My jsme byli víkend v Mnichově a vedli sálodlouhý rozhovor s technickým ředitelem Nvidia, který se po pár pivech rozpovídal ..
Krása.
beardie píše:
OBR píše:DX11 karta s 2GB pamětí GDDR5 a 480ti SP procesory,by se zřejmě měla jmenovat GeForce GTX 300. Jádro bude vyrobené na 40nm a stále půjde pouze o vylepšené G80 (G200), ovšem některé části se dočkali výraznějšího omlazení. Když jsem se ptal, zdali bude přítomen NV/IO čip, tak prý ano ve své nové verzi, což mne velmi překvapilo. Čekal jsem integraci NV/IO funkcí do GPU, no uvidíme. Výkon karty ve hrách se předokládá někde kolem výkonu přetaktované GeForce GTX 295
preco mam taky pocit, ze som to uz raz niekde videl?
Tato situace až nápadně připomíná příchod GeForce 8800GTX,v době jejího uvedení byl čerstvě vydán taktéž dvoučipový produkt 7950GX2 a dosahoval skoro srovnatelného výkonu jako novinka.
Za tři roky roky se nic nezměnilo.
OBR píše:DX11 karta s 2GB pamětí GDDR5 a 480ti SP procesory,by se zřejmě měla jmenovat GeForce GTX 300. Jádro bude vyrobené na 40nm a stále půjde pouze o vylepšené G80 (G200), ovšem některé části se dočkali výraznějšího omlazení. Když jsem se ptal, zdali bude přítomen NV/IO čip, tak prý ano ve své nové verzi, což mne velmi překvapilo. Čekal jsem integraci NV/IO funkcí do GPU, no uvidíme. Výkon karty ve hrách se předokládá někde kolem výkonu přetaktované GeForce GTX 295
co? uz to zas zacina
jj v AMD uz maju ritne pulky silne stazene som zvedavy ako to dopadne ...NV chysta urcite neco ? ale nakonec to bude asi uplne inak....
OBR píše: My jsme byli víkend v Mnichově a vedli sálodlouhý rozhovor s technickým ředitelem Nvidia, který se po pár pivech rozpovídal ..
Mě by asi nejvíc zajímalo, kdo byl ten záhadný technický ředitel (že by chlápek z údržby?). Takhle se OBR staví do stejné roviny s ostatními redaktory které v tom článku kritizuje
...Většina těchto webů ale nemá vlastní zdroje informací a čerpá z ničeho...
Krteq píše:Mě by asi nejvíc zajímalo, kdo byl ten záhadný technický ředitel (že by chlápek z údržby?). Takhle se OBR staví do stejné roviny s ostatními redaktory které v tom článku kritizuje
Přesně tak. Není mi jasné, proč není uvedené konkrétní jméno, aby si to člověk mohl ověřit. No... možná právě proto.
Předpokládám, že by to mohl být leda technický ředitel marketingu (Petersen, aneb ten, co tvrdl, že GTS250 je rychlejší než Core i7 ), ale to je jen moje domněnka. Nenapadá mě jiný, který by měl důvod lozit do Evropy a pouštět si ústa na špacír.
Mam byt uprimny a pravdivy, nebo nechcete znat pravdu?
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
Stratos píše:prece jenom GTX 300 ke sve cene zajima tak 1% lidi
Ultra highend (pokud tím GT300 bude) zpravidla bývá předurčen pro cca 1% lidí -s tím nenaděláš nic.
Kamikadze píše:Mam byt uprimny a pravdivy, nebo nechcete znat pravdu?
Mně se ta newska nějak nezdá "pravdivá" (kdo vypil více těch piv?) - ale to je můj subjektivní pocit. Např. "furt" stejná architektura mě docela překvapuje a ani mě to nějak nepasuje do dřívějších informací o GT300.
Tím ale netvrdím, že to není možné.
ano, je to smutne, nevim proc to musel vyplodit...
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji