Zakázat zařízení
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Aros
- Začátečník

Zakázat zařízení
Zdravím, mám Win7, ale to je celkem jedno... Podělal se mi touchpad, který je stejně k ničemu, ale teď mi kvůli tomu nefunguje klávesnice, resp. nelze psát. Je to na 95% tím, že je tam jakoby napořád zamáčklé levé tlačítko myši, to jsem si skusil i na desktopu, v takovém stavu opravdu nejde na klávesnici psát. No a protože tento touchpad nejde v BIOSu, který je u tohoto Aceru dost "strohý" (vlastně tam není vůbec nic kromě boot menu...), tak to potřebuji udělat jinak. Zajímalo by mě, jak by to šlo ve Winech jako úplně zakázat. Další problém, je ale v tom, že ty Winy se v jisté chvíli rozhodly, že už se nejedná o Synaptics pointing device, ale o obyčejnou PS/2 mouse... Takže nějaké odinstalování driverů moc nestačím, ale tak kdyby někdo věděl... Díky.
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
- Aros
- Začátečník

Re: Zakázat zařízení
Hej, to nikdo neví, jak zakázat touchpad? 
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
- Mr. Magic
- Nováček

Jenom takový osobní nástřel
Rozebrat, odpojit touchpad. Co je to za notebok, v záruce asi nebude co? Jinak reklamace?
Rozebrat, odpojit touchpad. Co je to za notebok, v záruce asi nebude co? Jinak reklamace?
- tst
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
me jde psat i se zmacknutym tlacitkem mysi 
jinak v device manageru muzes dat na tom touchpadu disable
jinak v device manageru muzes dat na tom touchpadu disable
just me
- srna
- Středně pokročilý