Zdravím,
stejnou otázku jsem položil i na sousedním fóru živě.cz, ale pořádný výsledek se mi tam nedostal. Mám Windows Vista Home Premium 32bit, zapojené hlavní reproduktory v zelené zdířce a reproduktory z TV na modré zdířce. Když ve správci zvuku (nebo jak se to jmenuje ve Vistách) nastavím Kvadrofonní reproduktory, tak při testu se mi správně přehraje zvuk ve všech reproduktorech. Ovšem pokud pustím cokoliv jiného, rádio, něco přes VLC, tak mi jdou jenom ty hlavní a na těch od TV se mi nic nepřehraje. Dostalo se mi vysvětlení, že dostávám 2 kanály (stero), tedy správně se mi nic na TV reprácích nepřehraje. Jak ovšem mám docílit toho, aby se mi stereo zvuk pouštěný do hlavních repro pustil i na těch od TV?
Vlákno na živě.cz: http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=92 ... &p=6552415
Jak zapojit 2 páry reproduktorů?
Moderátor: CageJ
- Thomas123
- Nováček

Jak zapojit 2 páry reproduktorů?
Tom - PC maniac 
C:\Windows Vista Home Premium
// I vy můžete mít legální software, stačí používat Linux Ubuntu 9.04 //
- Jindy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak zapojit 2 páry reproduktorů?
No, tak jestli nepotřebuješ, aby to jako kvadrofonní hrálo tak, že třeba ve hrách to bude mít pravý surround, tak je nejjednodušší řešení koupit rozdvojku stereo výstupu, stojí to dvacku. Píchneš do zeleného a do té rozdvojky píchneš oboje reproduktory, v systému si to nastavíš na stereo a bude ti to všechno hrát, vždycky.
- Thomas123
- Nováček

Takovou odpověď jsem dostal i na živě.cz. No, asi mi nic jiného nezbyde, ale chtěl jsem to zkusit právě přes MB, když by teoreticky tuto možnost měla.
Tom - PC maniac 
- Thomas123
- Nováček

Vyřešeno, za 12Kč z GESu rozdvojka a funguje to výborně. Kdybych věděl, že s tím bude tolik problémů, tak jsem tam pro ni šel hned.
Tom - PC maniac