Zakázat zařízení

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Aros
Začátečník
Začátečník

Zakázat zařízení

Příspěvek od Aros »

Zdravím, mám Win7, ale to je celkem jedno... Podělal se mi touchpad, který je stejně k ničemu, ale teď mi kvůli tomu nefunguje klávesnice, resp. nelze psát. Je to na 95% tím, že je tam jakoby napořád zamáčklé levé tlačítko myši, to jsem si skusil i na desktopu, v takovém stavu opravdu nejde na klávesnici psát. No a protože tento touchpad nejde v BIOSu, který je u tohoto Aceru dost "strohý" (vlastně tam není vůbec nic kromě boot menu...), tak to potřebuji udělat jinak. Zajímalo by mě, jak by to šlo ve Winech jako úplně zakázat. Další problém, je ale v tom, že ty Winy se v jisté chvíli rozhodly, že už se nejedná o Synaptics pointing device, ale o obyčejnou PS/2 mouse... Takže nějaké odinstalování driverů moc nestačím, ale tak kdyby někdo věděl... Díky.
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
Aros
Začátečník
Začátečník

Re: Zakázat zařízení

Příspěvek od Aros »

Hej, to nikdo neví, jak zakázat touchpad? :-)
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
Mr. Magic
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mr. Magic »

Jenom takový osobní nástřel :wink:
Rozebrat, odpojit touchpad. Co je to za notebok, v záruce asi nebude co? Jinak reklamace?
tst
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tst »

me jde psat i se zmacknutym tlacitkem mysi :)

jinak v device manageru muzes dat na tom touchpadu disable
just me
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

neni nahodou na NTB vypinac na touchpad?
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“