GF 9600 GT - modra smrt, BSOD

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
J.A.R
Nováček
Nováček

GF 9600 GT - modra smrt, BSOD

Příspěvek od J.A.R »

Zdravim,
před nedávnem mi vyhořela moje stará grafická karta GF 7600 GS (jak jinak 2mesice po záruce) tak jsem si řekl, dobrá trochu vylepsim hardware a koupim novější. Tak se stalo že jsem si koupil ASUS EN9600GT/HTDI, 512MB DDR3 (1800MHz) a tím začaly moje problémy:( Nejprve mi karta nahlásila že běží v omezeném režimu kůli nízkému výkonu zdroje a při spuštění téměř jakéhokoliv programu (firefox, hry... snad jen explorer šel) se mi objevila modrá smrt. Vyměnil jsem tedy svůj starý zdroj 350W za nový 500W a najivně doufal že bude vše OK. Jenže bohužel i po výměně mi to hlasí BSOD stejně jako před tím:( Tak sem zkusil aktualizovat drivery, vypnout noda i keyro ale nic nepomáhá:(

Takže prosím o radu co stím, popř jak postupovat dál?

Moje sestava je: zákl. deska asus m2n4 sli, nf4, athlon 3500+, 4GB ddr 2 ram, sata2 160 GB, GF 9600GT.

Předem díky!

//Krteq - přesun z hlavní sekce
ICEBRETON
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: GF 9600 GT - modra smrt, BSOD

Příspěvek od ICEBRETON »

mas do karty zapojen pridavnej napajeci kabel? napis znacku toho 500W zdroje.
NTB: ProBook 4740s
J.A.R
Nováček
Nováček

Příspěvek od J.A.R »

ICEBRETON píše:mas do karty zapojen pridavnej napajeci kabel? napis znacku toho 500W zdroje.
Jj mam do karty zapojeny pridavny kabel(6pin). Zdroj mam Forton. A a karta mi uz nehlasi ze neni dostatecne napajena..
UncleCz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od UncleCz »

Doporucil bych reinstall Windows...
Obrázek
J.A.R
Nováček
Nováček

Příspěvek od J.A.R »

Diky vsem za snahu, každopadne problem uz je vyresenej. Nekde na netu jsem se docetl, že se asi jedná o konflikt mezi softwarem ASUS (např. SmartDoctor) a ovladači GK. Takže sem smazal vsechen software od asusu (i v registrech) no a svete div se modra smrt je pryc:)
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Hej hej, Smart Doctor je teda "podarený" kus software, už viackrát sa tu riešili problémy ohľadom tohto programu. Vivat Asus !
.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“