | MB: ASUS M4A79XTD-EVO | RAM: 4GB Zeppelin 1248Mhz CL7 | GPU: MSI R5770 Hawk 1.05Ghz-5.2Ghz@1.312V | PSU: Corsair HX520 | OS: Windows 7 Home Premium 64-bit |
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Malfis píše:Jsem taky vlastník Creative Audigy SE 7.1 ..
Tu zvukovku si take ukrad?
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Malfis píše:...na creative fóru je chlapík jménem daniel_k, který dělá specialní ovladače, kde jsou utility dostupné pouze pro X-Fi zvukovky, ale fungují právě i s těmito starými kartami... takže jen počkat až je uděla a subwoofer pofrčí.
Ten člověk se jmenuje Daniel Kawakami, ale ten už má od Creativu zakázáno dělat modované ovladače (Creative mu pohrozily řešením právní cestou). Povolil v driverech některé funkce, které Creative "záměrně skrýval" aby si lidi koupili novější HW. (viz. Alternativní ovladače pro zvukové karty Creative)
Malfis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Malfis »

To vím, že mu pohrozili, ale do teď je tam postoval furt :?
durod píše:Tu zvukovku si take ukrad?
Nevím co mám na to říct, protože nechci rozjet flame.
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.51Ghz@1.4V | MB: ASUS M4A79XTD-EVO | RAM: 4GB Zeppelin 1248Mhz CL7 | GPU: MSI R5770 Hawk 1.05Ghz-5.2Ghz@1.312V | PSU: Corsair HX520 | OS: Windows 7 Home Premium 64-bit |
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

durod píše:Tu zvukovku si take ukrad?
Hrebicek primo na hlavicku.
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“