Windows 2000 Driver Update Zamrznutí

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Mach37
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Windows 2000 Driver Update Zamrznutí

Příspěvek od Mach37 »

Zapl jsem notebook s win2k a chtěl se koukat přes síť na film z mého pc... nebylo to tam (můj PC ani jiný ve skupině) tak sem to začal všude hledat .. ale to není ten problém :-/ .. nakonec sem zašel do správce počítače (computer managment) a do správce zařizeni. A teď k problému: Bylo tam neco s jednim
USB tak jsem zkusil update driver z windows update... našlo to driver .. zkopírovalo a zamrzlo PC..tvrde vypnuti .. po zapnuti se to přihlasi, načte programy po spuštění a zase zamrzne...

Dal jsem "Posledni znama funkční konfigurace" a přihlasilo se to v pohodě .. beželo to .. načetli se programy (ATI Zahlasilo error a běželo to na 8-bitovejch barvach) .. a pak: Found New Hardware: USB 2.0 Root Hub .. a freeze... Pak už to dělalo to samý i v "Spustit systém běžným způsobem" ... v Nouzovém režimu se to zasekne na: "Loading your personal settings" (možná "Starting Windows" teď nevim)
Podle mě to není vir (možná je :? )

Setkali jste se s tím už někdy? .. Je potřeba reinstalace? :|
Omlouvám se pokud zde takový topic již je a je vyřešený. Prosím dejte mi link a můžete téma zamknout.
Díky dopředu Mach37
Running on:
Windows XP
Windows 7
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Windows 2000 Driver Update Zamrznutí

Příspěvek od LiveBomb »

Bud je to zraly na kompletni reinstall systemu. A nebo odchazi zakladni deska.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Mach37
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mach37 »

LiveBomb píše:Bud je to zraly na kompletni reinstall systemu. A nebo odchazi zakladni deska.
Nj podle mě reinstall, protože už se to jednou stalo (neznámý důvod - to samý možna to bylo taky USB ale možná virem) základní desku "PRÝ" vyměnili když byl v opravně .. ale moc se tomu nedá věřit .. No jo tak bude asi reinstalace ozvu se kdyžtak potom :|
Running on:
Windows XP
Windows 7
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

A nebo tam naistaluj drivery od vyrobce desky a ne z WU.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Mach37
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mach37 »

LiveBomb píše:A nebo tam naistaluj drivery od vyrobce desky a ne z WU.

Kdybych mohl ... on ten USB Hub nikdy neškodil a nemel driver ... ted už nemužu nainstalovat ani z CD protože se mi to přece kousne :(
Running on:
Windows XP
Windows 7
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“